Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Drina

    Detalji o Kri-100-vu 100-lu, uskoro...Treba naci 100 obitelji, koje bi bile voljne mjesecno uplacivati 100 kn (najbolje trajnim nalogom), na ziro-racun "Svjetla Europe", kako bi s. Lenkinih 100 ekvadorskih klinaca imalo osiguranu svakodnevnu prehranu (2 obroka dnevno), sto je do sada ovisilo samo o povremenim donacijama dobrih ljudi iz Hrvatske ili Italije, i najvise o Bozjoj providnosti...Sve detalje cu i sluzbeno predstaviti sljedeci tjedan!

    avatar

    02.07.2009. (16:19)    -   -   -   -  

  • Mrvicak

    Veliki pozdrav za nasu misionarku.

    avatar

    06.07.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  • Davorove novosti

    Sve je dobro ali.
    Nailazim na toliko neodobravanja i zanemarivanja mladih u nadbiskupiji preko ljeta tako da sam doslovce prisiljen osnovat udrugu koja će se bavit projetima za one koje zaboravljamo tj sjetimo se samo prigodno. Buduća udruga koja se sada pokreće i več ima nekoliko članova je 'Prijatelji moji pokrenimo se'. Ova udruga će u potpunosti podržat tvoj projekt i svaki mjesec izdvajat određen iznos.
    Detalje o budučoj udruzi već sada se može naći i na posebnom blogu http://udruga-prijatelji-pokrenimo-se.blog.hr/ .
    Boli me kada gledam da se nekima zabranjuje rad jer su bolesni i ne dopušta im da djeluju. Ova udruga će razbit sve te barijere.
    Znam da si puna projekata tako da te pozivam da bez obzira na sve da kada se sjetiš nekog dobrog projekta da mi kažeš i da krenemo odmah sa realizacijom.

    avatar

    07.07.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • Drina

    Pozdrav svima sa susreta hrvatskih misionara u Djakovu, pratite nas svojim molitavma...Vec sam dala nekoliko interview-a (hrt, htv..), a uskoro ce slijediti i izlaganja misionara. Zajednicu Krista Misionara Molitelja s. Lenke Covic, predstavila sam i jucer u djakovackoj katedrali, a veceras idemo u nekoliko slavonskih smjerova. Moja grupa ide bas do Osijeka. Davore, kao sto sam ti vec napisala u mailu, smatram da ne treba "multiplicirati" i klonirati katolicke udruge, vec pokusati naci svoj angazman i mjesto pod "aktivistickim suncem" unutar vec postojecih. Osobno se planiram (prije odlaska u "klauzuru") maksimalno angazirati u Silvaninoj udruzi Svjetlo Europe, te sva svoja znanja i iskustva, dobre i lose strane SKAC-a, Zdenca primjeniti na Silvanine projekte, kamo i tebe pozivam, kao i sve ostale zainteresirane. Vjerujem da cemo i tijekom ovih misijskih dana raspravljati o problematici hrvatske "misijske scene", te vidjeti kako na najbolji nacin "objediniti" sve sto se radi ili ne radi u okviru Misijskog Ureda, Zdenca, Ivanine udruge "Kolajne ljubavi", mojih planiranih projekata, te vas pozivam na intenzivnu molitvu bas na te nakane! Veliki pozdrav i blagoslov, Drina

    avatar

    07.07.2009. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...