,nepoznatizagreb.blog.hr" /> <font color=#CC0000>Laureat nagrade "Zagrebački komunikator desetljeća" po izboru autora ovog bloga</font> - Nepoznati Zagreb - Blog.hr - komentari na post

Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bergaz

    Odličan štos - podsjeća me na sličnu tablu na Trnčevićevom putu u Gračanima koja glasi nešto kao: "Zabranjeno bacanje ... bilo čega" s očitim gubitkom inspiracije autora u trenutku pisanja. Priložim kad nađem u arhivi.

    avatar

    30.06.2009. (11:36)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Vidiš, vidiš, ja prođem tim Trnčevićevim putem par puta godišnje, no ne sjećam se da sam vidio tu tablu ... možda zato što uvijek idem autom, a vožnja tom uskom, zavojitom i strmom ulicom skoro bez mogućnosti mimoilaženja uvijek zahtijeva potpunu mentalnu koncentraciju na ulicu i možebitna vozila ili ljude iz suprotnog smjera. ;o)

    Jednom davno, na dijaču, imao sam i fotku sličnog natpisa (nešto tipa "J.... vam mater tko baca smeće" sa prolaza uz potok između zadnje stanice busa za Voltino u Baštijanovoj i mostića koji vodi u Rudeš, no taj natpis je nestao još prije par godina.

    avatar

    30.06.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    He-he, sjetio si me i takve table ispod nebodera u Prečkom tik do pločnika glavne ceste s tramvajskom prugom ... koso postavljene nasred tratine da se vidi "s dvanaestog kata". I tamo "mora da je stanovao" neki kronični "bacač"... ne kurtona - što mi pričaju ljudi da je kao "normalno" - nego cijelih vreća smeća...
    Kad, pregledavajući arhivu, naiđem na bilo koju takvu - šaljem.

    Drago mi je za otvaranje te "teme".

    avatar

    01.07.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    E da, znam i ja jednu sličnu, također iz Prečkog, kod zgrade mojih prijatelja, no nije uz tramvaj, već u Jarnovićevoj ulici ... sliknut ću to ovih dana i staviti! ;o)

    avatar

    01.07.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...