Komentari

palchy.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • nataša

    tako je !!! bravo !!! :-)))

    avatar

    29.06.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Slažem se s Natašom. neka se igra sam , samo to brzo dojadi... pusa !

    avatar

    30.06.2009. (00:06)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Odličan post, BRAVO

    avatar

    30.06.2009. (08:56)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Ko mu jebe mater:))

    avatar

    30.06.2009. (12:47)    -   -   -   -  

  • palchy

    Vidim da se mojim curama sviđa ;-)
    Drago mi je ;-)
    Petrice i Danice, a s kime se vi to meni svađate? Tko je vama stao na žulj? :-)))) (Dugo vas nije bilo ili vi samo iz prikrajka promatrate? :-D)

    avatar

    30.06.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Petra i Danica su bile na godišnje odmoru. Ma post ti je izvrstan i jako poučan.
    To je naša izjava" KO MU JEBE MATER":))

    avatar

    30.06.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • palchy

    Aaaaa, pa lijepo...bar ste se odmorile ;-)
    Da, poučavanje mi je nekako već profesionalna deformacija, ne samo u poslu :-))
    A tko koga jebe stvarno ne znam :-)))

    avatar

    30.06.2009. (14:20)    -   -   -   -  

  • Dobre namjere

    Čitam te redovito, ali rijetko kada komentiram. Zapravo, prvi puta sada.
    Čini mi se da si ti već nekoliko puta prekidala ove "igre", ali si im se (ili samo toj jednoj) redovito vraćala. To mi izgleda poput partije Čovječe ne ljuti se koja predugo traje, jer uvijek netko nekoga ruši pa se nikako ne može doći do kućice. A tebe ta igra zabavlja, ispunjava. I bez nje ti je, zapravo, dosadno. Koliko god je željela prekinuti, jer znaš da nećeš dobiti partiju, ali je ne prekidaš. Ustrajno igraš dalje. Kao kockari. Oni pravi. Koji svaku put misle: Možda ću baš ovaj put dobiti. Ajde, samo ovu rundu.
    Samo, ne znam jesi li znala da je u svim kockarnicama namješteno da su UVIJEK one na dobitku i da tek povremeno iz nje izađe pokoji dobitnik. A to je odnos vrlo "škakljiv".
    Ne znam što je tebe toliko zadržalo pri ovoj "kockarnici" kad i sama stalno vidiš da ovaj croupier definitvno igra za svoju kockarnicu...nikako ne za tebe!

    avatar

    30.06.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Važno je sudjelovati i dobro se zabaviti i nesumljam da će se igrati sam, a valjda ćeš i ti....
    E i.... SAMO RECI NE !
    P.S stvarno nisam ovakav post očekiva....neću reč da sam razočaran, ali... :))

    nadopuna----
    Btw.... dobre namjere, taman san tia reć da stiže lekcija....
    Ovdje ti je zajebano išta pametno reć.....

    (poćeao san psovat ka lud)...to poćinje bit problem...

    avatar

    30.06.2009. (19:11)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Aaaaa, budimo malo pošteni , Dobrice, svaki croupier, svi mi, uvijek igramo za sebe, svoju igru, ne? Samo ponekad se poklope sretni brojevi, točno je, vrlo rijetko, ali već smo ovdje negdje zaključili, to samo povećava vrijednost Igre, he,he,he...A vraćamo se uvijek po još naprosto jer nema drugog izbora, pravila su slična u svakoj kockarnici, baš kao i što u svakoj netko ipak dobije! Na koncu, lijepu i pametnu žena poput naše šefice nije lako zavarati, mislim, teško bi se vraćala po ništa, ha? Prije će biti da je slučaj onakav kakavi uglavnom i jesu, negdje između ništa i sve, rekao bih čak s tendebcijom prema ovom drugome. Drugačijim se igrama ne vraćamo, niti ih ne započinjemo prečesto! E sada, tu i tamo koje malo veće ALI, pa općenito stanje tržišta, pa raspored zvijezda, pa neke posebne okolnosti, sretne ili ne....Hoću reći svi pričate što bilo sa tko ga jebe i sličnim mudrostima. To su feminističke parole, davno izišle iz mode....

    avatar

    30.06.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Čime, draga moja Palchy, uopće nisam pokušao reći da nisi u pravu, da ti instinkt ne govori istinu, nego tek da je riječ o vrlo osobnoj odluci i vrlo, vrlo skliskom terenu!

    avatar

    30.06.2009. (19:14)    -   -   -   -  

  • palchy

    Dobre namjere, ne znam što bih ti rekla, ali hvala na komentaru. Ne znam što te je ponukalo da baš sad na ovaj post komentiraš, ali u svakom slučaju, drago mi je. Lijepo je to rečeno u tvojem komentaru. Samo nisam baš sigurna da sam ja takva ovisnica kakvom me ti ovdje doživljavaš. Iako ponekad zaista djelujem tako. :-)

    Wally,
    nisam baš sigurna da si pogodio ovaj put što se tiče komentara. A i zbog čega misliš da je ovdje osjetljivo i zajebano nešto pametno reći? Ne kužim!
    A i čime sam to razočarala? Zato jer nije osvanuo erotski post? Pa nisam rekla da ne će. Treba posložiti sve u svoju ladicu, pa onda izbaciti van. Inače nastane priličan nered. A toga se baš u zadnje vrijeme prilično uspješno rješavam :-)

    Uzbudljlivi,
    opet ti sa svojom Igrom. Ok, i ti si jedan od onih koji se vole Igrati, ali očigledno i jedan od croupiera. Pa vidiš, ne mogu svi vječito kockati. Nekome jednostavno dosadi. Onima kojima ne dosadi, nek se igraju.
    A što se tiče feminističkih parola mojih dragih crnih komentatorica, mislim da se apsolutno iza tih komentara ne krije ni najmanje feminizma. Mislim da bi za takvo nešto trebale biti žene, jel da? A već me iskustvo i prilično jaka psihologija podučila razlikovati neke osnovne stvari. :-)

    A sad, drage moje, ako sam pogriješila, oprostite! Nek vas to ne odvrati od komentiranja...naravno ovdje su oba spola dobrodošla ;-)

    Pusa :-)

    avatar

    30.06.2009. (23:03)    -   -   -   -  

  • palchy

    E, da, Uzbudljivi,
    što se tiče osobne odluke...pa nego kakva bi trebala biti nego osobna?
    A sklizak teren? Pa neam problema s time - znam skijat, znam rolat, znam klizati...tako da nas sliskom se terenu prilično dobro snalazim :-)...samo uz adekvatnu opremu ;-)

    avatar

    30.06.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Pod osobna sam mislio ne univerzalna, ne opoće jasna i logična, ne objašnjiva niti jednom parolom.
    A da feminističke parole i okvire koriste samo žene doista nije istina.
    Baš me zanima što je alternativa kocki? Samostan, celibat? Ili si utvaraš da postaješ vidovita?

    avatar

    01.07.2009. (08:29)    -   -   -   -  

  • Prolaznica

    Bravo, Palčica, izvrstan post! Još ako se i ravnaš prema vlastitim savjetima, gdje če ti biti kraj! :-)
    Samo to je onaj teži dio, jel da, malena?
    Baš kako Dobre namjere kažu, takve su nam igre uvijek zanimljive i iako znamo več unaprijed da ne možemo dobiti, ipak igramo. To je ono kaj ovaj život i čini zanimljiv. Dok ne dosadi (tu se slažem s tobom). Da bi se igralo, trebaju dva igrača, solitaire nekako nemreš baš predugo igrati, ha?

    Dobre namjere, kažeš ti:
    Ne znam što je tebe toliko zadržalo pri ovoj "kockarnici"...?
    Ti si uvijek mogao/mogla (neznam kaj si?) nači razloge zakaj se nečemu vračaš? Ako jesi, svaka ti čast!

    Kako je Uzbudljivi zove, naša šefica je žena koja uvijek igra isključivo samo srcem koliko god ona htjela uključiti svoj razum. Ali dovoljno je pročitati njezin opis nje same i vidjeti o kakvoj je osobi ovdje riječ. Male izmjene su uvijek moguče, ali...u suštini uvijek ostaje ista. Neke se stvari nemogu promjeniti.

    Pusa mala moja :-)

    avatar

    01.07.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  • palchy

    Napokon da i ja stignem nešto reći :-)

    Uzbudljivi,
    rijetko ja kad sebi utvaram bilo što...ajde, ponekad se dogodi, ali se vrlo brzo prešaltam u stvarnost. Iako, ja jesam osoba koja voli živjeti na onim granicama između stvarnosti i mašte...
    Alternativa kocki celibat? Ma ne! Pa nemoj baš ići iz krajnosti u krajnost! Možeš ti i bolje od toga valjda, dragi moj! Pa nije svijet crni ili bijeli...postoje i sive zone :-)

    Prolaznice,
    draga moja, tebe sve manje ovdje vidim :(
    Istina, kad dođeš onda se raspišeš i to mi je drago. Uvijek nešto lijepo kažeš, a i prilično me dobro pročitaš. A iskreno, to baš i ne volim. :-) Al, ajde, tebi opraštam jer si žena...još i k tome starija si, pa... ;-)

    avatar

    01.07.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Što onda, smanjiti uloge pri kocki, a? Ili prorijediti odlaske u kockarnicu? Kakvog to smisla ima? Jedino si smanjiš šansu za dobitak, koliko ja vidim. Ne, dapače, odlaske tamo treba intenzivirati, koristiti vrijeme, jer nema ga previše (dobro, ovo je osobna digresija, tebi se još ne čini tako...). Siva zona ti znači držati ruku spremnu na malo podignutoj ručnoj kočnici? Pa to radimo, s vremenom, refleksno, iz iskustva, naravno! Mnogo puta pomogne, da, ali ne baš uvijek, a? Kada ju je tako slatko otpustiti, he,he,he....

    avatar

    02.07.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    Ponekad treba odigrat pametan potez. Skupit prnje i dignit se sa stola prije nego partija završi.

    avatar

    03.07.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Aha, kada bi u glavi umjesto ljudskog mozga imali računalo! Kada mali vrag u nama i kod omjera 1: milijun ne bi signalizirao da je i to neka šansa....da je ovaj puta drugačija igra!

    avatar

    03.07.2009. (13:11)    -   -   -   -  

  • palchy

    Ma, bravo, Uzbudljivi moj :-)
    Slažem se...samo postoje trenutci kad igra jednostavno postane dosadna i naporna...koliko god željeli saznati njezin krajnji ishod :-)
    Bez obzira na poraz ili pobjedu :-))

    Petrice i Danice, kad igraš pametno, teško da možeš izgubiti ;-) onda i nema potrebe za dizanjem od stola....možda za dizanjem na stol ;-)))))))))))))

    avatar

    03.07.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Dobro, ja sam se sad malo izgubia u ovoj ciloj raspravi metaforama na igru...Pa sad može ispast ko da san pa s Marsa, no nije me brige, uvijek se mogu vadit na mladost..hehe valjda, bez obzira što će me netko pokušati poklopiti s tim.... :)))
    Po meni što god da igraš, trebaš imat sreće! Jer i kad se upuštamo u takve igre rijetko kad razmišljamo skroz razumno. Inače nebi se ni igrali...zar ne?

    avatar

    03.07.2009. (13:41)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    E, to je drugi par rukava Palchy, dosadna igra je činjenica koju pametni ne ignoriraju, nego režu čisto, kirurški! Nikada igra ne postaje zanimljivija, baš nikada, to je aksiom! Kao i da loša igra ne može imati, nikada nema, dobar ishod! Jedno je prihvatiti zbog srca i nerazuman rizik, a posve je drugo praviti se lud, naravno....
    Jer tek tada Walllova sreća stupa na scenu, tek kada učinimo sve što se može, svim svojim znanjem i iskustvom!

    avatar

    03.07.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • Petra i Danica

    A i nas dvi pizdekamo, a same se vatre i đavla igramo dok ne opizdimo glavom od zid i onda kukamo i kukamoooooooo

    avatar

    06.07.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • palchy

    Wally, ma nisi se ti, srećo, izgubio...a i za svoje godinice uvijek imaš nešto pametno za reći što danas i nije baš česta pojava :-))
    Slažem se ja s tobom - treba imati sreće, ili kako bi rekao, Uzbudljivi, treba se poklopiti više toga...

    Uzbudljivi,
    Ma opet me ne kužiš...nije igra dosadna nego i takva zanimljiva dosadi...ma komplicirano za objasniti ;-) a i ja sam komplicirana u zadnje vrijeme pa se radije ne upuštam u duboke filozofije da ne budem neshvaćena :))

    Petra i Danica,
    djevojčice moje :-)
    A o čemu vi? O kakvom pizdekanju i igranju vatrom? A znate i sme da kad radite deal s vragom, morate se opržiti ;-) Ali kad je zabavno ili kako pjeva HP i Ivanka: "Kad je dolje bolje, kad je dolje akcija..." :-D
    Al onda nema kukanja ;-)

    avatar

    06.07.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ti si napisala da igra postaje dosadna, malo višlje...Dosadna i naporna. Dakle samo je naporna, ha? Pa da, i to zna zamoriti, uprkos potencijalnoj zanimljivosti i znatiželji što je iza brda....Igra bi ipak trebala biti bar ugodna, ako ne lijepa, ispunjavajuća. Neki igrači su međutim naporni, pa tu ništa ne možeš....da svašta se treba poklopiti u toj opakoj Igri!
    A što je s malim majstorom? Neki zastoj, ili nije zastoj, ali nema mjesta kritilčkom osvrtu, ha,ha,ha....
    Još radiš? Pa zbilja pretjerujete....
    Ne volim što se kod mene samo izvlačiš, i to već malčice ofucanom forom.

    avatar

    07.07.2009. (09:08)    -   -   -   -  

učitavam...