Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • macka_u_martama

    Uf, trebala si vidjeti mene kad sam prije jednog sastanka Kluba citatelja ulovila curu kako frendici posudjuje svoj primjerak Gole istine...valjda su mislile da ih ne smijem vidjeti, pa su je dilale ko drogu, u tajnosti. a ja poletila k njima: ej cure, sto vam je to? ajme srama i izmotavanja: pa nije to moje, to mi je od mame/sestre/ umetni po zelji....
    iskreno, nisam citala i nemam namjeru...povecavati dioptriju uz Nives....kladim se da je tu imao svoje prste ghostwriter

    avatar

    28.06.2009. (18:40)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Jako mi se sviđa što nisi kritizirala knjigu prije nego što si je pročitala. :-)

    Inače, priča se da Nives uopće nije napisala tu knjigu, tj. da ju je napisala Kuljiševa žena... Kako se zove... Nada Mirković?

    avatar

    29.06.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @macko u martama - ne bih se kladila da je ghostwriter bio upetljan. On bi obavio bolji posao, naime. Ovo je na razini srednjoškolke koja piše istinite ispovijesti za Teen ili Moju sudbinu. Čudno, zapravo.

    avatar

    30.06.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @kulerice - ne, ovo je jedan od slučajeva kad si nisam dopustila imati predrasude (jer predrasude u kombinaciji s mojim potpunim neimanjem intuicije rezultiraju time da sam najčešće vrlovrlo u krivu...), možda i zato što bih voljela da se u životu doista može početi ispočetka - clean start. To, kako nas povijest uči, vrlo često nije slučaj, bilo zbog toga što sam vuk ne mijenja ćud, bilo zato što mu okolina ne dopušta da promijeni ćud.

    avatar

    30.06.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • oblizeki

    Nadam se i recenziji ovih dana izašle autobiografije Modnog Kretena!! oblizeki

    avatar

    01.07.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • margaritas ante porcas

    pa nemojte tako...

    avatar

    03.07.2009. (10:04)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @oblizeki, veliš - ukoliko bude skenova knjige Modnog mačka (da ne spominjem Jelenu Veljaču) na netu, ja ću ih prva pročitati, čak dapače. Ipak, moje mi siromaštvo brani da trošim novac na gluposti :)

    avatar

    03.07.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...