Komentari

mravince.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Cause I'm T.N.T.

    svi smo se složili oko jednoga, krančići su ove godine bili puno bolji i zasluženo su pobijedili... a bilo je i vrime vise! gospodine Ivo ukazao bi na jedan propust. Nigdi nije spomenut Duje Rogulj koji je bija nepremostiva prepreka za vase napadace i zasigurno jedan od najboljih pojedinaca u sve tri utakmice... a sta se tice ove 1995 godine ne znam odakle vadite te podatke jer bi bilo lipo da se slozite izmedu sebe pa se dogovorite je li to 1995 ili 1999 godina... bilo kako bilo pomlađena ekipa krancica ce sve uciniti da vi zaboravite godinu kada ste zadnji put pobijedili, pa da opet budu lovacke price koje variraju po 4 ili 5 godina... vidimo se dogodine uz nadam se lipse vrime! zdravi i veseli pili...

    avatar

    26.06.2009. (20:31)    -   -   -   -  

  • aaa

    .......u slobodnoj dalmaciji je danas pisalo o Dončićima i Kranjčićima.....i na kraju su rekla da su Dončići dominantniji........sta je i istina.......

    avatar

    26.06.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  • lud zbunjen normalan

    a sa su van napravili krancici ovu godinu. pa ko ovce ste odali po terenu. sljedecih nekoliko godina, desetak sigurno, nema teorije da ih dobijete budu li oni u ovogodisnjem sastavu!!!!!!! jeste se i rugali, ali sad su oni preuzeli sve u svoje ruke. cak ste se spustili toliko nisko da ste u slobodnoj zanijekali poraz i ovogodisnju invalidnost. ali mi koji smo gledali bili smo svjedoci da su vas krancici potukli do kolina i to BEZ ZAMJENA!!!! pa vi pricajte o nogometu. jedina nada vam je Ivan Roguljic dogodine :-))))))))))))))))))))))))) umrit cu od smija koliko klaunova u donjim mravincima

    avatar

    27.06.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  • lud zbunjen normalan

    @ Cause I'm T.N.T. ne bi valjalo izdvajat pojedince jer su svi briljirali, od golmana do napada!!! realan rezultat je onih tri nula jer doncici su ionako sjebano dali golove, sta iz slobodnog sta iz guzve i guranja!!!! i bravo za krancice, nadam se da vas je gledalo izaslanstvo 'Ajduka jer naslo bi se tamo materijala za njih! sve euro golovi. jos jednom BRAVO!!!!

    avatar

    27.06.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • aaa

    ........lud zbunjen normalan........a ime govori sve o tebi.........ocito ti imas magicnu kuglu u kojoj mozes vidit buducnost....a kugla daje pregled svih rezultata za iducih deset godina.............

    avatar

    27.06.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • aaa

    ......zasto ti lud zbunjeni nisi igra????.....( PA BI IMALI ZAMJENA )......nego si gleda????

    avatar

    27.06.2009. (15:20)    -   -   -   -  

  • lud zbunjen normalan

    odkad kucinjari mogu igrat??? nisam zna za to pravilo... i jos nesto ZDESLAVA ZA NACIONALNOG IZBORNIKA!!!!!

    avatar

    27.06.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • aaa

    ..........ha ha ha.......pa ti si iz kucina..........a koliko tu klaunova ima...........

    avatar

    27.06.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • BEMBO

    DONČIĆI SU PROPALI KA OSOBE SVE SAMI PIJANCI

    avatar

    28.06.2009. (01:02)    -   -   -   -  

  • BEMBO

    Po Jacksonovo tijelo je došao NLO kojim je upravljao Elvis'
    London, 27.06.2009., 23:55 | D.Š.

    Nije prošlo još ni dva dana od smrti 'Kralja popa', a internet su preplavile razne teorije urote od kojih neke uvelike prkose zdravom razumu. Tako je internet stranica 68comeback objavila da Jackson nije mrtav već da se skriva u bunkeru s legendarnim 'Kraljem rocka' i ocem njegove bivše supruge Elvisom Presleyem.
    Michael Jackson (Foto: Reuters)
    Teorije o lažiranju smrti internetom se šire nevjerojatnom brzinom (Foto: Reuters)

    'Sigurno ste čuli za tajnu o sedam katova dubokom bunkeru koji je Elvis izgradio ispod Gracelanda u slučaju potrebe lažiranja svoje smrti. Michael Jackson sada tamo živi s njim i brojnim drugim 'mrtvim' slavnim osobama. Zato ne morate više biti tužni', navode na toj stranici, a prenosi Daily Mail.

    Prerušen u časnu sestru

    Nekoliko minuta nakon pjevačeve smrti jedan je zaposlenik bolnice, čistač, izjavio novinarima kako je vidio Michaela da prerušen u časnu sestru bježi na stražnja vrata UCLA Medicinskog centra. U njegovoj verziji priče pjevač je naumio pobjeći na Karibe gdje će pod imenom Thomas Di Loco živjeti kao prodavač voća.

    Pobjegao živjeti s Eskimima

    Nekoliko trenutaka kasnije, jedna od Jacksonovih obožavateljica Elisa Chan, ustvrdila je kako je vidjela Jacksona na putu za zračnu luku u Los Angelesu. Uvjerena je kako je krenuo u svoje rodno mjesto Gary u Indiani, a nakon toga će otputovati na Grenland i živjeti s Eskimima.

    Pobjegao zbog londonske turneje
    Na internet stranici website topix.com sugerira se da je pjevač ubijen 'novim eksperimentalnim biološkim oružjem'.

    Kontroverzni holivudski bloger Perez Hilton tvrdi da je ovo 'Jackova podvala' kojom je želio izbjeći dogovoreni niz koncerata u Londonu.

    'Jacko je izveo sličnu podvalu kada se 1995. srušio u nesvijest na probi. Na sve je načine sada želio izbjeći niz londonskih koncerata, za koje je već odgodio nekoliko prvih datuma', tvrdi Perez.

    Lažirao je svoju smrt i živi u Neverlandu

    Internet stranica weekleyworldnews.com otvorila je raspravu prema kojoj je Jackson odavno planirao lažiranje svoje smrti i nastavak života u Neverlandu. Prema tim raspravama pjevač je davno osmislio svoj novi identitet kako bi konačno mogao nestati te započeti novi i mirniji život.

    Plan za bolju prodaju albuma

    Na internet stranici denverpost.com forumaši su razvili teoriju prema kojoj je Jackson lažirao svoju smrt kako bi zaradio više novca. 'Došao je na rub bankrota, nije u stanju održavati koncerte i ostao je sasvim sam u 50. godini života. Sada kad je 'mrtav' prodaja njegovih ploča 'porasla je do neba' i zaradit će novac s kojim može ugodno živjeti sve do kraja života', teorija je iznesena na toj internet stranici.

    Jacksona je odnio NLO

    No najnevjerojatnija od svih teorija ona je koju prenosi internetski portal The spoof. 'Bilo je pitanje trenutka kada će se to dogoditi. Prve prijave kako je iznad UCLA bolnice u Los Angelesu viđen NLO, kojim je upravljao Elvis i koji je 'pokupio' Jacksona, počele su stizati već nekoliko trenutaka nakon njegove smrti.

    Opisujući neidentificirani leteći objekt koji je letio iznad bolnice i muškarca s kapom te sunčanim naočalama, svjedoci te zaista najluđe teorije nakon smrti Michaela Jacksona, tvrde kako su vidjeli da NLO odnosi njegovo tijelo.

    Novinar tog portala tvrdi kako mu je iz okupljene gomile obožavatelja prišlo čak nekoliko ljudi koji tvrde da su vidjeli letjelicu, a jedan od njih, koji se predstavio kao Festus Crank, izričito je tvrdio kako je njome upravljao Elvis.

    avatar

    28.06.2009. (01:08)    -   -   -   -  

  • HITLER

    vi krančići ste goli gulaš di su slike omladinske čete

    avatar

    06.01.2010. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...