Komentari

syringa.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • Babsi.

    Vjerovala je u bajke o ljubavi na prvi pogled, srodnoj duši i princu na bijelom konju.
    ma tooo! ovo je kao da čitam sebe. mislim da mi je millicent nakon ovoga omiljeni lik poslije freda. :D
    amenaleluja, nema veze što je fikcija, ali ono. treba štovati sve koji vjeruju u ljubav na prvi pogled. zlato moje. :)
    i ono, tulum kojeg ogranizira moj jedan i jedini fred (haha, sad sam se sjetila da smo na onom hp forumu imali posebnu temu otvoreno za špekulacije o mom vjenčanju s fredom. :D), to mora da će biti sjajno. dašta. superekstraseksi. huhu.^^
    ja mislim da je on mrak. :D
    okej, taj vaš odnos. jebeno mi nije jasan. xD možda je to zato jer sam ja ovan i jako ljubomorna osoba pa to ne bi funkcioniralo, ili zato što sam posesivna, a to se opet nadovezuje s ljubomorom, ali ne kontam to. mislim, kontam kako to sve funkcionira, otvorena veza i te spike, ali meni je to kao da se kurvam. ne znam. ali seksi mi je kad to čitam tako o vama dvoje. ali nikad neću shvatiti poantu toga. xD

    :*

    avatar

    23.06.2009. (18:17)    -   -   -   -  

  • Babsi.

    hahaha, drago mi je da netko shvaća ovnovske 'muke'. :D
    javi kad i ako shvatiš smisao da znam. ;)

    avatar

    23.06.2009. (18:46)    -   -   -   -  

  • Alexis

    dobar dan i poštovanje :D evo ovako -.^ millicent je ludara -.-' tko u današnje vrijeme osim nje (i tonke, bwahaha) vjeruje u ljubav na prvi pogled?! -.-' jebemti krastavce, pa kako se možeš zaljubiti u nekog čim ga vidiš? :@ gnjarh, ubij se :P
    huhu :D netko je bio naughty ;) ševiti se s jamesom po spremištu je tako jebozovno da bi i ja probala, ali ne diram tuđe jebače. gnjarh -.-' zašto sam dobra dušica? xD enivej, zdrpaj ga dobro i u moje ime. nije lako biti nejebica i imati best frendicu koja svakodnevno okreće tipa čija je vizualizacija gaspard ulliel ^^
    hohoho :D cho će dobiti batila, lalalala *evil grin* opizdit ću je nogom u tu njezinu ljepušastu facu kad je vidim, majkemi! :@ kuja jedna, ona je letjela na vatrenoj munji, a šta sam ja jadna radila preko ljeta? -.-' maršutripičkematerinekujoblesava -.-'
    pozdravi mi freda i poljubi ga u moje ime pošto radi žurku -.^ hoho, naći ću si ševca tamo *kinky grin*
    ljubim :**

    avatar

    23.06.2009. (19:40)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    Milicent

    avatar

    23.06.2009. (19:57)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    Kreten jedan glupi bloghaer nije mi objavio komentar!

    avatar

    23.06.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    Dakle, ispočetka.

    Vjerujem u prinčeve na lipicancu i takve stvari kao i Milicent, iako ne vjerujem u ljubav na prvi pogled. Mislim, može ti se tip sviđati na prvi pogled i poželiš ga zaskočiti i takve stvari, ali za bašbašpravu ljubav je potrebno više.
    Nije mi jasna skroz veza sa Jamesom, ali valjda ću skužit uskoro.
    A ta knjiga...Pa, pretpostavljam da će ona zahuktati radnju ili tako nešta.

    Više ne znam šta sam još napisala u komentaru prije. -.-'

    :**

    avatar

    23.06.2009. (20:00)    -   -   -   -  

  • Vanja

    isusebože. dobro, ajde, da i ja skopiram. 'Vjerovala je u bajke o ljubavi na prvi pogled, srodnoj duši i princu na bijelom konju.' sorry, ne rade mi kosa slova. :D
    nego, ja ne kužim to. možda ima veze s time što sam škorpija, ali baš prava, ali fućkaš to. danas ne postoje takvi ljudi. dobro, to sam mislila sve dok nisam srela tonku. :D ja sam više za ovo što ti i james imate. zabava!
    grlim :*

    avatar

    23.06.2009. (20:09)    -   -   -   -  

  • Rose

    Vidim da svi komentiraju tog princa i happy end pa ću i ja. :)) Mislim da smo svi u djetinjstvu maštali o svom kraljeviću iz Pepeljuge ili Trnoružice; a mislim da mu se neki i danas nadaju. I to je sasvim u redu. Jer tko zna, možda ga na kraju i pronađu?!
    I tebi trebaju naočale, ha? Mislim da ću ja uskoro morati okulistu, počinjem čoraviti još više ako je to moguće! :D
    Meni se čini da su Millie i Zooey tvoji Ron i Hermiona. Ne znam zašto to mislim, ali baš su me podsjetili na njih dok sam čitala post! :))
    Nisi ljubomorna, ha? Smatram da nije dobro biti pretjerano, ali također ni nikako ljubomoran. Mislim da osoba s kojom si u vezi želi vidjeti malo tvoje ljubomore da mu/joj dokažeš da ti je stalo do njega/nje.
    Bilježnica iz '83.?! Hm, vidjet ćemo što skriva. Nešto zanimljivo, kladim se!! ;))
    Pozdravljam te!! XO

    avatar

    23.06.2009. (23:25)    -   -   -   -  

  • Delilah.

    Pročitat ću obećajem, ali ovdje sam radi objašnjenja.

    Obavijest ne mom blogu.

    Laku noć, draga. :D

    avatar

    24.06.2009. (01:55)    -   -   -   -  

  • Ali

    hehe

    "Slažem se. Zašto se ne bi zabavljala ako ima priliku?", napomenula je Zooey slegnuvši ramenima.
    pametno je to rekla.. ako ne gaji nikakve osijećaje zašto da si uskrati zabavu XD

    Ako je itko bio istinska romantičarska duša, onda je to bila ona. Vjerovala je u bajke o ljubavi na prvi pogled, srodnoj duši i princu na bijelom konju.
    millicent je baš slatka XP

    "Čula sam da Fred i George organiziraju zabavu sljedeće subote.", razveselila sam Zoo koja se širom nasmijala.
    jedva čekam =) ovo smrdi na loše =P

    "Ljubomorna?", reče iako je znao odgovor.
    "Ne.", odgovorila sam. "Danas u šest, nakon posljednjeg predavanja, spremište u hodniku istočno od kuhinje."

    c(O_o)L
    XD
    meni je ovo super
    =)=)
    < 3
    nadam se da je nastavak brzo
    veliku pusu ostavljam
    =)*

    avatar

    24.06.2009. (14:02)    -   -   -   -  

  • Ruta.

    post

    avatar

    25.06.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • Babsi.

    post. :)

    avatar

    25.06.2009. (13:53)    -   -   -   -  

  • Babsi.

    hah, da da, ono znači posljednja minuta u naslovu. to je zapravo ime jedne pjesme pjesnika kojeg podosta volim. nadam se jedino da mi zadnja rečenica u tekstu valja jer ne vjerujem baš rjecnik.netu ponekad. moram uhvatiti prijateljicu jednu na emesenu kad bude slobodna, ona zna francuski. :)
    i da, ono je orlando u boxu. mora biti super čim je on, hahaha. :D
    što se tiče vremena radnje, skontala sam da zapravo ni u jednoj svojoj dosadašnjoj priči nisam istakla taj detalj. pojma nemam zašto. priča je zapravo u sadašnjem vremenu. mislim da se to po odjeći koju nose može skužiti. ali opet, ponekad volim zamisliti da je čak i starije, jer će zapravo sve što budem opisivala od građevina biti staro i trošno. pa ono, vama na volju ide taj detalj. :D

    avatar

    25.06.2009. (15:22)    -   -   -   -  

  • Effie Boleyn.

    Hahaha. Najbolji mi je dio onaj kada James zavodi Cho. Točno si mogu zamisliti kak su Cedricu oči ispale iz duplji. Buahahahahah. A ti si ostala kul. Tako treba. Nemoj mu dati do znanja da ti je stalo do njega, čak ako i je. Jamesi ovoga svijeta će ostati Jamesi bez obzira na to koliko ih netko voli. Makar, vidim da ti nemaš takvih problema. Sviđa mi se tvoj odnos prema Callahamu, moram priznati :P.
    Ja osobno ne vjerujem u ljubav na prvi pogled, ali navijam za ljude koji vjeruju. Nadam se da ću se i ja jednoga dana osloboditi svega suvišnoga što me ograničava i povjerovati u to.
    Sve mi je ljepše čitati tvoje postove, pisanje ti se drastično popravlja.
    Ah, volim te zbog svega:)
    Pusa:-*

    avatar

    25.06.2009. (16:07)    -   -   -   -  

  • Ali

    Post..Kraj..

    avatar

    26.06.2009. (16:19)    -   -   -   -  

  • Ali

    tu se slažem s tobom
    ja bez pisanja ne bih mogla =)
    zbog toga imam jedan dnevnik u koji pišem sve moje misli i ideje =P

    avatar

    26.06.2009. (16:58)    -   -   -   -  

  • Mieke

    Pozdrav! :) Našla sam te preko Zooeynih komentara i sviđa mi se što nema puno posteva, pa nisam morala mnogo čitati i nadoknađivati. Međutim, pretpostavljam da ti, za razliku od mene, nisi nova. Jako mi se sviđa kako pišeš, vidi se da si iskusna. Dobro bi mi došao pokoji savjet od tebe.
    Ne sviđa mi se odmos između Madison i Jamesa. Ne volim to "prijatelji s povlasticama". Možda zato što sam ko Millicent i nepopravljivi sam romantik (izuzev činjenice da ne vjerujem u ljubav na prvi pogled). Ali definitivno mi je zgodnički Gaspard na sličici u boksu. Obožavam ga slušati kako priča na francuskome, zato stalno i gledam njegove videe na youtubeu, iako ne razumijem ni riječ, hihi :)

    Pozdrav kolačiću!

    avatar

    26.06.2009. (21:23)    -   -   -   -  

  • Gia

    ne stignem pustiti bolji komentar od ovoga, ali eto. procitala sam tvoja 2 posta kao sto sam ti i rekla: kad budem imala vremena i sad ga napokon imam(khm... jesi li mozda razmisljala o pozitivnom odg. na moje pismooo????=D) nooo, bacimo se na komentiranje posta:

    Madison je simpaticna. James... pa.... James je onaj tipican folirant koji zna sto ima i time se hvali=D sto jest prezgodan(prema slici=))!=D khm.... mozda bi njih dvoje trebali malo prekinuti s tim spikama kao: prijateljstvo s povlasticama jer kad - tad bi netko mogao nastradati od njih dvoje(mislim - emocijonalno!)

    Vjerovala je u bajke o ljubavi na prvi pogled, srodnoj duši i princu na bijelom konju - tko u to ne vjeruje!?=D ja i dalje vjerujem iako zivot nije bajka, ali jbg - u nestvarnosti, nadi i raznim nasim mislima je ponekad spas.

    javi za novi nastavak, ako ti se da.

    i za ono o cemu smo pricale preko msna!

    pozdrav...=*

    avatar

    26.06.2009. (23:31)    -   -   -   -  

  • Mieke

    Da, stvarno mi je pravo ime Mieke *blush* To je malo komplicirano objasniti, ali ukratko: moj djed je Njemac i rođen je u Stuttgartu (iako danas živi u Salzburgu), pa su mi onda dali njemačko ime da se uvijek sjetim svojih predaka i odakle potječem. Ali ono. Ja mrzim Njemačku i ne volim taj jezik, čak ne znam reći ni jednu suvislu rečenicu na tome, hihi ^^ Zato je svima smiješno moje ime i moja antipatija prema svemu njemačkome :)
    I ubuduće nek te ne bude sram ako me želiš nešto pitati, rado ću ti odgovoriti. Imam osjećaj da bi ovdje mogla steći vrlo dobre prijatelje, iako nemam blog čak ni 24 sata, hihi :) Smijem li znati tvoje ime i odakle si?

    Pozdrav *mah mah*

    avatar

    27.06.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • Mieke

    Drago mi je Anita iz Koprivnice, ja sam Mieke iz Zadra i obožavam tvoj grad. Bila sam tamo prošle godine na Renesansnom festivalu, a trebala sam ići i ove godine na motorijadu tamo na Šoderici, ali na kraju je to palo u vodu. Jednom smo išli tamo na izlet, vidjeti ona okolna sela gdje su naivni umjetnici i to, ali mene se najviše dojmila Podravka jer smo dobili veliku zalihu Čokolina, hihi :)
    Ime Petra mi je lijepo. Volim imena koja imaju značenje, a Petra znači stijena. Također, ako se ne varam, da se tako zoveš, u ponedjeljak bi ti bio imendan :) Također, drago mi je da ti se sviđa i moje ime ^^

    Pozdrav! *mah mah*

    avatar

    27.06.2009. (16:18)    -   -   -   -  

  • Vanja

    post

    avatar

    28.06.2009. (18:06)    -   -   -   -  

  • Alexis

    post =D

    avatar

    28.06.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  • Lily

    Još davno sam naišla na tvoj blog. Čitala sam te i na Rebecci i priča mi se svidjela, kao i tvoj način pisanja. Samo što nisam imala blog i nisam ti komentirala. :)
    Uglavnom, kao što sam već rekla, sviđa mi se tvoje pisanje. Tako jednostavno, a opet tako zadivljujuće i lijepo. Imam osjećaj da s lakoćom pišeš. Volim čitati tvoje opise; potpuno me uvedu u zbivanje priče.:D

    Voljela bih da se čitamo, ako je to moguće. =)

    Pozdrav!

    avatar

    29.06.2009. (16:37)    -   -   -   -  

  • Lily

    Ajde super da se čitamo. :D

    Hvala na komentaru, znači mi kada netko iznese svoje iskreno mišljenje. :)
    I da, u vezi prezimena, nisam željela na ništa upućivat, nego mi se sviđa kako zvuči njeno ime i prezime. :D

    Do čitanja! :)

    avatar

    29.06.2009. (17:41)    -   -   -   -  

  • Mona.

    post

    avatar

    29.06.2009. (19:39)    -   -   -   -  

učitavam...