Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • borgman

    koliko mojih pitanja!!:-)
    pogotovo o smjeru kojim trenutno idemo, sa istim sumnjama.
    Priroda se Bori. Svim kemijsko biološkim agensima. Protiv Inteligencije. I sigurno pobjeđuje!

    avatar

    23.06.2009. (23:43)    -   -   -   -  

  • gosponsudac

    Da, da, ova teza o uplitanju medicine u negativnu selekciju mi se sviđa. Čovječe, pa danas više ni od upale pluća ne možeš umrijet, a da ne pričamo o raznim ozljedama u kojima kirurgija preuzima ulogu plastičnog modeliranja tamo gdje se nekada ginulo.

    Učinak te negativne selekcije prije je bio - pozitivan? Otklanjalo se ono što je bilo nekvalitetno? Evo, primjerice, ja sa svojim tableticama za visoki tlak - ne bih ovdje gnjavio da nisu izmišljene?

    Neki dan sam vodio razgovor (pravi razgovor, ne preko neta!) sa sugovornicom koja je tvrdila da je našim bakama bilo bolje jer im život nije bio pun stresa i sve su radile polako. Na to sam tek usput odvratio kako im je sigurno bilo puno manje stresa, jer obje moje bake izgubile su prvo dvoje djece od ukupno šest (umrlo u prvih tri mjeseca ili pri porodu), nije to ništa strašno. Navikne se čovjek na gubitak djeteta samo onako, kao na ovaj neprekidni kišopad u lipnju.

    Eto, da ne bih postao jedan od onih auto- ili internet-tipova odoh konzumirati posljednji dan godišnjeg 08 i zu fuss popiti kaficu s frendom. Razgovarat ćemo onako, staromodno, an face, grickati bućine sjemenke kao slow-food... Družiti se kao nekad, kada si se u četvrtak (bez telefona a kamo li mobitela) s čovjekom dogovorio za subotu u pet kod sata na trgu, pa ko izda - p... Ima li možda neki efikasniji način borbe protiv instant svemira u koji tonemo?

    avatar

    24.06.2009. (07:52)    -   -   -   -  

  • brdo

    HOĆE!!! BOG nije zaboravio Zemlju! Kad se nagomila i preduboko ukorijeni ZLO, BOG ruši i vraća nas na prapočetak...A što će BOG od budalastog i prepotentnog čovjeka...?
    Radi što hoćeš, ne ćeš dokle hoćeš!!!
    BRAVO! Zrela i duboka razmatranja.

    avatar

    24.06.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Sudeći po ovom smjeru "razvoja" koji gledamo (i živimo), umjesto vode ćemo progutati pilulu za žeđ, a umjesto hrane pilulu za glad. Nije li divan taj napredak. Mnoge SF priče su danas na žalost već naša svakodnevica, a današnje SF priče također sve lakše možemo zamisliti u stvarnosti. Treba se buniti protiv svih tih "modernizacija" i više se povezivati s prirodom. Ako je moguće, živjeti blizu prirode, izvan grada i po malo raditi na povratku na ono što jesmo. Zar će nam glupavi uređaj zvani TV biti glavni zabavljač u životu (i glavni zatupljivač). Moramo svi hitno na odvikavanje i oporavak od bolesti uzrokovanih sistemom.

    avatar

    24.06.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kako nema suprostavljanja onda samo hvala.

    avatar

    24.06.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Nema suprotstavljanja ovdje. Vrlo profinjena i zanimljiva priča. :)

    avatar

    25.06.2009. (03:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...