Komentari

isusevolimte.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • izgubljeno-nađeno

    Kako je malo čovjeku potrebno da bude sretan!
    U tjednu mraka i padanja, u tjednu koji je bio pretvoren u dugu, mrklu noć, samo sam tražila "srodnu dušu". I zaključila da je nema. I onda, danas u jutro, jedna misao - idi na misu, idi na pričest. A ispovijed? Znaš grijehe, pokajala si se za njih , spoznala težinu i prije. Samo idi na pričest. I svećenikova propovijed, i moj osjećaj praznine, i riječi koje je izrekao nakon čitanja Evanđelja, i ona uputa mojeg ispovjednika - radi po savjesti, sve to, i Njegov poziv - dođi....
    Zaista, kako je malo potrebno da čovjek bude sretan!
    I kad sam se vratila kući, pustila pjesmu koju sam slušala zadnjih tjedan dana ( žaleći što nema "srodne duše") te riječi koje su mi bile teret, sad su dobile drugo značenje - Isus je moja srodna duša, i više nisam sama, i zaista sam sretna! Toliko da bih mogla vrištati s vrha planine nek me cijeli svijet čuje! Isuse volim te !

    avatar

    28.06.2009. (13:06)    -   -   -   -  

  • †--Cut me into pieces---†

    Hey:-)

    Tnx na odgovorima. Iskreno, jako si me iznenadila. Ja sam po naslovu bloga, nekih postova smatrala da si neki totalni fanatik vjere i onog što svećenici tumaće. No dobro, drago mi je da se pokazalo da razmišljaš svojom glavom;-)
    I pretežito se slažem s tvojim odgovorima. Eto, što više reć nego tnx na njima;-)

    avatar

    28.06.2009. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...