Komentari

gettingbetter.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Optimista.

    Hm, znaci, zabrinula sam se kada sam procitala treci dio... znaci, zelim procitati drugi dio, ako je ikako moguce, jer me veri maČ zanima.
    A svi mi bjezimo od istine i ne bi bilo loše to otvaranje na trula jabuka, to je zapravo ime po kojem sam te u pocetku, kad sam te upoznala pamtila. Bas ti odgovARA X).
    a zivot je fakat sranje pa ono, ovo o ocem, to ti necu komentirat, neznam sta da kazem, jer nadam se da nije istina da se tebi dogada, bila sam vise opterecena time da je moguce da netko ima istu, dobro, slicnu životnu priču kao i ja.
    kao što ti inače kažaš, život sucks, ali jebigas, dosta vise toga, jer mi smo jedinoi okji ga mogu promijeniti, pa promijenimo ga.!!!
    bye. :D

    avatar

    20.06.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • Aislinn

    Što se tiče novog bloga...ako si spreman voditi još jedan i ako si siguran da nećeš zapostavljati nijedan (ovaj ne ostavljaj!), then go for it! Puno sam puta razmišljala o tome da i sama počnem pisati blog...ali kad ja raspravljam sama sa sobom, ispadne jaaaako dugačak tekst pa ga nikad ne objavim. Osim toga...mislim da ne bi bilo puno ljudi koje bi zanimale moje unutrašnje dvojbe i pogledi na svijet, pa...
    A što se tiče ostalog...sjećaš se kad bi me nešto pitao na početku šk.godine, negdje u 10.mj., a ja bih uvijek odgovorila 'ne znam'? E, pa...polako se vraćam dobrom starom 'ne znam'.
    Pusti život da ide svojim tokom...moli se za Božju pomoć (ipak sam se danas krizmala =)) i trudi se. Nikad se ne prestaj truditi. Možda neće sve ispasti bajno, jer život nije takav, ali nije ni sav crn. Ima lijepih stvari na ovom svijetu, samo trebaš gledati pažljivo. On zna, nemoj misliti da ne zna...to što se nije ispričao...vjerojatno je izabrao drugačiji put iskupljenja.
    I once more...ako ti nešto treba...bilo što...znaš. =)

    avatar

    20.06.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • Denis

    rekao si ti meni već jednom sječam se da imaš problema sa starim. žao mi je zbog toga i što se sad tako osječaš, ali ne mogu ti puno više reći jer u ovom trečem dijelu ne piše toliko da bi ja mogao komentirati previše. probaj više razmišljati o budućnosti i sadšnjosti li samo pazi da zbog toga ne zaboraviš dobre stvari iz prošlosti, kao što sam se ja zajebo.
    I slažem se s ovim, kao djeca smo slagali jednostavne i glupe face, i sami po sebi bili jednostvni, ali kad se život zakomplicira, najlakše je pokušati se vratiti u to vrijeme i raditi iste glupe face i isto jednostavno razmišljati, kad već ne možemo riješiti trenutnu situaciju.
    Ja isto pišem probleme na blog samo zato da riješim neke stvari sam sa sobom, a objavljujem ih da vidim što drugi misle o tome. Iako već dugo nisam napisao neki pošteni dugi post na neku temu koji bi bio zanimljiv.

    Ajde pozdavljam te u tvojem gradu-državi Rijeci XD

    avatar

    21.06.2009. (21:01)    -   -   -   -  

  • dark serenity

    izgleda da imam srece...moj otac je prestao piti prije 6-7 godina......nakon sto je napravio puno gluposti......
    al....sestra ga je zamjenila.......
    i meni blog sluzi za "razgovor sa samim sobom", malo pocistim misli i osjetim se malo bolje kada to podjelim sa nekim....
    nosam znao da imas blog na mojblog.hr.....al izgleda da je propao projekt...osim ako ga ne ozivis.
    =/

    avatar

    27.06.2009. (01:32)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    low point? jako dobar termin

    avatar

    29.06.2009. (18:24)    -   -   -   -  

  • Unsterblich

    heyy.. nije.. stari post negoo.. bio mi je spremljen i dopunjavao sam ga pola mjeseca.. heh ^^

    avatar

    08.07.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...