Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Elektra design

    Ja ne bih znala kud s tolikom lovom, majke mi. Ok, kupiš stan/kuću/auto/otplatiš kredite/votever, ali - što dalje? :D
    Mislim da bih se onesvijestila kada bih toliku lovu osvojila, a dobitniku želim sreću. Zaista se nadam da se neće raspametiti. :))))

    avatar

    19.06.2009. (15:59)    -   -   -   -  

  • skitalica

    A koliko siromaha zive sa manje od jedan dolar na dan, ili krepaju od gladi;Dobijes lovu, kupis ono sto ti reba, ili sto zelis, zatim svojima najblizima i najdrazima, a ako ima love i dalje, nema je dovoljno da sav jad na ovom svijetu ublazi, to je sigurno.

    avatar

    19.06.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • katalona

    Na trenutak sam pomislila da si ti dobitnik!!! Hmmmmmm......
    Evo ja se upravo vratila sa plaže i sljedeći put ne idem prije 17,00...sjedanje u hladu je nikakva zaštita, nisam izgorila, ali mi je mozak kuhan.....bljahhhh

    avatar

    19.06.2009. (16:37)    -   -   -   -  

  • Stara vrtlarica

    većinu treba dati u humanitarne svrhe, ustanovama za rehabilitaciju, domovima za djecu, domovima za umirovljenike, pučkim kuhinjama itd.
    jedan dio novca uložiti u nekoliko banaka i oročiti,
    kupiti dionice provjernih poduzeća itd.
    malo putovati....
    i nikome ne reći da si dobio na lotu, a bojim se da je ovo posljednje najteže

    avatar

    19.06.2009. (17:39)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ma naravno da je sreća u nama i ako sam ne misliš pozitivno i ne raduješ se životu, nikakav novac ne može ti to kupiti. Sve to stoji, ali hej! :) Ja bih jako voljela dobiti taj novac, ali ne zato da postanem sretna (sretna sam već sada), već da se spasim nekih neminovnih financijskih briga koje dolaze u životu. Znala bih točno što učiniti s tim novcem - glavnicu uopće ne bih trošila, već umnažala, živeći od kamata, a dio godišnje kamate opet bih plodila dalje. Živjela bih kao car, bezbrižno, ali mudro, pomagala bih i drugima, ostvarivala bih snove koji mi dotad ne bi bili mogući, ali bih se ipakbavila odvjetništvom i nastavila se radovati malim stvarima u životu. Istina je da novac ima moć čovjeka izmijeniti do neprepoznatljivosti, ali ja nekako ne spadam među takve i ovo nije tek puka floskula. :) Drago mi je zbog vašeg sugrađanina ili sugrađanke, koje veselje! :)

    avatar

    19.06.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • propijo ista

    ni ovako nisam zadovoljna sa samom sobom kao nekom kvalitetom od osobe ,a da dobijem novac pa postanem još gora to bi bilo strašno ,kakvo bi tek onda mišljenje o sebi imala ..zato ..ovako sam barem djelomično neloša persona

    avatar

    19.06.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga moja ja ti se držim one poznate: "Uzdaj se u se i svoje kljuse". Možda to i nije dobro ali svakako manje boli jer nema uzaludnih nadanja i razočarenja.
    Osim toga za sreću mi zaista treba malo npr. tvoj komentar na mom češkom blogu hahahha.

    Pusaaaaaaa i ahoj

    avatar

    19.06.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja bi isto rađe dobila nego ne dobila... ono, ne bi se bunila...

    avatar

    19.06.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Znam čovjeka koji je dobio najviši dobitak na spotrskoj u bivšoj jugi. Potrošio, postao pijanica kojeg su natjerali na liječenje.
    Sa lovom trema znati. Nekome donese sreću, nekome pakao. No jedno je sigurno...prvo se vrijeme čovjek sigurno osjeća kao u raju.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    19.06.2009. (22:25)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Svojedobno sam čitala o tipu koji je dobio na njemačkom lotu i sve zapio, rastao se, prokurvao, potrošio na "prijatelje" i na kraju završio kao socijalni slučaj. Istina je, naš mozak teško može pojmiti što bi s tolikim novcem jer svi mi na kraju želimo one stvari kojima stremi svaki iole normalan čovjek. Ja se samo nadam da se taj dečko neće izlanuti jer kako se čini, sad će i tetke u matičnom uredu ići izlistavati sve potencijalne dobitnike. :)

    avatar

    20.06.2009. (11:49)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    koji sretnik! ma previše je to love,ali opet ne bih se bunila....

    avatar

    20.06.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nemam nikakav odnos prema novcu; apsolutno me ne zanima.
    Znam da moram platiti račune, prehraniti se , odjenuti sebe i djecu i da mi za to treba novac , ali dalje od toga mi je besmisleno razmišljati .
    Svoj posao volim i nikad ga nisam doživljavala kao sredstvo kojim dolazim do novca .
    Novac , zapravo nije uopće tema o kojoj razmišljam . Nikad.
    Gadi mi se dodirivati kovanice . Kasnije mi smrde ruke .
    Od metalnih eura dobijem alergiju.
    Gadi mi se zapravo i papirnati kad pomislim gdje je sve bio.
    Ni u jednom trenu svog života nisam poželjela imati milijune . Nekoliko puta samo malo više da bih mogla olakšati život nekima koji nemaju ni za osnovno preživljavanje .

    A, onda hih volim ja putovati i dobru knjigu i koncert i nisam maloumna pa da mislim kako mi za to ne treba novac , ali ga kao predmet ne doživljavam hihi ni on mene ... sreća pa imam muža koji skrbi o tome malo bolje od mene :))

    Pusa , Fani

    avatar

    20.06.2009. (16:57)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    e pa cestitam i ja LOL ja fakat nemam pojma sta bih sa silnom lovom napravila osim sto bih si kupila par kuca na raznim lokacijama auto, putovanja itd. jednostavno si ne mogu zamisliti toliku hrpetinu love koji sigurno niti nikada u zivotu necu vidjeti niti imati (jer ne igram loto hahaha).
    A nisam znala da se oni tuljci od sira zovu kvargl, to obozavam i uvijek dok sam u ZG trazim ga po tresnjevackom placu. MMMMMM
    Ovdje je pogorsanje vremena vec nastupilo, kisa pada i zahladilo je a vele jos ce i drugi tjedan biti takav. No malo predaha ne skodi. Farbu sam nabacila pa nema beda.
    Pozz sretnom Bjelovaru gradu :))))))))))))))))

    avatar

    20.06.2009. (17:27)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pozdrav zarobljene na aerodromu u Ćilipima...

    avatar

    20.06.2009. (23:45)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Hehehe...sretan grad...Sve neki posebni ljudi...Vašem novom gradonačelniku nebu teško s osmjehom odgurati mandat...toliko novcih se rijetko gde nasloži...ovaj novopečeni milijunaš,pa taj je dobil love više nego je vaš gardski budžet!!!!!
    Nego,nekaj sa suncem nije u redu...nema ga...i zahladilo...možda solarij posluži :-)))))))))))

    avatar

    21.06.2009. (09:27)    -   -   -   -  

  • dejmon

    A što nije i pobjednik Tv Farme iz Bjelovara? Tamu su neke pozitivne vibracije.

    avatar

    21.06.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • UPS!D

    Iznimno simpatičan napis :)

    pozdrav

    avatar

    21.06.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Elektra - ja se ne bih onesvjestila, ali ne bih baš skakala od sreće. Bilo bi me - strah :)

    @Svijet jednog uma - tako je to, više od pola planete gladuje, a dva posto stanovništva se razbacuje. I onda se čudimo da nas napadaju prirodne katastrofe. Još nas malo i pogađa koliko zaslužujemo :)

    @katalona - možda bih i bila, da sam uplatila koji listić :) Kad sam vdijela red pred poslovnicom (a baš tamo skrećem kad idem iz pekare), uvijek sam ljutito frknula, jer od ljudi nisam mogla proći :) Neki dan mi mozak bio kuhan, a danas imam čarape i trenirku :)

    @Siscijanka - naravno, kad bih dobila, da bih dala. Ne bi bilo sreće zadržati sve za sebe (a nije ni potrebno). Nekoliko milijuna oročiti - i nikad više ostati suh... A putovati...uh to bi bilo najbolje :) Pitam se samo, zašto tako ne razmišlja većina dobitnika :)

    @Kinky - kao što već rekoh Siscijanki - pitam se zašto tako ne razmišljaju oni koji dobiju. I ostanu bez ičega za koju godinu. Ja bih takve upucala :)
    Naravno, tko lud ne voli sigurnost novca, samo s novcem valja biti ozbiljan, ako nisi - pojede te... Sviđa mi se tvoje razmišljanje :)

    @propijo - koja samokritičnost :)))

    @teuta - ma draga moja, mi dvije znamo i bez novca - pronaći sreću u malim stvarima :)

    @Elle Woods - onaj tko kaže da ne bi želio - licemjer je, ovisi samo - koliko misli da je dosta :)

    @More ljubavi - onaj tko ne zna s malo biti sretan, neće osigurati sreću ni s mnogo, ni s previše...Živa istina, za nošenje s novcem treba imati soli u glavi, a ne samo - tisuću morskih ideja :)
    Kad se sjetim onog iz Babine Grede, koji je 7 milijuna proćerdao za dvije godine, danas živi od mirovine, kako došlo tako otišlo :)

    @Snoopyca - i ja se nadam, najbolje bi mu bilo da emigrira, jer ovo naše selo malo je premaleno da se sakrije. A eto, vidjet' ćemo :)

    @ista - ma tko ne bi, samo da je - malo manje. Previše je previše :)

    @Vitae - jadan je onaj koji sve u životu mjeri preko novca. Sva sreća da ne pripadam takvim ljudima, jer bi mi život bio pretežak (doduše onda toga ne bih bila svjesna).
    A ti si kao moja juniorka - ona ima fobiju od diranja novca :)
    Kad je bila mala, obožavala je brojati novac, kako je odrastala, strast je popustila :)
    Slažem se s tvojim mišljenjem, ali putovanja, knjige i drvenjaru po svom ćeifu bi si voljela priuštiti i kuhinju s visećim tavama i drvenim stolom u sredini (eto što su skromne želje jedne domaćice)
    :)

    @MENTINA - ajde da ću pogoditi što bi si nas dvije priuštile s lovom - kupile bi solarij za zimske mjesece ili si osigurale zimsko ljetovanje na rajskim plažama dalekog Pacifika - gdje je uvijek toplo :)
    Kod nas je danas hladno i puše ko blesavo, ja nazat u trenirku i gledam tužno u obleke. I ne znam kud da se metnem od dosade :)

    @Rudarka - nadam se da si napokon krenula :)Ćilipe pamtim po divnom iskustvu mirisa i topline :)

    @Dida - naš gradonačelnik je imao posla ove dane - dočekao pobjednika Mlinarića, uživao u posjetiteljima Terezijane i sad - ova vijest. Još da se zna tko je :) No, ako milijunaš ne pobjegne odavde, sumnjam da ga neće prokužiti :)

    @Dejmon - sama pozitiva u našem gradu. A kod mene - pozitiva uvijek :)

    @UPS!D - :)))

    avatar

    21.06.2009. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...