Komentari

potragaazasrecom.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • životne mudrosti i gluposti

    Hej Anita! Evo sam malo čitala tvoj blog i moram priznati da mi se jako sviđa. Sve o čemu pišeš je baš ono što i meni okupira pažnju. The secret je super al eto ja imam malih poteškoća primjenit to u životu. Zapravo svi lijepi i poticajni tekstovi me zaintrigiraju i oduševe ali stvarni život......ne znam......valjda je najteže mjenjat stvari u svom životu na koje si navikla. Čitala sam Coelha i sviđa mi se kako i što piše, međutim, jedna me stvar zabrinula....a to je stav jednog katoličkog svećenika da je Coelho sotonistički pisac. Što ti misliš o tome?
    Btw.....sviđa mi se ovaj tvoj kodeks....istina živa....ovaj 8. kodeks da ne govorimo loše o drugima.....možda ipak ponekad treba izbaciti iz sebe ono negativno. Ne mislim pritom na tračanje i širenje laži s namjerom da nekome naneseš zlo, već jednostavno, neki te ljudi svojm ponašanjem živciraju i opterećuju pa je bolje to izbacit iz sebe.
    Eto, toliko od mene, pozzzz!!!!

    avatar

    29.06.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • životne mudrosti i gluposti

    Ej! Evo ne mogu virovati da si i ti iz Šibenika! Evo ja zapela za ovaj blog, čitam i čitam......ma vidi se da si iz najlipšeg grada na svitu! Pozz!!!!

    avatar

    29.06.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • Barbara

    Lijepo, ali neostvarivo. Rijetki će uložiti napore u takvo što. Svijet je materija. Fališ mi, moramo se čuti:)

    avatar

    03.07.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...