Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • fanny

    Branko Lustig je stvarno zaslužio priznanje koje je dobio. Ima li bolje promocije za lijepu našu od takovih ljudi...
    Odajem ti priznanje za divnu galeriju fotki kojom je popraćena naša Terezijana... Kako sam Mariju Tereziju svaki puta propustila, sad sam je prvi puta vidjela. I mog frizera u njezinoj pratnji... ni za njega nisam znala... :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    16.06.2009. (23:53)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Napokon jedna prelijepa vijest! Sve čestitke Dr. Branku Lustigu, a i tebi na odličnom postu.

    avatar

    17.06.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    bravo barba Lustig!

    avatar

    17.06.2009. (14:18)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Ovo je jedna od boljih vijesti u Hrvatskoj, da jedan čovjek koji je zaista zaslužio da bude odlikovan, kao što je gospodin Branko Lustig, bude odlikovan počasnim doktoratom, i dijelim radost svih koji cijene njegov veliki doprinos Hrvatskoj i svijetu filma; imamo hrvatskog velikana u Hollywoodu.

    Što se tiče Sveučilišta u Zagrebu, rektorat bi mogao sa sveučilišta isprati i jednu ljagu i smanjiti 92 počasna doktoratana 91, naime, da oduzme počasni doktorat bravaru i zločincu Titu, jer Tito i Branko Lustig nemaju ništa zajedničkog da bi dijelili istu počast, jer Branko Lustig je žrtva fašizma i mučenik holokausta, dok je Tito zapovijedio zločine, i čak dao srušiti nekoliko sinagoga u bivšoj Jugoslaviji (na pr. sinagogu u beogradsko Dorćolu, ili sinagogu u Pančevu koja je srušena nakon WWII, a na mjestu drušenih sinagoga nikli komunistički društveni domovi).

    avatar

    19.06.2009. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...