Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • happywedding

    ljepota je stvar trenutka...možda M.M. danas ne bi bila sex bomba kao nekada...ja se osobno užasavam premršavih i prozirnih žena...nije to ljepota...ali o ukusima se ne raspravlja...osim toga volim sočnu, ukusnu i hranu koju prepoznajem na tanjuru...
    no, bez obzira na to tvoje sjajne opservacije me uvijek zadrže na čitanju i potaknu na razmišljanje...

    avatar

    16.06.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Naslov je rekao sve. Ma daj kakvo veganstvo. Čovjek je rođen kao svežder i točka.

    avatar

    16.06.2009. (10:15)    -   -   -   -  

  • jja

    "Knjiga je kao kolač. Ili dobar muškarac. Kako ćeš uopće poželit pojest jedan dobar Rigo Janczy ako mu je biskvit raspucan, glazura nebaršunasta, ili ako je neravno izrezan, ma kako zapravo fantastičnog okusa i majstorski spremljen bio?"

    Slazem se. I ako kupim knjigu a ima vise izdanja, izabrati cu si najljepse, sa najljepsim omotom jer zelim da me i pogled na policu sa istom razveseli.

    Rigo Janczy - i ja bih i ja!

    Previse volim prsut za biti vegan, i fini odrezak i sve i ne plase me antibiotici jer kupujem bio meso. Domaci gulas zimi, rostilj ljeti, fini teleci medaljoni njam njam.

    Nisam znala tko je doticna pa sam guglala, oh nelose http://www.posters555.com/pictures/Victoria-Silvstedt-picture-Z1G156679_b. jpg

    Ne znam kako je zenskica iz knjige rijesila dilemu da za gnojenje organskog voca i povrca se uzima gnoj zivotinjskog porijekla i jel ju to omelo u svetoj misiji? ;-)
    I Boris Becker nije vegan, sto posto, vidjela ja. Mnogo sireva je proizvedeno/usireno sa jednim sastojkom zivotinjskog porijekla, jel to veganski?
    Tofu volim ali samo kad ga moja Filipinka spremi. zapravo ne jedem puno mesa i jako cesto vegetarijanski ili makrobiotski ali mesa ipak mora biti.

    Da te utjesim ja svako jutro dobrovoljno jedem puno friskog voca i organskih zitarica jer - pa fino mi je to, cini mi dobro, ali nisam od toga postala prozirna i zraceca LOL.

    vegan sim ili tam knjiga sama po sebi je lose pisana, sa mnogo skakanja samoj sebi u usta pa pojedi tu pizzu bez imalo griznje savjesti.
    Zdravo je pojesti pravi domaci prsut, naribati pravi talijanski parmezan i zagristi u socan bijeli francuski baguette. Ja nakon toga zracim :-)))

    Seitan sam u Gei kupovala i prije 15 godina, dinkel brasno koristim cesce nego bijelo, heljdu volim i jos ne svijetlim LOL

    avatar

    16.06.2009. (10:41)    -   -   -   -  

  • Otok

    Lijepo si me nasmijala. A ta priča će trajati ...možda tjedan dana. :D, ali naslov ti se slaže s tim.
    Uglavnom možeš ti biti super fit i bez veganstva.
    Ja sam vegetarijanka već 2 godine i ne izgledam kao gore navedena i primjerci sa pirsinzima i ostalo, ali mi je bitno ono što si ti rekla da te ne zanima.

    avatar

    16.06.2009. (10:45)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    o bože:)))

    avatar

    16.06.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Divim ti se što si opće odlučila zakoračiti u taj svijet. Mene sama riječ tofu asocira na nešto "to fuj" što možda nije al sigurna sam da nije ni ukusno.
    Ja ti predlažem da se lijepo vratiš na štiva Lauren Weisberger. :*
    Ciao!

    avatar

    16.06.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Taj tvoj jelovnik ne zvuči primamljivo.
    Sretnica sam koja jede koliko hoće i uvijek ima max 52 kg. No Angelina mi sad djeluje bolesno mršava. Volim mršavice, ali one zdrave.
    Hoćeš opet peglati Diners? Imaš psića?
    Ne znam otkuda si, ali salon koji sam spomenula nalazi se u Rijeci, na Krnjevu, poviše Novog lista i zove se "Dea". Ujedno je i trgovina za kućne ljubimce.

    avatar

    16.06.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • iBloger

    :D
    Zato si mi dala da jucer burek jedem :P

    avatar

    16.06.2009. (14:39)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    Draga Elle, da imaš 25 sve ovo tvoje gori/doli bi bilo savršeno razumljivo ... ali nemaš.

    avatar

    16.06.2009. (14:46)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hm ispada da je veganstvo makrobiotika ili? post je divno pisan, uzivala sam i kupila bih ti knjigu kad bi napisala i 120 strana slicnog :)))). kazem, bolje od bridget jones....elle woods trazi sebe.....
    a veganstvo hm...ja redovito izbacujem iz prehrane sve zivotinjskog porijekla, meso, jaja, sireve i mlijeko a ostavljam povrce i voce ....i tako danima (bez da skinem vise od kojeg grama) pa onda odnekud zamirisi i pojedem becku sniclu, cijelu cokoladu i tko zna sto hehe :). kavu s par kapi mlijeka (ili pjenom od kave) nedam i tocka :)....kad sam bila kao gwynet, htjela sam biti zaobljena kao npr. merlyn. sad to jesam (osim sto sam visa od nje kojih 20-30 cm) i sad bih htjela biti mrsavija ali ne kao gw nego nesto izmedju :)))) a neide. eh eh....

    avatar

    16.06.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  • sklodowska

    Koji predivni denial.
    Veganka koja krka pizzu i kavu s mlijekom.
    To je ko kad ja treniram za maraton pa trcim jednom mjesecno.
    Zivjeti u denialu je zakon. Neki ljudi tako cijeli zivot mogu.

    avatar

    16.06.2009. (18:27)    -   -   -   -  

  • medi

    sve sta te pokrece i inspirira sad i u ovom trenutku je odlicno. makar i na tjedan dana. a na makrobiotiku se i te kako da naviknuti, ali to jest aquired taste. nije sta smo nomalno navikli. nece ti biti fino neko vrijeme. i gore od svega trazi disciplinu. sta je za mene bilo previse.

    a komentari tipa da su sa 25 dozvoljeni ups and downs, al sad vise zbilja nisu me cine da se izrigam. to je tek denial. tko ikome moze suditi. svi imamo svoje vrijeme i brzinu kojom se razijamo ili ne, gdje su ta pravila da sam preko 30 moras ovo ili ono. to hell with that!!!!

    avatar

    16.06.2009. (19:24)    -   -   -   -  

  • iBloger

    showdown- ali da vidis i poznajes elle skuzio bi da je vise 25 nego toliko koliko ima :)

    avatar

    16.06.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  • showdown2000

    ibloger ... znam ko je :)

    avatar

    16.06.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • katalona

    Ha! Ti si dječji vrtić prema meni!!! Ja sam posadila hokaido tikve, eno su obrasle čitavu parcelu, muž povampirio, kaže da ne misli čitavu zimu glođati biljnu pečenku. A meni su mnjamiiiiii.....
    Uglavnom, u smjeru hokaido tikava, prosenih kašica i pudinga od soje prosvjetljena sam u biobio dućanu gdje sam na početku navraćala samo zbog ulja za aroma lampu.....i navukli me na zdravu hranu, zdrave tampone, zdrave uloške, zdrave kreme itd. itd. Naravno uz svo to zdravlje ja paralelno udaram i po šnicelima, krumpirima, raznoraznim maščobama, slatkišima i nesicama.....ajoooooj!!!

    avatar

    16.06.2009. (22:31)    -   -   -   -  

  • Rubi M.

    Knjiga je kao kolač. Ili dobar muškarac.

    Jedna od najboljih izjava ikad. :)

    avatar

    17.06.2009. (07:49)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Ne bih baš rekla da su gwyn i angelina zdrave, nitko tko tako anoreksično izgleda nije zdrav. A one sretnice koje jedu šta hoće i ništa se ne prima, one ne izgledaju anoreksično, nego prirodno, jer su jednostavno takve, a ona koja nije takva, ne može ni postati takva - nikad. Zato, slažem se s anabelle, svega pomalo i više aktivnosti, ako baš misliš da ti treba dijeta, iako čisto sumnjam.:)

    avatar

    17.06.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • Sagittaria

    Heh, baš sam pročitala u Guardianu članak pod nazivom The worst thing about not eating meat isn't the limp salads, it's the other vegetarians. lol

    avatar

    17.06.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Jel vegani jedu frigano (povrće)?

    avatar

    17.06.2009. (12:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pazi da Eminem ne sazna za tebe, počet će da te podjebava ko i Mobya :)

    avatar

    17.06.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sviđa mi se usporedba knjige i kolača! :))))) Što se Tvoje pasje curice tiče, konzultirala sma moju veticu i ona kaže da ne postoji drugi način osim - sterilizacije...Jako je loše za maloga
    psa kada mu tako divlja razina hormona ...:(((( Ako ti nije stalo imati male wufove - sterilizacija!
    pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    18.06.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Na žalost, onda ćeš se i Ti i ona morati strpiti! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    18.06.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    "I dok tako pucam od zdravlja, izbalansiranosti, unutarnje i vanjske ravnoteže, a oko mene zrači skoro pa vidljiva moja prelijepa aura… oko mene brdo blijedunjavih, sivih, nesretnih, umornih žena traži da ih prosvijetlim, da podijelim s njima svoju tajnu, i stalno me pitaju kako, o kako sam to postigla.
    Na što ja onako skromno i toplo, kao Buda, ili Mahathma Gandhi, ili kao Dalaj Lama, odgovaram: Ma znate, nije vam to ništa. Mi govnojedi vam tako izgledamo…"
    I da ti netko takvo sto proda foru, ti bi na to nasjela... Jao Elle! :D Mislim da se neces bas uspijet izdrzati toliko, posebno s obzirom koliko vam je toga bljak.
    Zar ti ne bi bilo najbolje naci nekog nutricionista i prilagodit hranu po sebi (kao i slucaj kod vjezbanja)? ;)

    avatar

    19.06.2009. (00:32)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Tako sam ja odlučila biti laktovegetarijanka u osmom razredu osnovne, mama je samo kolutala očima znajući već što slijedi, a ja sam točno 1 (slovima: jedan) dan prebirala po tanjuru (tada mi je još mama kuhala) i teškom mukom stavljala na stranu pariški odrezak od pilećeg bijelog mesa, jedući samo pokoji zalogaj priloga, salate i povrtne juhe. Već idući papala sam po starom! :)) A tako je i danas, ničega se ne odričem, samo nastojim nezdravije stvari zamijeniti zdravijima. Npr umjesto na ulju, meso radije jedem kuhano ili na žaru, svinjetinu uopće ne jedem niti ju volim, umjesto slatkih kupovnih sokova radim si domaću limunadu s medom, umjesto grickalica jedem indijski oraščić ili pistaciju (imaju i oni podosta kcal, ali barem su organizmu korisni), a umjesto slatkiša trudim se jesti voće (u zadnje vrijeme bobičasto s malo meda, nabrzinu rashlađeno u zamrzivaču pa bude kao ledeni desert). :) Može se jesti ukusno i zdravo i bez velikih odricanja i izmjena, samo treba biti uporan i uvesti dobre navike u prehranu. Ovo tvoje od srca me nasmijalo i zapravo vjerujem da sad više zračiš nego da se zbilja držiš veganstva koje opisuješ. :)

    avatar

    19.06.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    nenam ništa protiv ali mi veganstvo ipak vuče na jedan extremizam za koji nemam dovoljno unutarnjih motiva :) makar meso ne jedem (nedavno bila godišnjica )

    avatar

    20.06.2009. (00:03)    -   -   -   -  

učitavam...