Komentari

stroke.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • happywedding

  e, baš dobra...

  avatar

  15.06.2009. (23:03)    -   -   -   -  

 • propijo ista

  bezobrazna i bezobrazni ,hvalospjevni ,maliciozni ,napregnuti ,slaboračvajući ,nastrani ,mizerni ,hladnokrvi ,proračunati ,ustoličeno zasmrdljiv ,neukusno prikazan i nadasve jedan kopejaški post ,a ni ti nisi ništa bolji ili bolja ,đava van zana čaču imater odakle ste došli ,,mislin malo san kazala ako kažen ,,,sotone od ljudi ..! propijo ista ,ali umetnuta na gospodsku racu i ako kažen da bi van ačid stavila u sve vaše kave odprije i zaposli ito san malo rekla ,nego neću se nervirat jer je meni moja nona govorila da je takve najbolje nebacilat ,činit fintu ,,koda ih nema ..jer otoga divjeg svita čovik i nemože očekivat ništa zar ..ma čistu zloću ,,a ova šta piše(mislin nasbe ) nije isto svoja šta je je ,ali to neznači da prid ciloin sviton nebi reklakad bi me pitali ,,bi i to mrtvo ladno ,,jesi ih potrovala ,jesan pojili su otrov za pantangane ,,apozvala san ih na obid i bila paćifiko

  avatar

  15.06.2009. (23:14)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  'alo, pozega?

  avatar

  16.06.2009. (00:13)    -   -   -   -  

 • fra gavun

  Ti bi radi Marčeline
  da jon moreš doć biciklon
  vuka željezničke šine
  i pivao joj pod balkon;
  Nema mi do Marčeline
  pumparice nosi fine, oooj! :-))))

  avatar

  16.06.2009. (08:22)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  al prije puta kaži bar ciaos!

  avatar

  16.06.2009. (21:27)    -   -   -   -  

 • stroke

  @topsicret - meni i nije nešto baš, ali valjda ti to bolje znaš...@propijo ista - odustao sam od te tehnike pisanja prije nekoliko godina, ali lijepo se prisjetiti. hvala ti na posjeti i pozdravi sve tamo kod moljca...@xiola - alo škocka, jel hladnoća bocka?...@fra gavun - baš je lijepo vozit se biciklom i vuć željezničke šine / cipelu ću jednom zamijeniti štiklom, sve da budem ljepši od one Marčeline, e...@šoko - u Honduras? ma idi di oćeš, al sjeti se i nas...@pametni zub - evo ti jedan ciaos, jebo li te brko Raos!

  avatar

  16.06.2009. (22:29)    -   -   -   -  

 • mogu biti sve samo papučar ne...

  a šta je to u mom bivšen susjedstvu sve popizdilo, jesan ti lipo govoria da je ovo sunce opako i da triba stavit neki šešir na glavu da te ne opali.

  avatar

  16.06.2009. (23:47)    -   -   -   -  

 • slaven178

  lete ptice..lete avioni...a života jure kamioni..podsjetilo me na tu jednu pjesmicu kojoj pamtim par stihova

  avatar

  17.06.2009. (14:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...