Komentari

paulette.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Fleka...

    I meni je dosadno i ja bi u školu... kad ima škole oda znam da bum svaki dan nekam išla i vidjela neke ljude da bum se zezala s nekim i ajde možda odgovarala i pisala test, al svejedno i to je zabavnije od ovoga...cijeli dan visim na kompu ili čitam ili nekaj skroz lijevo...al sve mi je to dosadnooo....tak da nisi jednina koja bi u školu...hehe...
    pusaaa...uživaj i pokušaj se ne dosađivati ak je to uopče moguče...:(
    PUSEEEK...

    avatar

    15.06.2009. (12:06)    -   -   -   -  

  • •..bubLLy..•

    sviđa mi se post.
    mkr nebi školu.
    rađe sada sam vani po ciele danee..
    ali ipak kužim, i ja bi prie uzela zajebanciju u razz nego povlačenje po kući cieli dan.
    eh..
    aj uživaj. pusa

    avatar

    16.06.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  • *Bl@ck St@R Design*

    Hi!
    Trebaš diZz iLi AwAtAr?!
    Swrati, naruči, kommaj!
    Ostavi i prijedlog!
    RADIM PO NARUDŽBI!
    Pusa! :*

    (P.s Ovo ŠaLjeM SviMa!?)

    avatar

    18.06.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • [.dobra vila.]

    evo ovako, ja nikad ne znam započinjat komentiranje na blogovima, ali ajde probala bum. haha
    daklem, mi se znamo, dada, ozbiljno. al ajde, neću ti ništa govorit, već ću te natjerat da saznaš sama. to mi je nekako više kul. [da, glupa sam.]
    uglavnom, blog, čitala sam nekoliko posteva, nisam baš sve jer nikad nemam živaca pročitat sve, ali evo potrudila sam se pročitat ih dosta. sviđaju mi se. sviđa mi se blog općenito jer u nekim stvarima dijelim tvoja mišljenja, u nekima se razilazimo. i to mi je oke. pa evo sam se odlučila komentirat. da ne dužim, makar znam da hoću, prvo da ti kažem jednu osnovnu stvar u kojoj se slažemo. oko dečkiju. ne mislim na tip dečka niti išta takvo, ali u jednom postu si pisala o tome da postoji razlika između ljubavi i zaljubljenosti, a da ju rijetki shvaćaju. iso miki kolko dugo sam tražila osobu koja shvaća da volim te nije nešto što ćeš reći svakome samo tako, olako. i tu potpuno razumijem.
    onda je bio jedan post u kojem se potpuno razilazim. ono kad si pisala o bivšim dečkima. pa onaj drugi. rekla si da si mu se svaki put vraćala, te da je on u jednu ruku postao tvoja potreba. vidiš, to nikada nisam shvaćala. oke, tu se može okrivit moja zaostalost što se tiče takvih stvari. [nikad bila u vezi, a opet se pravim tako pametna. da, stvarno jesam glupa.] ali opet stojim kod toga da mi ne ide u glavu čemu ponižavanje samog sebe kad ionako znaš da nećete biti vječno zajedno. nećete se vjenčate i živjeti sretno dovijeka. postoji mogućnost, ali opet gledam na to da si bila u jednu ruku premlada da bi se takvim stvarima zamarala. moje mišljenje.
    e sad napokon da se dovučem do ovog zadnjeg posta. škola. iskreno je i meni počela falit. ne u smislu učenja i toga. ali fali mi doživljaj velikog odmora, malih odmora, stresa prije testova. fali mi taj cjelokupni dojam. fali mi tračanje svih profesora i smijanje s mojim curama. i to što si rekla, da ti ispuni dan. baš mi i to u jednu ruku fali.
    i naravno da sam produžila, to se nekako očekuje od mene. a ti, ti imaš dva izbora. moćeš doći do mene, pročitati one sve silne gluposti koje pišem, pa možda i skužiš tko sam, makar vjerojatno ne. a opet, možeš zaboraviti da sam komentirala, prijeći preko mog komentara, izbrisati ga i zaboraviti da moj blog postoji. kako god ti odlučiš.
    nadam se da ćeš se duže zadržati na strani optimista. :D

    avatar

    23.06.2009. (03:15)    -   -   -   -  

  • Paul@

    eej ja sam. vlasnica ovog bloga, paula xD
    nekaj sam zeznula dok sam se ulogiravala zadnji put u ovaj svoj blog, pa se nemrem više ulogirat. uglavnom, otvorila sam novi blog, više kao nastavak ovog :)

    http://pauletta.blog.hr

    tnx kaj ste mi komentirali, nadam se da ćete mi tak i dalje na novom blogu :)

    avatar

    17.10.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...