Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • fan

    d2w uvedi nas u eu!

    avatar

    14.06.2009. (00:07)    -   -   -   -  

  • zivabiljkabass

    dear2world, kao prvo zelim ti sve najbolje i brzu genezu... nazalost ti moram reci - da si ovde u eu dozivela svoju saobracajnu nesrecu, lose bi stojalo za tebe, i bez srpske zandarmerije.
    pesacki prelaz je zasticena zona pesaka, i svako vozilo, ukljucujuci bicikle ili inlajnere (!) je duzno da se u toj zoni obazrivo ponasa... posebno su biciklisti duzni da sidju sa svog bajsa i da ga preko zebre "preguraju"... desi li se udes, kao u tvom slucaju, u kome su oba vozila u pokretu upravljana - pisi propalo, svaki sudija ce krivicu na sve ucesnike udesa podeliti, vec prema tezini krivice.
    jedan moj prijatelj je, vozeci inlajnere preko zebre, bio autom 10 metara odguran, na svu srecu sa samo laksim povredama.
    ogrebotine na laku automobila je njegovo osiguranje ipak moralo da plati, a vozac automobila je platio poderane pantalone i jaknu... izracunaj ko je kao dobitnik iz spora izasao...
    pre nekoliko godina sam vozio jednu prijateljicu kuci, cela nemacka je bila te veceri zaledjena... izasavsi iz naselja i vozeci uzbrdo sam naleteo na zaledjeni asfalt, izgubio delimicno kontrolu nad autom i sa vise srece nego pameti zaustavio auto na desnom travnjaku... 10 sekundi kasnije je odozgo sa brda dosao jedan opel i poceo da pliva nadole levo i desno... mi smo sokirani sedeli u autu i pitali se: hoce li ili nece? e jeste - buum pljostimice u moj pezo.
    da ga odma bacis, tako je izgledao... nazovi policiju - ako hocemo 4-5 sati da cekamo, u redu, jel te noci je samo zvonilo na ulicama.
    ajde izmenjali mi adrese, napravili fotke - i dve nedelje kasnije sam morao 2 kile eura da platim, iako sam po svim zakonima bio nevin do daske, moj auto nije bio u pokretu...
    ok, dobio sam i ja punu odstetu, ali jebi ga - pravo je najzajebanije od svih ljudskih delatnosti... ajde pazi se ubuduce, i zelim ti sve najbolje...

    avatar

    14.06.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • Simo Gajin

    Vratila nam se i – Mila Štula! Nekadašna heroina ratnohuškačkog RTS ešalona danas je samo promenila imidž: uplela je svoje sede kose u pletenice i obmotala ih oko glave u obliku kurjuka, po ugledu na ukrajinsku premijerku Juliju Timošenko. Obučena od glave do pete u nježno roze skafander, sa sve dubokim roze čizmicama, ova vremešna gospođa na Televiziji Košava ličila je na uskršnjeg zečića bez ušesa...

    avatar

    14.06.2009. (21:36)    -   -   -   -  

  • Simo Gajin

    Idemoooo, HAJKA!!! :
    GDE SU I ŠTA RADE:
    Mila Štula, Elvira Fekete, Krsto Bjelić, Stefan Grubač, Simo Gajin, Spomenka Jovic i Milorad Komrakov....A Radmilo Bogdanovic?!

    IMENAAA?

    avatar

    14.06.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • sonja a

    o mila.. o draga.. uzas! laki doneo banane i jogurt... kako bolesno! povraticu!

    avatar

    15.06.2009. (02:09)    -   -   -   -  

  • N.B.

    Simo a ko beše izveštavao iz Vukovara? RTS TVNS.. Tamo je bio urednik informativnog onaj Smederevac. Čak mislim da je on iz ZR-a.

    avatar

    15.06.2009. (18:49)    -   -   -   -  

  • Albion Srbski

    Serem vam se na Bruna Vekarića i haške kretene. Ova žandarmerija je izdanak te odvratne dupelizačke politike. PIČKE U PLAVOM, SLOBODA SRBIJI !!!

    avatar

    17.06.2009. (15:25)    -   -   -   -  

  • mrdalice, mrdalice...

    Au!? Frrrrrrkaaaaaaaa!! Kurir je zatajio! Sreća tu je ŽBBass!!

    avatar

    19.06.2009. (02:53)    -   -   -   -  

  • slo

    ošteta, pretrpleni stah, naknada nematerijalne štete

    avatar

    01.07.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...