Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • fanny

    Ah Sagi moj - potpisujem sve što si napisao. Jasno i oštro iznesao si sve uzroke i posljedice. Dođe mi da se rasplačem od jada i muke...
    Generacije s mukom stvarale, a oni stigoše niotkuda i zajebaše nas, ali zajebaše - majstorski.
    Hebrang...ta persona je samo jedna u nizu sličnih, ali meni je posebno "drag" zbog svoje spremnosti u pariranju svakome i na svaku temu. Tata-mata za sve. Poza - jedna ruka u džepu igra džepni biljar, u drugoj se drže papiri, a ispod brka izlaze bedastoće i uvrede u bahatom adz stilu...
    A Čačića volim slušati na okruglim stolovima, u diskusijama i debatama. Posljednje brisanje poda bilo je pred izbore, u Otvorenom - u duelu s Kalmetom oko mosta...
    A mali nervozni i uvredljivi vlaj...na njega uopće ne želim trošiti riječi...
    Po mom osobnom mišljenju ovaj tvoj post, kao i mnogi dosad - zaslužio je naslovnicu. Pitam se na koju foru se biraju postovi za naslovnicu i cool blogovi...
    Pozdravček :)))

    avatar

    13.06.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    eeee sad smo malo u nostalgiju zašli.a?
    ali ovako..ono za sukob interesa..e to je osnova prve godine prava..-zakon kaže...i basta:)))
    sad ,druga je stvar kad se isti takav ne provodi ili je pun rupa pa miševi caruju...ali zakon je takav...i to je osnova ,polazište i sve ostalo ikakvog civiliziranog društva....tolko:))

    avatar

    14.06.2009. (01:57)    -   -   -   -  

  • borgman

    a kao imamo nostalgiju za Čačićem :-)
    Sukob interesa? Pa kod nas vrijedi ona, ako ne prijaviš na imovinskoj kartici, onda i nemaš... pa nam je "Veliki Brat" siromašan kao crkveni miš :-)
    A naravno, tvoju i moju imovinsku karticu pregledaju, ali NJIHOVE, nitko...valjda nema dovoljno poreznika (ili treba ipak dopisati ispred hrabrih i poštenih??!!)
    Sukob interesa? U našeg Jokera? On je stalno u sukobu interesa...svojih, i onih koji su ga stvorili (a to sigurno nije njegova brzina izračunavanja dobiti, a ni korporacijska vještina)...
    Jadan, eto nam se već umorio od puste priče (a nije on za priče, nego za balote, jelo i piće), pa traži odmor! Mislim kako mu se ne bi svidio onaj kojega mu ja priželjkujem :-)
    Sukob interesa? Stari moj, naši Vođe su stalno u sukobu interesa, koji si naveo u tekstu. Interes kupca, i njihov interes da napune džepove, o interesu budala koje su ih postavile na Vlast, nema ni govora... i usput, moja stara boljka... Sagi, mi nismo niti trećinu onih koji sjede u Saboru postavili na Vlast... oni koji tamo sjede su ZAMJENICI, za koje, prije nego su po poslušničkom ključu došli do Svetog Grala, nismo niti čuli!!
    A tih zamjenika mi je puna kapa!

    avatar

    14.06.2009. (17:22)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, fala na komplimentima ali moje žvrljotine nisu pisane sa namjerom da dođu na naslovncu..:))))))) Raja je naivna da to nije za verovat! Rezultat političkog djelovanja moguće je vrednovati samo odgovorom na jedno pitanje: "Da li Vam je bolje nego što je bilo prije 4 godine?". Ako je lošije, ili stagnira, ili je bolje samo toliko što su naprednije opće civilizacijske stečevine, tada stvari treba promijeniti - točka!...:)))))

    ...@ Limbolina, na početku stoji da se post odnosi na našu trenutnu situaciju. Svi znamo kako bi to u teoriji trebalo izgledati. Ovo sada, glede teme, je jednostavno sprdačina...:)))))))

    ...@ Borgman, ne tako kao što ti imputiraš. Daleko od toga da je idealan, ali da je npr. umjesto Mesića po pitanju kamiona, gotovo sam siguran da bi ih sve razguzio. S druge strane, zamisli kako bi nam bilo da je na mjestu Mesića, Kosorica ili Hebrang...:)))))))

    avatar

    14.06.2009. (20:07)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - znam, pišemo za svoje blogersko društvo, ali je jadno kad te stave na naslovnicu zbog pisanja o bezveznim temama, što je u posljednje vrijeme moj slučaj. I ne govorim ti to iz kurtoazije, nego zato što je istina. Zašto da se ne čita ono što je dobro napisano...

    A što se tiće ovog što si spomenuo, da - jednostavna i najbolja logika - jel' ti dobro...nije...ajmo mijenjat ekipu...sve dok ne pogodimo. Nemre biti da baš nitko ne valja...I nemre biti gore od ovoga.
    Što se Mesića tiće, zamjeram mu što nije neke stvari doveo do kraja. A najviše mu zamjeram što nakon svog iskustva kod izbora za drugi mandat (s Kosoricom), nije insistirao na sređivanju biračkih spiskova. A znao je da će isto biti i na parlamentarnim.
    Čačić ima svojih muha, ali smatram da bi u ovom trenutku jedino takav čovjek mogao parirati općoj bahatosti HDZ- ovaca... No ipak mislim da bi kao premijer bio mnogo iskoristiviji.

    Pozdravček :)))

    avatar

    15.06.2009. (16:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, si vidla Latinicu večeras? Saborski zastupnik je izjavio da se stanje ne može promijeniti, a potencijalni predsjednički kandidat da se ne smije miješat u pravosuđe. Pitam se samo, a tko se onda smije? Koji je to mehanizam zaštite od korupcije sudstva?!...

    avatar

    15.06.2009. (23:40)    -   -   -   -  

  • fanny

    Vidla sam, vidla...
    Oporba bi debelo trebala koristiti sva ova govna koja isplivavaju svakodnevno na vidjelo. I da mrdnu ku*cem, ne bi narod bio depresivno ravnodušan kad dođe vrijeme izbora. I ne bi nezainteresirano zaključio da su svi isti, pa mu se ne isplati glasat'...
    Građanska hrabrost...pa zini nešto ak' se ufaš, radi posao policije i pravosuđa, pa prođi u najboljem slučaju kao ona bankovna činovnica, a u najgorem k'o Rađenović...
    A Tonči iz Siska...to mi je najtužnija priča, ostala sam bez teksta...

    Baš mi je večeras trebala još i Latinica, nakon one priče s maloljetnicama iz Osijeka, od koje sam nakostriješena još od neki dan. Nismo više dno dna, utonuli smo još dublje... Bolje da sma gledala reprizu Lud, zbunjen, normalan na Novoj...
    Pozdravček :)))

    avatar

    16.06.2009. (00:08)    -   -   -   -  

  • fanny

    A di nam je Hebatga??? Pak ga punica vatila...
    :)))

    avatar

    16.06.2009. (15:23)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, putuje u domaju, pakira se, ljeto dolazi...:))))))))))

    avatar

    17.06.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • fanny

    Aha, viš, to mi nije palo na pamet :)
    Si videl kak smo mi Bjelovarci krenuli. Ode jack-pot u Predavac. Uglavnom - neki papak čim se odmah odao :) Moja Zmaja maloprije na facebooku pročitala kako se zove :)
    Izgleda jedan od onih kao moj bivši susjed, koji je fantazirao da bi s osvojenim dobitkom kupio ferrari i napravio kupleraj s Ukrajinkama, na vrhu kojeg bi bila pista za helikoptere. Poznavajući mentalne sklopove okolnih sela, bit će da je tako :))) Moj Pajo jučer bacio komentar - sad kad dobije neka budala iz Bjelovara :)))))))))))
    A ja svaki dan prolazim kraj lota na vrhu ulice i nisam uplatila ni jedan listić. To je prevelika lova, mislim da je sve preko milje kuna - kazna Božja. Jer ako te ne usreći milja kuna, neće te ni 33 milje. Za sve veće iznose treba ti jaka psiha i dobro prespavanih mjesec dana :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    17.06.2009. (23:52)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ovo je bila dezinformacija, čula sam jutros da je "mrtvu lovu" dobio Kocka, voditelj Farme.
    Mislim da će još danas stići nekoliko različitih "provjerenih informacija" o dobitniku.
    Selo moje malo :))))))))))))

    avatar

    18.06.2009. (13:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    Koji vam je vrag svima - svi zbrisali na produženi vikend :)
    Ne bih se čudila da je vrijeme dobro, ovako...
    :)))

    avatar

    21.06.2009. (20:13)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, ne drami, zabavno je bilo danas gledat onog tvog crnju kak se zafrkava otraga...:)))))))))))

    avatar

    21.06.2009. (23:38)    -   -   -   -  

  • borgman

    doktore Sagi...em sam napisao novi post, a i na Paranenormalnom blogu sam ostavio komentar o mobitelu-čudu :-)

    avatar

    22.06.2009. (17:44)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ma kmica se ove sezone "zahvaljuje" svom timu i ja ga apsolutno podržavam u tome...
    On se sad zahebava, viš kak se zaigral na livadi, Scherzingerica mu se skoro šlagirala :)))
    Hemić je zakon, da ga nema, trebalo bi ga zmisliti :)))
    A Formula je i tak propala :)))

    avatar

    22.06.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  • marinianis

    saggi,

    samo trasiranje autoceste kroz nesređene zemljišne knjige je UMJETNOST o kojoj su kenjali i tito i tuđman a nisu ništa napravili za desetljeća što je ovaj učinio za jebeni mandat-sposoban je ISTINSKI, a ne kao bandić koji je ŠTETOČINA, štetočine su naime, gori od neradnika.

    čačić je sila, a čini mi se da njegove firme nisu radile za napuhane iznose, a hvala bogu za čavle nisu-nije krao proračun. svaka mu čast, branila sam ga po internetskim forumima gdje god sam stigla.

    avatar

    23.06.2009. (17:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Borgman,sad se moram koncentrirati na tvoj post i potruditi se oko komentara!!!...:))))))

    ...@ Fanny, videl sam! Opal sam skoro sa stolca kad sam vidio unezverenog komada...:))))))

    ...@ Marinianis, na žalost, rezultati rada, očito nisu kriteriji kod naših ljudi...

    avatar

    23.06.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...