Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • prva vrgorčanka

  već dugo vremena roditelji od Hrvatskih cesta traže uspornike od Splitske ulice prema Škuljima.Kontaktirali smo i voditelja Hrv. cesta da se pješački prijelazi oznaće plošno i prometnim znakovima.Pošto to još uvijek nije učinjeno i ovim ih putem ,u ime roditelja i djece molim da to učine.Ne bi bilo loše ida policija posveti malo više pažnje ovom velikom problemu,posebno sada kad nas očekuje sve veći promet

  avatar

  12.06.2009. (20:49)    -   -   -   -  

 • Vrgorčanin

  Smatram da Grad također mora uputiti zahtjev da se to izvrši, prije će njih poslušati nego malog čovjeka. Kad netko izgubi glavu bit će kasno.

  avatar

  12.06.2009. (22:30)    -   -   -   -  

 • Stanka

  Poslala sam zahtjev za obilježavanje prometne signalizacije, u ožujku, pa nam ostaje da čekamo kad će riješiti taj problem.

  avatar

  13.06.2009. (08:21)    -   -   -   -  

 • poljičanin

  Promini boju sučelja bloga! Vrati na staru...

  avatar

  13.06.2009. (08:52)    -   -   -   -  

 • Vrgorčanin

  Ovo je samo privremeno. Kad odem u Zadar prominit ću općenito izgled bloga.

  avatar

  13.06.2009. (10:30)    -   -   -   -  

 • kolega ffzg

  @Poljičanin, znaš da je on u toku... ovo je sada u znak podrške gay prideu ;))

  Pozdrav :D

  avatar

  13.06.2009. (11:57)    -   -   -   -  

 • Galerija Latica

  pomozimo Ireni/Šumarki! Aukcija je počela.

  avatar

  13.06.2009. (12:06)    -   -   -   -  

 • travanj

  Isti problem je i u Vukovarskoj ulici.

  avatar

  13.06.2009. (16:53)    -   -   -   -  

 • Vrgorčanin

  @kolega, maloprije mi je palo na pamet šovo što si reka, ali vjeruj mi sve je slučajno. :)
  @travanj, točno tako. Moralo bi se nešto po tome pitanju učiniti, npr. pokrenuti peticiju ili poslati 20-30 zahtjeva Hrv. cestama, pa se možda nešto promijeni.

  avatar

  13.06.2009. (21:42)    -   -   -   -  

 • igrač iz sjene

  a može se u najboljem slučaju stavit nekoliko pješači prijelaza,a šta će se tim postići pitanje je veliko s obzirom na vozačku kulturu koje vlada kod nas... nadvožljak je skup...a o semaforu netriba govorit..zato jedino preostaju ležeći na nekoliko mista jer jedino tada vozači usporavaju ne toliko zbog pješaka koliko zbog brige o osobnim vozilima...ali koga to briga dok se nedogodi neka nezgoda,jer izgleda da smo mi narod koji jako voli učit na greškama....onda će se javit sve moguće institucije ali nitko neće bit odgovoran za počinjenu grešku...općenito pitanje parkinga je totalno nesređeno u Vrgorcu.Ljudi parkiraju na svim mistima di stignu,jer znaju da nema kazne.Tako se je dogodilo nekoliko prometnih nesreća na križanjima jer su parkirana vozila smanjivala preglednost.Neka gradska vlast iznajmi pauka u makarana na tjedan dana pa ćemo vidit kako će se brzo riješit taj problem.

  avatar

  14.06.2009. (01:38)    -   -   -   -  

 • stanovnik splitske

  Splitska ulica (ercegovo selo) je ruglo grada onako uska i opasna sva obrasla, kad ulazite u Vrgorac izgleda ko da ulazite u najveću selendru a o sigirnosti pješaka i stanovnika te ulice da i nepričam.

  avatar

  15.06.2009. (07:45)    -   -   -   -  

 • Kremenik

  I uvatili vakat ka nije bilo blizu partizana, sašli oni sa Stilja pa dreto pratru. Razbili mu vrata od kuće, a on se zaključa u kamaru. Oni razbili vrata od kamare, pa ga počeli bost nožin. Ja se sva naježin kad se sitin moga pokojnjega, on ga je, bog jin da pokoj duši i jednomu i drugomu, među prvin naša mrtva u lokvi krvi nasrid kužine, brez ruke, brez one stvari, velika rana od noža na čelu, u rebrin, u kostiman, svugdi rana na rani. Sveta Marijo, majko božija, moli za nas grišnike ...
  - Neka to, nek su odveli u ropstvo desetak naši ljudi, nek su pokrali sve što su mogli nosit - jopet ji je bilo stra. Kad smo ga sutridan ukopali, došlo je u sprovod sve što je moglo odit. Niko se nije boja ustaša. A oni su ozgar gledali sve to na kanoćal. Neš ti ... Nikad nakoga pratra u Zovojanin, ja ti kažen ...
  - Ma ajde i ti striče, ne pritirivaj. Je, bija dobar, ne triba govorit. Al nije on zadnji. Doće jopet dobar čovik za pratra. Moj je did Janko pripovida, da je on sluša od stari ljudi, da je ovda u Tursko doba bija niki pratar pra Stipan, da je bija žešći od ikakva ajduka. I od Rade Miletića, da je bija žešći.
  - Dide, dide da nije Began? - upita jedan djetić.
  - Je, baš se zva Began, pra Stipan. A oklen ti srićo didina znadeš to, a?
  - Pa o njemu je piva Kačić. Nami je fra Vjeko o tomu govorija. Oćete da van zapivan to o Beganu?
  - Ajde, dite, zapivaj. A mali, kô da je pravi guslar, sidne na ćepenak prid starom Pivčevom kužinom i okrene se prema nami što smo sidili pod odrnom, pa zapiva zvonko glasovito:
  “Zmija biše Began fra Stipane
  od Vrgorca, grada bijeloga,
  puškom bije kano Jelaviću,
  sabljom siče kano Miletićiu.”
  (Kremenik) 12.12.2009.

  avatar

  13.12.2009. (15:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...