Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • file

    Nisan još pročitala sve, išla san najprije pogledat slike i pafff - prisiklo me ka san vidila ovi tenk.... sad moran reć odma il ći puknit:
    TI SI MI GRAD SPASIJA!
    Sićan se kad je pukla priča po gradu o Splćanima koji su zviznili tenk, i spasili grad od izolacije.
    A FALA TI BRATE; MALO KASNIN, JEDNO 17 GODIN, ALI ČINI FINTU DA SAN TI ONDA REKLA - FALA!

    avatar

    08.06.2009. (13:44)    -   -   -   -  

  • DALmata

    filipinka-nemoraš se ti meni ništa zafalivat.....ja san onda bija samo dil onoga šta se događalo oko Zadra.....e i da ne ispadne da je moj prst potega okidac koji je sašija ovi tenk...nije.....ali kada je , jer to je bija jedan od nas koji smo onda bili tu ...malo poviše grada......i opet nemoj mi se ništa zafalivat to je bilo sasvin normalno za ono vrime ,to je ono šta san ja onda mora dat od sebe.........i to je ona veza mene i Zadra......

    avatar

    08.06.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • carla

    lipi moj i dragi, opet si mi da posla...čekaj gren povirit u teču da mi ne zagori večera...

    avatar

    08.06.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • A'dam

    kako gre sa nepusenjen?

    avatar

    08.06.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    Jesi svratija na moj mul ????

    Aaaaaa, zaboravija si a bi si tako blizu, zločesto jedno ... :))))))

    R.

    avatar

    09.06.2009. (17:49)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Ajme ništa te se ne vidi na sliki, a ja izbečila oči :)))

    avatar

    09.06.2009. (23:07)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    evo ovako čini ću fintu da san sve pročitala ..... a nisan ...onako na priskake .....pa san vidila jednu sliju koja me po junačku štrecnila ..uufff puhhh pant and puffff ...pa san došla do tenka ...pa do komentara pa ....vidin zahvale i tamo neke ženskice šta su oči izbečile :P jel marčelina vraže crvenokosi .....:))))) i još nekaj druže moj ...ovo je postao feminizirani blog ;) same ženskice se vrte hihihihih a šta je bilo sa apotekarskin slučajem ?????

    avatar

    10.06.2009. (01:13)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    Puno lipe slije prika moj!!!!
    Zadar je lip grad...

    avatar

    10.06.2009. (07:13)    -   -   -   -  

  • Omudina

    obično me zidine, spomenici, palasi i tako to ne vežu za neki grad. te lipote slikan, malo se divin i to je to. ono šta mene veže za neki grad su ljudi. u zadru su bar ovi koje ja znan odlični ljudi. ma ljudine. i sad da je Zadar cili od betona i škalje meni bi opet bija jedini grad di bi moga živit osin Splita :-))

    avatar

    10.06.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • DALmata

    gali-e a moren kavu srkat i bez španjuleti ......još se držin ......je da je bilo par puta ovisnickih kriza ali se nekako pribrodilo i to ..........nisi znala za našega Špiru ??? ajmeeeeee:)))) a e a malo ko i zna za njega

    carla-a šesna moja i draga ,evo vracan iston miron .....a posal je posal....znaš ti ono zašto mene zovedu "Atila" jelte.....jel vecera zagorila? a ko je vidija kuvat veceru i mažinat po racunalu u isto vrime aaaaa????

    A'dam-ide samo tako ......neznen jel me ovo cipa na psihu ali djeluje......je bilo par puta ugusto ali je OK ....i to skroz....držin se samo tako ....a bitno je sebe preokupirat drugin stvarima pa se manje misli na duvan.

    Dream- moj grij,moj grij...moj preveliki grij.....priznajen kriv san da nemogu bit krivlji ......ispravicu ja to drugi put kad buden jema više vrimena ......evo obecajen ponovo :)

    marchelina-a jel sve u redu sa vidon aaaaaaaaa???? e jema bit da godine cinidu svoje :))))) a ca se jemaš becit i nebecit ...a štaš vidit aaa??? komad budaletine koja sidi na ledenom željezu :))) a cunku si mi mogla vidit na koji post prije ovega ako je to ono ca si tila sinjat .:)

    avatar

    10.06.2009. (13:56)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Zore-e a najlakše je tako.....a ca smo linguzitis za gospu blaženu aaaa???....e sad a koja te slika to pffff uhhhh puhhh štrecnila aaaaa??? oli je koja probudila koje sicanje aaaa???......a neka vražica crvenokosog ,a ca ceš od nje ,......a opet drugarice moja kako moš rec da mi je blog feminiziran aaaa....a to misliš zato ca jema više ajmo rec nježnijeg spola ovod u posjete.....hahaha a ni to do mene jelte??? ili je???? a kvragu evo san se deboto porumenija u obraze kako mi je nugodno hahahaha......a apotekarski slucaj.....a oli smo kurijožasti hehehehe

    slatka-evo san ti ja sam skratija nadimak... ....Zadar je jedan od lipših gradova uz Jadran...e a normalno iza Splita i Trogira :)))))

    Omudina-e je mi drag grad ali opet nebi ja moga nigdi di nevidin sv.Duje i sv.Ivana kanpanele.......ni meni stalo puno do zidina i spomenika .......ja taj grad drugacije doživljavan -ka jednu cjelinu koja je meni nešto više od samih zidina i ljudi ......

    avatar

    10.06.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • Katja

    A da znaš kako mene peče, mater je bila mlada cura i zajedno s nonon 7 dana pod ruševinama, jedva su ih spasili. Nikad to nije zaboravila, kad zagmi ona nestane od straha, a šta ću uopće govorit kako je s njon bilo za ovog rata i stalnog granatiranja Šibenika. Uf.

    avatar

    10.06.2009. (21:32)    -   -   -   -  

  • A'dam

    Ka si uspija ve 2 sedmice....sa nema straja....ustrajaces....unaprid ti cestitan....za po godine ces bi najsritniji covik na svitu jer vise stavjas smrad u justa....pokusaj bez otih nalipaka.....
    ....nije problem nikotin nego kemija koju nadodaju duvanu....ovo je bila jedan put jedna reportaza na tv o tome....stavjaju kemiju koja djeluje na jedno misto pozadi u mozgu....a to misto jema veze sa nagradjivanjem....i voljom....ka san to cula ostala san paf...jer san u prvoj fazi ostavjanja bukvalno fizicki osjetila problem na tome mistu....a isto tako i ciscenje kemijskoga smrada....kazu da je potrebno 3 godine da se covik u potpunosti ocisti.....

    avatar

    10.06.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...