Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • semper_contra

    Na poslu sam, pauza, pa da vidim što ima novo gosponprofesor nakon nekoliko dana apstinencije (svaki dan bez profesora mi se čini kao tjedan dana). Nažalost opet slika koju mogu vidjeti samo kod kuće. Ali iz teksta pretpostavljam o čemu se radi: noćne aktivnosti HVM (hrvatske vampirske mladeži) koja izlazi kad izađe mjesec, a vraća se s prvim pijevcima. I sam sam jučer šetajući po parku mog grada "uživao" u vjerojatno sličnim "umjetničkim kreacijama" HVM.
    A, kaj pak moremo!!

    avatar

    08.06.2009. (11:01)    -   -   -   -  

  • sewen

    I kad srce kaže crveno, zeleno i žuto, ljeto, Hrvatska, bla blabla bla bla blabla.......

    avatar

    08.06.2009. (11:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    bilo bi fora da netko vrši višak energije na toj osobi koja je to napravila

    avatar

    08.06.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Treba nekako dati do znanja do postojiš, i da postoji neki problem. Netko to artikulira na ovaj, netko na onaj način. Zanimljivo, u mojem zadnjem postu baš imaš opisan jedan drugačije artikuliran izričaj, i načinom i porukom. ;)

    avatar

    08.06.2009. (12:48)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @catwalk
    Provališ u banku, ubiješ policajca da bi nekako dao na znanje da postojiš! Kaj god. Zar ne postoje uljudbeni načini za iskazivanje svojeg JA. To što ovo društvo preferira destruktivni način iskazivanja svoje osobnosti ne daje za pravo frustriranim osobama iživljavanje na taj način.

    avatar

    08.06.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Slabo, slabo, nikog nisu pretukli!

    avatar

    08.06.2009. (13:33)    -   -   -   -  

  • catwalk

    @ semper contra - ja uopće ne opravdavam, ja objašnjavam; a granica prihvatljivo-neprihvatljivo je jako sklizava - zato me i podsjetio profesorov post na konceptualnu umjetnost koja je isto tako nekima prihvatljiva nekima nije, ali je reakcija, kao što je i ovaj čin s fotki reakcija; ponavljam: to ne znači da opravdavam i da je ovo umjetnost jer nije

    avatar

    08.06.2009. (16:22)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    uzasno. stvarno neki ljudi ne znaju uzivati u onome sto im je svima dano, sto su na kraju krajeva sami nekakvim porezima platili. ne shvacaju da su to doista sami kupili i unistavaju. a ne mogu razumjeti da vise vole sjediti na razbijenoj stanici i kisnuti kad krenu pljuskovi. .....

    imamo novi post na blogu protiv nasilja

    avatar

    08.06.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Zanimljivo jer sam jucher vidio da je na Babinu Kuku u Dbk identichno stradala (tj. josh gore jer su moji napravili totalku) chekaonica busa.
    Mislim da catwalk ima pravo a ja sam bash jucher razmishljao zashto to nama nije padalo na pamet i doshao do zakljuchaka da ima par razloga.
    Prvi, mi smo se "u kasne sate" gradovima vrludali s nekom zenskom (ili se vrachali kad smo neku ispratili doma) a ne sa MP3 na kojem svira "mazer faker, kil ze bich, smash ze cap" jer su i zenske bile normalnije pa im je vaznije bilo da su u mushkom zagrljaju nego da ih se vidi u idiotskoj dizjnerskoj haljini a kad bi chekali bus na nas sa reklamnog plakata (kao u Dbk sluchaju) nije gledao/la ulickani/a glupi/a japi/jevka poruchujuchi nam kako smo usrani luzeri jer nemamo mobitel poput njegovog/njenog.
    Drugo, samo nam je josh trebalo da nam starci doznaju kako smo neshto potaracali pa da onda tjedan-dva idemo okolo sa modricama od batina i bez dinara u dzepu i da nas profesori hebu do kraja godine.
    Kako danas izgleda izlazak tinejdzera?
    Prvo ga chacha doma ispichkara u stilu "majmune mali, odakle mi 50 kuna da ti davam svaku vecher" pa kad to nekako iskamchi onda ode u neki disko/bar gdje je piva jeftinija od koka-kole i gdje se mora pazit da mu jedna-dvije izgura cijelu vecher jer za vishe nema. Okolo njega se preseravaju neke glupachetine koje se idiotski cerekaju i medjusobno ljube jer su vidjele kako je to neki veliki shtos koji rade razne mezo-lezbache Madone i slichno bjelosvjetsko smeche. Na kraju skuzi da che opet doma "suha k*rca, mokrih opanaka" jer ako je s nekom i uspio provorit ona ga je pitala koji mobitel ima i koji mu auto chacha vozi pa na brzinu odustala jer "nije kul". Onda krene na hebeni bus koji vozi po nepostojechem voznom redu, pored njega proljechu bemveji iz kojih treshti "50 cents" i iz kojeg mu se neka ulizana budala ceri a sa reklame ga gleda debilna japijevska faca koja mu poruchuje "debilu, da neshto vrijedish nosio bi Armani".
    I onda vidi cigle koje su zaostale od "javnih radova, ponosa nasheg grada" jer se "rodjacima" hebe za ostavljene cigle, i tako su naplatili dva puta vishe nego shto je trebalo.

    avatar

    08.06.2009. (17:33)    -   -   -   -  

  • buha

    a šta očekivati od klinaca na koje starci troše ogromni novce da ne bi bili zadnji po mobitelima i dr.,... koje pedagoški stil u školama ne usmjerava prema dobrom nego prema lošem ponašanju jer se zaštićuju uporni i bezobrazni izgrednici od 1. do 8. razreda ( jadna dječica m uvijek im se nađe olakšavajuća okolnost, čak i kada ozljede profesoricu - tko joj kriv da nije na vrijeme zgibala u penziju) .. a ima i čudo tih kojekakvih ZAŠTITARSKIH UDRUGA i akcija na blogu, tipa ove "Vratimo Hrvatskoj osmjeh"...A tko se bavi uzrocima ??? na PRAVI NAČIN?? STRUČNO!!! ti bokca ,svi se razumiju u pedagogiju kaj da je to neka kuharica za mlade..

    avatar

    08.06.2009. (19:56)    -   -   -   -  

  • buha

    @hebatga.ma i u mojoj mladosti je bilo cura koje su preferirala bjesne FIĆEKE I STOJADINE. a poneki ALFAROMEO je bio glamur na kvadrat.
    Ali uvijek je bilo cura koje cijene pamet . Romantiku. Duhovitost. ..tak da to nije točno kaj pišeše o curama .

    avatar

    08.06.2009. (20:00)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ hebatga: "...pored njega proljechu bemveji iz kojih treshti "50 cents" ..." Prije će biti kakav turbo-folk... :)) Inače, analiza ti je za pet. A i catwalk je na tragu...

    avatar

    08.06.2009. (20:31)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @caltwalk
    nisam ni mislio da odobravaš takvo ponašanje već sam samo konstatirao da bi frustrirana osoba ipak na jedan uljudbeni način dati na znanje da postoji.

    avatar

    08.06.2009. (21:09)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ buhin
    "Ali uvijek je bilo cura koje cijene pamet . Romantiku. Duhovitost. ..tak da to nije točno kaj pišeše o curama".
    Dabogda da ja grijeshim, olitiga "iz tvojih usta u bozje ushi" ali sve cheshche chujem ono shto je jedna moja prijateljica lani rekla za svoju kcher "kad sam ja bila njenih godina trazila sam muza a ona mi u 24-oj govori o umjetnoj oplodnji i usvajanju djece a nije lezbejka".
    Hebote, cure sa izvrsnim obrazovanjem i izgledom pa ne mogu nach tipa a onda neki (kao jednom Brod u Boci) tvrde da je to zato shto mushki bjeze od pametnih zena. Ma jel majketi, bjeze od Joka koje su sebi umislile "da im je svijet pod nogama" i da za sve ima "instant satisfakshn" a idoli im hebene glupachetine ko one iz Sex i Grad i ne mogu shvatiti ni shto je ljubav, ni suradnja, ni samodoricanje, ni obitelj, ni svrha ljudskog zivota pa vjeruju kako su "kul" jer imaju veliku plachu, dizajnersku odjechu i ludi auto.
    Da se razumijemo, na mislim ni da su momci puno bolji jer ja imam sina koji je, koliko se meni chini, komodan u 3 pm i sve mu treba biti servirano kao da je neki hebeni studij kopanje ugljena u rudniku pa iscrpljuje do zadnjeg atoma snage. A ja ga odradjivao "lijevom nogom" u pauzama izmedju rada i zenskih. Valjda zato shto mi starci nisu znali friken nove psiholoshke metode odgoja.

    avatar

    08.06.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @hebatga - ahahahaha, lijepo sam se zabavila čitajući Vaš komentar. Nažalost, imam dojam da se odbijeni muškarci tješe na način da kažu kako su cure samo sponzoruše koje padaju na automobile. Kad sam bila u osnovnoj školi, prekinula sam s jednim dečkom nakon samo jedan dan "furanja": on je poslije uvrijeđeno tvrdio kako je to zato što on nema motor, a drugi dečki imaju (mi smo kao ratne generacije bili užasavajuće napredni, svatko je imao Tomos automatik). To, dakako, nije bila istina - jednostavno mi se nije sviđao baš. Tad sam se zarekla da nikad neću "furati" s nekim zbog motora/automobila, radije ću imati sama svoj motor/automobil. Iznenađujuće, to se i dogodilo - od 16. sam vozila skuter (kupili roditelji), a od 18. vozim auto (posljednji, Alfu 156 sam kupila sama: moj najveći ponos i dika). :D

    Autobusne stanice - to ne razumijem. Ne mogu mozgom obuhvatiti tu količinu obijesti.

    avatar

    09.06.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ Bookeraj
    A zashto si ostavila onog s kojim si hodala u vrtichu? Shto je stalno bio slinav ili shto mu chacha nije kupio metalni Batmobile.
    Alfa 156. Koji ti je to auto? Nema ni masazu u sicevima, ni senzor za smrdljive noge, ni uredjaj za hitnu promjenu zraka ako sluchajno prdnesh. A tebi "ponos i dika".
    Mi stari smo se imali prilike konkretno uvjeriti u onu "pitat che te starost, gdje ti je bila mladost" a, ako je vjerovati chinjenicama i povjesti, ta kategorija je u znachajnom porastu.

    avatar

    09.06.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • odmak

    Nije sve baš tako. Ima dobre i pametne mladosti i dobrih cura hebatga.
    A huligani, kako smo ih zvali... mislim da bi trebalo na vrijeme kažnjavati roditelje.I na kraju i njih. Bilo bi ih manje.

    avatar

    10.06.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ odmak
    "Nije sve baš tako. Ima dobre i pametne mladosti i dobrih cura hebatga"
    Mladost je u biti uvjek dobra pa je zato velika shteta kad ju se krivo usmjeri.
    Ja chak ne vjerujem da postoje huligani nego da se njih stvara krivim odnosom roditelja i drushtva prema njima, tj. usadjivanjem krivih vrijednosti i pogreshnim reakcijama na njihove postupke.
    A evo i jedan klasichan primjer.
    Kad sam ja bio mlad postojala je jedna grupa huligana u gradu koja je okolo tukla koga je stigla i svi ih se bojali. Jednu vecher u gradskom busu pocheli maltretirati i shamarati nekog mentalno zaostalog mladicha i meni se smuchilo do nivoa da je bijes pobjedio strah (jer sam ih se i ja bojao) i koristechi faktor iznenadjenja uspijem "glavnog baju" poslati da "poljubi patos" autobusa. Kako sam se namjestio izmedju siceva tako da moze biti samo "jedan na jedan" nitko od njih se nije usudio nastaviti tuchu u busu nego su prijetili da che me prebiti kad izadjemo ali na slijedechoj stanici sam ih uspio zahebati iskochivshi tochno kad su se zatvarala vrata.
    Prije par godina (tj. desetljechima kasnije) podjem u jedno skladishte gradjevinskog materijala neshto kupiti i tamo neki tip mojih godina izuzetno ljubazan, ne dozvoljava mi da ishta taknem, sve mi prenosi i krca u auto i ponasha se izuzetno prijateljski. Zachudjen, pitam ga je li se mi poznamo. Kaze, ma poznamo stari, vrlo prijateljskim tonom. Ja pitam odakle a on kaze, iz onog busa za Babin Kuk ono kad si me nokautirao. U prvi mah se nisam mogao sjetiti pa me on podsjeti i kaze kako me je zapamtio jer ga je impresioniralo shto sam napravio.
    Kakav objektivni zakljuchak se iz ovoga moze izvesti. Da je bio huligan zato shto je "rodjeni huligan" ili zato shto su mu roditelji i okolina omoguchavali da bude huligan jer ga chacha nije doma isprebijo kad bi chuo da mu sin okolo tuche neduzne a okolina ga smatrala "frajerom" i u strahu dozvoljavala da radi shto god hoche. Dok nije naletio na ludjeg od sebe i, kako mi reche, odtada se vishe nije okolo tukao.
    Nasilje radja nasilje, kazu. Radja kokota, kad se nekom "rasklimaju zubi" onda svakome "dodje iz guzice u glavu" samo to rasklimavanje treba obaviti na poshten nachin jer mi svi negdje duboko u sebi znamo shto je ispravno a shto nije. Samo shto nas chesto treba na to podsjetiti. Nekad rjechju, nekad batinom.

    avatar

    10.06.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    razbijaju jer se ne može ukrasti. dobro, znam da je u pitanju čitav psihosocijalni spektar duginih boja, ali ovo mi je prvo palo na pamet

    avatar

    10.06.2009. (18:51)    -   -   -   -  

  • wexeq

    http://hr.test-iq.com/#11043

    avatar

    23.06.2009. (18:50)    -   -   -   -  

  • Google Zarada

    Google Vam nudi poslovnu priliku. Zaradite novac bez dodatnih ulaganja. Za više informacija kliknite ovdje

    avatar

    29.06.2009. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...