Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • macka_u_martama

    pročitano!

    meni se vec dugo u glavi motala ideja - zašto nemamo zbirku horror priča na hrvatskom? i naravno, kako je sad horror opet in - osobito vamp lit (Sumrak sindrom), mislim da je ova zbirka pogodak. Naravno, ima tu lošijih priča, tj onih koje me nisu dotakle, ali King kojeg spominješ definitivno je među boljima! Meni se još svidila i priča poppy brite, ako me sjećanje ne vara.

    avatar

    09.06.2009. (15:01)    -   -   -   -  

  • margaritas ante porcas

    Adrenalin je u strahu.A King je i meni jednom zagorčao ne samo noć već par dana.
    p.s.ok možda nisi svjesna da mnogo toga govoriš o sebi u svojim postovima dok pišeš o drugima.I zaista pozitivno.Ako se ne varam...:)

    avatar

    10.06.2009. (07:58)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @mačko u martama - iskreno, voljela bih kad bi bilo malo više teoretske literature o tom žanru, no čini se da se horor kao priznati žanr (kod nas, ta izolacija me hebe, jer smo zaostali) tek počinje lagano navirivati.

    avatar

    10.06.2009. (13:03)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @margaritas ante porcas - Hvala, drago mi je što me čitaš. Virnula sam i ja na tvoj blog. Glede onog... pišemo li, ne možemo se potpuno lišiti sebe, ne možemo ne ostaviti svoj unikatni potpis na svijetu. To je dobra stvar, dapače.

    avatar

    10.06.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @bookmarkerice - ja ne volim horor - filmove, nekako su mi... zorniji od horor literature. Mada, kao što reče margaritas ante porcas, King je tu iznimka: kad sam čitala It, bila sam nervozna kao pas, trzala sam se na svaki šum. Moj dečko, recimo, se izrazito boji duhova, ali nema nikakvog problema sa zombijima. Jedan prijatelj se izrazito boji vukodlaka, ali nema problem s vampirima. Ja se bojim fizičke boli, i ustvari - bojim se onog osjećaja neizvjesnosti koji nastaje kao nusprodukt atmosfere koju dobar pisac zna izgraditi. Ali dobro je ponekad se prepasti: osjećaš se življe.

    avatar

    10.06.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • Tanjchy

    Djevojčica po imenu Kristina, jako je voljela lutke i imala je kolekciju lutaka. Jednoga dana u njezinom gradu se otvorila prodavaonica lutaka. Osobito joj se svidjela jedna lutka koja je dizala ruku i imala ispružena dva prsta. Roditelji su udovoljili njenoj želji, ali pri kupnji, prodavačica im je rekla da ne smiju Kristinu ostaviti samu s lutkom! Roditelji to nisu shvaćali ozbiljno. Nakon nekoliko dana, roditelji su morali na poslovnu večeru. Kada su se vratili, čekao ih je zapanjujući prizor - mrtva djevojčica, njihova Kristina. Pokraj nje je bila polegnuta krvava lutka, koja je sada pokazivala tri ispružena prsta - treća žrtva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    15.06.2010. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...