Komentari

vistica3.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • cole

    Super su slike,a komentari su jos bolji, bas sam se nasmijao!!

    avatar

    08.06.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • sasha

    Nemogu više izdržat, kopka me znatiželja, kakve točkove ćeš vozit (si nabavio) kad ove
    prodaješ? Imaš li i nekakav rezervni set kotača, odnosno "radne" kotače za svakodnevnu upotrebu? Da nisi našao sponzora za kotače?

    avatar

    13.06.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • andrej

    Imam samo ova dva seta kotača, a pošto su slični to mi baš i nema smisla. Prvotni plan je bio prodati jedan set pa kupiti neke jeftine za trening, ali kad sam se već odlučio prebaciti na duže distance oprema je postala malo važnija, pa ću umjesto toga vjerojatno uložiti u neke karbonske tabulare.
    Nizozemska firma Fast Forward mi je ponudila dosta dobar popust, a i inače imaju nešto niže cijene od konkurencije. Dvoumim se između F5R (širina 50mm) i F9R (širina 90mm). Ovi zadnji još nisu dostupni, ali bi trebali biti uskoro.
    Uz to bacio sam oko i na ovo. Ne na Zipp kotač, nego na "aero disc cover". Za relativno male novce se od običnog kotača može napraviti disk. Samo im treba dati točnu širinu okvira kotača da ti to naprave po mjeri. Kasnije se ta navlaka može skidati i ponovno stavljati. Navodno nema razlike između toga i pravog diska (osim u cijeni). Znam da i neki "profiji" (koji su više profi od mene :-), npr. drugoplasirani sa Ironman Canada prije par godina) koriste te navlake i kažu da su zadovoljni.

    avatar

    13.06.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...