Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Nisi, ide ti crni humor. ;)

    avatar

    05.06.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • Šima

    sve ok :-))))))))))))

    avatar

    05.06.2009. (10:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    dobar ti je post o koji si mi linkao. Jasne su mi zasluge Marthina Luthera (i šta se sve esilo hvala njemu) ali nikako ne orpavdavam to što je jednog gospodara zamjenio drugim (papu sa njemačkim prinčevima) a Müntjer da je poživio dulje možda bi doveo do isto ludila iz Münstera ali draža mi je njegova beskompromisnost i druženje sa nižim slojevima (tojest onim potlačenima). Tu idu moje simpatije

    baš sam prije nekoliko godina pročitao jedan dobar povijesni roman Q

    mogu ti nabaciti link pa ti vidi

    Q možeš skinuti na toj stranic, preporučam zaista dobra knjiga a ima i druih besplatne su

    avatar

    05.06.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    opak crni humor, pomalo graniči s neukusom, no to valjda tako ide.

    avatar

    05.06.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    East River nikad nije izgledala tako čisto

    avatar

    05.06.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ pametni zub
    Nije East River nego Hudson.

    Sljedecha pomama/osveta shtrebera se vech osjecha a odnosi na alkohol. Vidim i chujem sve idiotskije kampanje a najnovija je da bi trebalo pijanim smatrati svakog tko je ishta popio. Pas im hebo debilne majke i njihove usrane zivote, vidjeli kako su uspjeli sa anti-gigar propagandom pa sad hoche "nove uspijehe" a pas hebo mater i nama ostalima shto im to dozvoljavamo jer onaj tko dozvoli pizdi da od njega napravi pizdu i ne zasluzuje nego da bude pizda, tj. pizdurina a pizdurine ne zasluzuju bolje nego da zive u svijetu po mjeri onih kao moje ispanpanane punice, Luki&Goldie i debele Jelene Vukosav.

    avatar

    05.06.2009. (20:37)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hahahaha odlicno ! jel to reklama za neke arapske zemlje :D?

    avatar

    06.06.2009. (15:01)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    @ hebatga. - nemoguće da je Hudson, zbog položaja kamere: u tom bi se slučaju Manhattan pružao na lijevu stranu fotke, a ne na desnu. Hudson je s druge strane tornjeva

    avatar

    07.06.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • gosponsudac

    Ljudi, vi ste ovo sve krivo shvatili. Pozadina je tu sasvim slučajno, greška, lajtmotiv; kao - vidiš kako je opasno kad piješ i voziš. Vidite da avion nije lupio u nebodere nego sletio na vodu. Dakle, to je vezano uz onog pilota-heroja koji je nedavno negdi u Jamerici sletio na vodu spasivši puste živote umjesto da se katapultira i spasi sebe a za ostale ga zaboli uvo. Eto, takav altruistički stav sa voljom žrtvovanja za druge - to je za autora plakata pravo pijanstvo. Veli, taj mora da je bio pijan k'o deva kad nije vodio računa samo o svojoj guzi, nego prvo o tuđima... a to je opasno, drugovi, jako opasno - i zato bolje: NE PIJ KAD VOZIŠ!

    avatar

    07.06.2009. (21:01)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ pametni
    Nije, stari moj, nego Hudson a dokaz je da su Millenijum Hotel i Woolwort Building iza Blizanaca a oni su na Church i Brodaway koje su istochno od WTC-a, dok je WFC na slici ispred a on je zapadno od WTC-a.
    Nahodo sam se ja po tom susjedstvu jer sam studirao na institutu koji je bio na Murray St. (par blokova sjeverno).
    @ gosponsudac
    Ochigledno nisi chuo najnovije glede "pilota heroja" jer se ustanovilo da nije znao da njegov Airbus ima takozvanu "ditch switch" kojim se aktivira sustav preko kojeg se komprimiranjem dihtunga onemoguchava ulaz vode u bilo koji dio aviona, tj. kad sleti na vodu postane ko barka koja pluta tako da se vrata mogu otvoriti i evakuirati putnike a da se avion uopche ne oshteti. Najironichnije u istrazi je bilo kad je kopilot rekao da su instrukcije za "ditch switch" na trechoj stranici upustava a da dotle nije uspio prochitati u onako kratkom vremenu.
    U svakom sluchaju pilot je pristojno sletio ali su oni od njega odmah napravili "nevjerojatnog heroja" (jer pusta zemlja pati da ima bar neki heroj) i onda puf, ispalo da nije znao za prekidach koji mu je postavljen skoro ispred nosa bash za sluchaj hitne reakcije. I josh bi sad mogao dobro nahebat jer osiguranje ne voli plachati a imaju dokaz da je upropastio prilichno skupi avion koji bi se aktiviranjem "ditch switch-a" jednostavno mogao izvaditi iz vode i nastaviti sa koristenjem.

    avatar

    08.06.2009. (03:09)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ pametni zub: Hudson, Hudson, provjereno na licu mjesta. Na East Riveru je, primjerice, zgrada UN-a.

    avatar

    08.06.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • Google Zarada

    Google Vam nudi poslovnu priliku. Zaradite novac bez dodatnih ulaganja. Za više informacija kliknite ovdje

    avatar

    29.06.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...