Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • anonimac

    eto vidiš, ne znaju ni zastavu stavit, a vode nam grad

    avatar

    03.06.2009. (15:21)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Tin se sam uvuka u kesu i snifa lipilo....

    avatar

    03.06.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • ZNANAC

    e ako je to i političarima simpatično onda nije subverzivno, onda ništa od toga

    avatar

    03.06.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • boze sacuvaj

    neobjektivniji blog od ovog nikad nisam procita!!!

    avatar

    03.06.2009. (16:17)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @znanac, političarima nikad nije simpatično, ali oni moraju glumiti radi javnosti da im ne smeta. Tako smo mi studenti izvodili perormanse u Zadru na Foši i novootvorenom muzeju stakla sa svojim transparentima, i gradonačelnik Zadra nam je dao podršku kako imamo pravo tražiti besplatno školovanje. Naravno, on bi nas najradije potjera, ali radi javnosti mora glumiti da nas podržava, i to je ta caka.
    @bože sačuvaj, u vrijeme predizborne kampanje u gradu je bio odnos Škoro-Mićo i ne možeš reći da nisam bio fer. Nisam se petlja i svima sam jednako brisa političke komentare :) Ali sad su izbori prošli, i odnos u gradu je građanstvo-vlast. E, to je potpuno drugačiji odnos i on zahtjeva da narod uvijek propitkuje vlast i upozorava na grješke i daje svoje prijedloge. Ja to ovim blogom već radim dvije i pol godine i nema razloga da to ne radim i dalje. Nije valjda da želiš da cenzuriram sve što ide kontra vlasti. Tebi očito smeta što ja političke performanse uperene protiv vlasti smatram nečim pozitivnim i potrebnim. Pa, to je tvoj problem i tko si ti da mi ograničavaš pravo na mišljenje?! Da sam Ivo Sanader ili Hebrang, reka bi ti da su ti to komunističke metode zabrane govora, ali ja sam fin pa to neću reći.

    avatar

    03.06.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • boze sacuvaj

    vise je to nekakva diskriminacija nego neobjektivnost...pusti ljude da komentiraju i pisu sta oce ili ukini komentare...u opisu bloga si napisa da ti je blog apolitican a tvoja 2 od zadnja 3 posta imaju veze s politikom,a sto se tice politickog opredjeljenja-procitan si,stoga razumin tvoje brisanje komentara 'koji vrijeđaju'...neces ove izbore probavit jos duuugo...

    avatar

    03.06.2009. (23:17)    -   -   -   -  

  • znanac

    svaka osoba je politicna osoba, ali moze biti van stranaka, to nije za pohvalu ako je neko apolitican, to znaci da je totalno unisten kao aktivni gradjanin i da je drustveno gledajuci mrtav covjek, zato se nemojmo vise ogradjivati od politicnosti!!! ali od stranaka interesnih skupina svakako, jer ta je razina politike odvratna i korumpirana

    avatar

    03.06.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • prva vrgorčanka

    BRAVO ZNANAC .NITKO OD NAS NIJE APOLITIĆAN,SVI MI U ODREĐENIM TRENUCIMA DAJEMO PODRŠKU NEKOJ OPCIJI.LAKŠE MI JE ŽUGAT AKO SE OGRADIM OD RAZNIH INTERESNIH SKUPINA

    avatar

    04.06.2009. (00:42)    -   -   -   -  

  • znanac

    mozda se nismo razumili, stranke su sranje, politican se moze i mora biti, ali to nema veze sa strankama, politika je sve, govorenje, rad, razmisljanje, zivot u drustvu opcenito, tu treba djelovati

    avatar

    04.06.2009. (01:21)    -   -   -   -  

  • fen

    Za neke, hvala bogu ne i za većinu, navodni "okupatori" digli su ustanak 1991.g. Srbija i JNA pokušavali su sve do 1995.g. osloboditi navodna "okupirana" područja, ali nisu uspjeli. Oni su odustali od navodnog "oslobađanja". Međutim, još su ostali neki koji se nadaju da će "osloboditelji " doći, ali "osloboditelja" nema i nikada neće doći. Za njih "okupatorska" vlast ostaje i biti će još dugo. Ponavljam, na sreću nema mnogo onih koji se tome nadaju, kao što je ovaj što se potpisuje sa JD.

    avatar

    04.06.2009. (09:52)    -   -   -   -  

  • kod

    Autor ovog bloga kaže, "nažalost meni nisu poslali tu poruku" sigurno se i on slaže da su to okupatori.

    avatar

    04.06.2009. (09:59)    -   -   -   -  

  • ns

    Vrgorčanine, pratim ja ovaj bloge već duugo i znaš što sam zaključila. Ti nisi u lakom položaju. Sjećam se one rasprave oko tvoga intervjua sa Primorcem. Tada su te napali svi mogući koji ne vole HDZ da kako je licemjerno ono da je kultura neovisna od politike, kad je i primorac postavljen preko podobnjaštva. Kao da si mu ti stavljao riječi u usta! Ali politički predstavnici njegove stranke nisu marili za to i optužvali su i tebe za nekakve dogovore sa njima. Kad si pozvao na smirivanje strasti u vrijeme izbora i zamolio kandidate sa smire tenzije, onda su te opet napadali isti, kako svojim pozivom govoriš kako su svi isti, a nisu. Sada si napisao nekoliko stvari koji se neće svidjeti vlasti. Ah, odmah se javili dežurni dušobrižnici i podobnici vladajuće opcije kako si treba ovo ili ono, ili nisi treba ovo ili ono. Tako šta god ti napravio uvijek ćeš biti na udaru jedne ili druge strane i to zato što i jedni i drugi imaju uske poglede ograničene na njihovu političku opciju, a tvoj pogled je ipak širi, a za to shvatiti treba ipak puno "mlijeka popiti". Komentare koje si makao, neka si makao, jer su bili osobno uvredljivi, i ja bih ih isto makla. I koliko god te napadali u budućnosti meni ostaje na umu da na ovome blogu ima preko 220 tekstova. To puno govori o osobi koja je imala strpljenja da se godinama zaj... sa tupavim narodom i ustraje u pisanju. I još nešto, po stilu pisanja rekla bih da iste osobe pišu komentare pod raznim nickovima, kako bi pokazale da mnogi imaju njihovo mišljenje, ali ih se lako otkrije kad su im komentari poslani minut ili dva jedan iza drugoga. Kako prozirno.

    avatar

    04.06.2009. (10:56)    -   -   -   -  

  • MIKI

    HA HA, MENI JE IDEJA SA VRIĆOM NA TINOVOJ GLAVI GENIJALNA, ALI BI BILA JOŠ VEĆA FORA DA SU GA PRINILI U VINARIJU!

    avatar

    04.06.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • Čvor Ravča

    Koliko je ljudi pročitalo članak pa onda stvorilo mišljenje, a koliko ih je već imalo mišljenje prije čitanja teksta?

    avatar

    04.06.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • dipleša

    Tin je sam stavija kesu na glavu jer nije moga gledat Vicu Kapovića kako pije pivu i sidi kraj njega a njemu neda pit.

    avatar

    04.06.2009. (12:03)    -   -   -   -  

  • intergalactic

    LAICI....Radi se o zastavi dalmatinsko-splitske županije.. ....daaaaaaaaaa

    avatar

    04.06.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • makarska

    zaostajete za makarskom punih šest godina. toliko se već mogu naći inastalaciej na spomenicima. a koliko oba grada zaostaju za europom nije potrebno ni naglašavati

    avatar

    04.06.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  • soko

    Lako je nabijati crnu kesu od smeća Tinu Ujeviću..... kad se čovik ne može branit.

    avatar

    04.06.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  • tabornik

    na stijegu pred zgradom...........obješena zastava.......

    avatar

    04.06.2009. (13:05)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @ns, maloprije sam razgovara sa jednim Vrgorčaninom koji je reka jednu važnu stvar. On kaže kako mnogi na ovome blogu koji imaju potrebu pljuvati i omalovažavati zapravo ne shvaćaju da ja dnevno ili jednom u dva dana potrošim sat ili dva vremena kako bi Vrgorčanima dao što čitati. To mnogi ne poštuju jer u životu nikad i nisu radili ništa volonterski i za svoju zajednicu već su radili samo za svoju guzicu.
    A što se tiče toga da neki vrijeđaju i ne poštuju tuđe mišljenje, ja im nisam ni ćaća ni mater (ni politički mentor) da ih učim kako je temelj demokracije poštovanje tuđeg mišljenja, pa ih ja neću ni odgajati već ću brisat njihove debilne komentare, kao što sam to radio i dosad.
    @makarska, e to ti moji neki Vrgorčani ne mogu shvatiti, tj. da su instalacije poznate u svim demokratskim zemljama kao nešto normalno. Ma di ćeš ti to objasnit pojedincima kojima je jedina filozofija koju poštuju use, nase i podase!

    avatar

    04.06.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  • Željko Primorac

    Na koji način je Primorac mogao biti postavljen osim politički, ukoliko ga imenuje političko tijelo Poglavarstvo svako imenovanje je političko, koliko god napadali tu izjavu i dalje ću se je držati, u kulturi, u Vrgorcu, nitko neće biti diskriminiran zbog političkih stajališta. za sva daljnja pitanja vrata moga ureda su Vam otvorena, moja politička stajališta su moja osobna stvar, ali svoj posao ću obavljati profesionalno bez političkih osjećaja. članak koji je objavljen u Vrgoračkim novinama, ali i njegov uvodnik koji je potpisao Ante šalinović vrhunac su neprofesionalnosti i zlonamjeran pokušaj osobnog diskreditirnja, mene i funkcije koju sam netom trebao početi obavljati, on je izvučen iz konteksta, skraćen i prikazan u samo jednoj dimenziji, pritom krivnju ne snosi Branko, već urednik (za članak), međutim, za uvodnik u tom članku glavni i odgovorni krivac je Ante Šalinović, koji se pišući uvodnik nije udostojao čak niti kontaktirati me, ovom prilikom(a već sam to učinio telefonski), zahvaljujem mu se za 6 mjeseci političkih progona i prozivanja, prije nego li sam učinio bilo kakav korak i bilo što napravio na području kulture u Vrgorcu, danas sam ti spreman odgovoriti na sva pitanja , svima vama koji moje ime i ime moje obitelji mjesecima potežete po blatu, moja su vam vrata otvorena, pa izvolite, jedan po jedan ili svi zajedno.

    avatar

    04.06.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Hvala Bogu da sam dočeka da je netko potpisa svoj komentar imenom i prezimenom! Samo @željko bojim se da se ovo opet pokrenuti lavinu svakojakih komentara i obračune po blogu, no poštujem tvoje pravo na odgovor.

    avatar

    04.06.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  • Željko Primorac

    samo naprijed, ja nemam repova iza sebe, neka udaraju, ionako se ovo više ne može trpjeti.

    avatar

    04.06.2009. (13:31)    -   -   -   -  

  • aprilili

    Željko,svaka ti čast,malo je onih koji imaju muda na ovom blogu nešto izjaviti pa iza toga stati svojim imenom i prezimenom! I,usput da znaš,uvik si ima potporu određenog dijela ljudi,samo smo mi tiši za razliku od ovih koji te pljuju...naša potpora je tiha ali je tu.

    avatar

    04.06.2009. (14:25)    -   -   -   -  

  • marijan

    Komentari gdje se spominje Đoko brišu se brzinom svjetlosti.

    avatar

    04.06.2009. (14:48)    -   -   -   -  

učitavam...