Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • kumpir

    Moram priznati da u ovom zadnjem odjeljku ne shvaćam dio o "udaru na crkvu". Mislim da crkva nije nikada imala ovoliki utjecaj u društvu i da taj utjecaj raste. Da ne bi ispalo da sam protiv crkve, ističem da sam vjernik zajedno sa svojom obitelji i moram priznati da ponekad ne razumijem neka upletanja crkve u politiku države. Ovdje posebno naglašavam problem oko rada nedjeljom. Mislim da je država duboko fulala jer je pod pritiskom crkve popustila u ovim teškim vremenima. Ovo sa generalima je sramota Hrvatske! Strašno je da takvi ljudi leže u Hagu poput Gotovine i Praljka koje sam imao priliku i čast osobno upoznati. Nikada nisam nikoga čekao na aerodromu, ali kada Gotovina dođe sigurno ću ga čekati. Samo se nadam da će taj proces završiti kako očekujem jer ipak je sve to politika. Sigurno je i da tu država treba lobirati, ali nisam siguran da država išta radi po pitanju naših generala u Hagu.

    avatar

    03.06.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • file

    Ako nekome do sada nije bilo jasno što se događa, mislim da se ovo inzistiranje i ucjenjivanje tim glupim topničkim dnevnicima, ne može nikako drugačije protumačiti nego kao PONIŽAVANJE države i svih njezinih stanovnika. Di su topnički dnevnici granatiranja Vukovara, da ostale gradove niti ne spominjem, Gospić npr, kojeg smo zvali grad-kabriolet, grad bez krovova? u koji bi dnevnik stale tisuće granata ispaljivane dnevno na Vukovar, kako se koji od pijanih četnika sjetio povući.
    Jesmo li mi zaslužili ovo krajnje ponižavanje i gaženje jer nam državu stvarno vode kreature kojima Europa ne želi otvoreno reći u lice da ih ne želi, a posredno kažnjavaju i nas jer smo ih doveli na vlast, to je drugo pitanje.
    Ja se nešto mislim.... mogli su Ameri poć u Afriku i reći im: čujte, mi trebamo od vas radnu snagu koju ćemo odvesti kod nas, njih ćemo pošteno platiti a vama pomoći da sami koristite svoju bogatu zemlju na svoju dobrobit i da izgradite pošteno, demokratsko i civilizirano društvo. Da, mogli su. Ali nisu. Nego su ih okovali u lance i poveli u Ameriku da im budu robovi.

    avatar

    03.06.2009. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...