Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tihavoda

    Dada, taj male bonding je fascinantna stvar. I vjerujem da se možeš osjećati tupavo i povrijeđeno kad saznaš da ima djevojku ili ženu. No možeš li samo pretpostaviti kako se osjeća ta djevojka ili žena kad jednom konačno shvati da su "svi znali" a samo ona nije? Imam i osobno jedan takav konflikt u glavi i još uvijek ne znam kako bih ga riješila...frend od bivšeg muža ima ženu (lijepu i pametnu) i dijete, i redovito šara, a odnedavno baš pouzdano znam da ima ljubavnicu (jednu od) jer sam to saznala sa sasvim druge strane. I što sad? Ja ne bih voljela hodati okolo ko glupača da se meni to događa, voljela bih znati. Opet, tko će stavit glavu na panj i reći joj??
    A što s ovima "pa nisi pitala"...traži dalje, valjda postoji neki koji nije takav, nadam se ja još uvijek, iako je nada sve manja...Izreka da su svi muškarci svinje jako je pristrana, bolje bi bilo reći da su možda naprosto takvi, no ne bi im zbog toga trebale ostati dužne...ne mogu se sada sjetiti gdje i kad, ali nedavno sam čula dobar savjet - nikad u istom gradu, nikad s istim muškarcem, ili tako nekako :))). Prinčevi, konji i vampiri su likovi iz bajke, to znamo sasvim sigurno...

    avatar

    02.06.2009. (13:07)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ tiha voda : Najbolje je što te žene, djevojke nemaju pojma, nekek jer su duboko uvjerene u karakter svog dragog, a druge jer svjesno ne žele znati, podvijest zna, ali svijest to odbija.
    Ne znam, ako ste dobre, reci joj, a ako niste onda odluči.
    Ideja je da napišeš pismo u kojem navedi sve što znaš i onda sjedi s njom i daj joj da pročita. Ipak moraš uzeti u obzir da te može optužiti da izmišljaš i da si ljubomorna jer ona ima muža, a ti ne...žene to znaju raditi kada su povrijeđene i da će se okomiti na tebe.
    Ti sama odluči.
    Ja sam imala neku malo drugačiju situaciju s prijateljicom i rekla sam neke stvari godinama kasnije, njezine riječi su bile, a što mi to nisi rekla onda.
    Moja situacija je davna prošlost, ali me ovo nedavna priča podsjetila da takvi redovito hodaju okolo.

    avatar

    02.06.2009. (13:21)    -   -   -   -  

  • Neverin

    govna uvijek isplivaju na površinu i zato se najviše isplati biti iskren.. bar ne patiš od stresova:) i imaš miran san...

    avatar

    02.06.2009. (14:03)    -   -   -   -  

  • lidač

    neverin je to sročio baš aman-taman. slažem se.

    avatar

    02.06.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ neverin : Istina, istina, ali ne misle svi tako.
    @ lidač : Aman - taman. :D

    avatar

    02.06.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • dorilys

    pocela sam pisati komentar na ovo, moju osobnu pricu, ali se totalno oduzila, pa sam je objavila na svom blogu s linkom na ovaj tvoj post :)

    avatar

    06.06.2009. (21:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...