Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • nepoznatizagreb

  Samo da javim da je baš jučer izgleda počelo preuređenje te zgrade, izbacili su dosad gomilu šute iz te zapuštene unutrašnjosti ...

  avatar

  17.06.2009. (08:41)    -   -   -   -  

 • agramerka

  radim u školi do spektrove zgrade. ako se ne varam, nova fasada je žarko crvena, fino se nazire iz naše zbornice! ali nisam već dugo prošla pored zgrade, tako da ne znam tko je investitor i koja će biti namjena prostora. evo, da pohvalim i onaj stariji post o dječjem bazenu, to je isto zorkovačka ulica, jel tak? prolazih tamo masu puta, i nikad, ama baš nikad, nisam uočila da je to bio bazen!!! to ti je kad hodam slijepa pored zdravih očiju :)

  avatar

  24.12.2009. (21:39)    -   -   -   -  

 • Tom

  Izvrstan blog za mene pun zanimljivosti pošto ne živim u Zagrebu već u Slavoniji. Nadam se da ćete nam otkriti što je bilo sa navedenom zgradom. Pozdrav iz Slavonije!!!

  avatar

  13.02.2010. (23:25)    -   -   -   -  

 • fotoroberto

  Kasnim koju godinu s komentarom, ali eto, za one koji nisu upuceni, u bivšem "Spektru" sada je pod modernom crvenom oblogom fasade teretana i fitness "Mo-Fit" (mofit.hr).
  Inace pohvala za blog i mnoštvo zanimljivog materijala, otkrio sam tvoj blog prije neku godinu (jos na starim stranicama) i vratim se svako tolko prelistati postove, stare i nove... Trenutno sam u potrazi za starim fotkama trešnjevke, jos od samih pocetaka i prije...

  avatar

  23.04.2013. (10:58)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...