Komentari

khalla.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Sarah Bernardht

    Naučit ćeš i ti, kao što sam s vremenom naučila i sama, da nikoga od ničega ne možeš spasiti. ...ne..još će ti i zamjeriti ako se u tome budeš previše trudila..Ima ljudi, svih dobi, kojima je potrebna strašna patnja, bol, udarci i ponižavanje...jedino se tako osjećaju živima..Slutim da si jako emotivna, i da si se samim time jako potrudila pomoći svojoj frendici..Učinila si sve, al ona nije ni htjela, ni znala, ni mogla prihvatiti tvoju ruku i tvoju pomoć.
    Ne vjerujem da se zbog neke velike i svete ljubavi može trpjeti toliko duševne i fizičke boli. To nije ljubav bila s njene strane, već samokažnjavanje, samoprezir, nešto što je valjda nosila sa sobom iz djetinjstva..Valjda su je učili odmalena da ni ne zaslužuje bolje. Ti joj tu nisi nikako mogla pomoći. Njoj je ta patnja trebala. Točka.
    Vidiš..možda i dođe jednog dana, možda shvati, možda te sama potraži. Ti ćeš joj ponovno pružiti ruku, sigurna sam u to....Ah..kiša, kiša...razumijem te potpuno..al vele da će stati uskoro:)))) Osmijeh ti i pusica

    avatar

    01.06.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Prepoznajem stil pisanja,ali mi je nick novi.No svejedno,ostavljam osmjeh zadovoljstva pročitanim :-))))

    avatar

    02.06.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...