Komentari

matejuska.blog.hr

Dodaj komentar (78)

Marketing


  • Uređenje doma i kuće

    Eto, više niste Dalmacija, no divlji zapad jer novi šerif je stigao u grad...i ne smije samo Smoje...žao mi je što je tako završilo.

    avatar

    01.06.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • ineida

    Ja mislim da Smoje ne bi ništa imao protiv "Jokera" jer bi imao neiscrpni izvor inspiracije. U stvari već iz lika netjaka iz Velog mista dalo se naslutit da će daleko dogurat. Kerum, sa Vama preko Rive. pozdrav ineida.

    avatar

    01.06.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • Lund

    Mislin da je vrime za opet pokrenut Feral :D

    avatar

    01.06.2009. (09:37)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Pozdrav Marčelini! Tražila san jučer nekoga za proslavit ovu pobjedu puka na sva četri mobitela i telefon, čak san se i na fejsbuk išla upisat. jebiga, vidin da si ti tugovala dok san se ja veselila.
    Od rata na ovamo ovo je najbolji gradonačelnik i dokazano je da se dosad najmanje nakrao!
    sad triba dokazat da će otsad bit pošten.
    Za bit pošten ne triba bit doktor nauka.
    Sasvim je i poželjno da bude masna i neobrazovana seljačina sa puno love. Da je poštenjačina intelektualac idealist bez nešto love kupilo bi ga i pritvorilo u crnog sauronovog vojnika z la - kao što je hdz već pokupova brutalno sve vijećnike i tako je i nikao prošli gradonačelnik.

    Kultura nije toliki prioritet koliko riješavanje egzistencijalnih pitanja. Ne brinem se za svoje kulturne potrebe, brine me kako će mi se dijeca liječit i oće li imat di radit?

    avatar

    01.06.2009. (09:40)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    So, od tri zla se izabralo najmanje. Mislim da bi Splićani glasali i za Pajdu da se kandidira samo da ne glasaju za ovo veliko zlo korupcije koje nam je uništilo državu.

    Nisu splićani ni glupi ni ovce, nego su skužili koje je zlo hdz i sdp i da je to u biti jedna velika stranka za mužnju. U gradskom poglavarstvu se ližu i uvlače jedni drugima a nama prodaju privid neke borbe između crnih i crvenih. govna!
    Jel tribalo glasat za njih-lopove koji su se dosad već nakrali i koji ne poštuju nikakve zakone!

    avatar

    01.06.2009. (09:44)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Uređenje doma i kuće
    Bit će bolje...:)

    ineida
    pozdrav i tebi...

    Lund
    isto mislimo. Samo šta nam najboja pera moraju pisat za tuđe novine jer ovdi su državni neprijateji...

    Danica Cvorovic
    Danice, sve si dobro rekla. Ok, ja mu ne virujen, a on nek dokaže suprotno...

    avatar

    01.06.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • Lund

    Ae. Prva ideja za gospodina gradonačelnika....triba srušit i Prokurative i sve zgrade okolo i napravit jedan dobar shopping centar od stakla i čelika - plus pedeset lounge barova - plus kuracpalac - da imaju di doć furešti kad in bude dosta Peristila

    avatar

    01.06.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Mislim da Kerum može napravit puno manje zla čak i kad bi ima sasvim nečasne namjere iz prostog razloga šta on bar donekle mora poštivati zakon za razliku onih koji imaju neograničenu moć i koji ga stvaraju da bi ga kršili.

    Zamjeranje Kerumu da je Čoban mi je glupo kad smo svi postali ovce već prije više 15 godina.
    Nadam se da će dokazat suprotno, a ne zato da bi ti bila u krivu, nego da nam napokon nešto više svane!

    avatar

    01.06.2009. (09:56)    -   -   -   -  

  • Omudina

    Ja ne virujen da će išta bit drugovačije. Prije je Kuret za svaki kurac triba zvat Sanadera, a zar mislimo da ga i Kerum neće zvat? Koliko je god Kerumu drag Split, ipak mislin da mu je draže njegovo imanje. U izborima di ja moran birat koje govno manje smrdi ne želin sudjelovat. Jer niti jedan od kandidata nije ponudija nešto realno. I tako već 20 godina...Samo se svađaju ka svekrva i nevista...Dopizdi i ludome :-))
    A to je li Kerum ukra ili nije. Ma i nije me briga. Ja bi reka, a čovik je uspija. I nisu ga uvatili :-))))

    avatar

    01.06.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Lund
    - plus kuracpalac -
    ahahaha :)))
    Nego, kad ćeš ti vamo? :)

    Danica Cvorovic
    Ja Kerumu ne zamjeram da je čoban, ja ga samo lipo i pošteno zajebajen :D Nemam predrasuda, pa bila san udana za vlaja, irudati!
    Viruj mi, ja bi volila da on dokaže da je pošteni vlaj, i prva ću se posut pepelom ako triba. A da će nam svima svanit, teško, jerbo riba smrdi od glave, a Kerum, koliku god glavu ima, ipak nije glava...


    Omudina
    "U izborima di ja moran birat koje govno manje smrdi ne želin sudjelovat. "
    E, svaka ti dala! ovo san i ja mislila, a nisan znala kako ću reć! :)))

    avatar

    01.06.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Lund do sad su nam sve te lipe face uništili rivu, a Ostojić i ekipa prostore slobodne su prodali Konzumu, tako da je sasvim svejedno jel Kerum ili nije ako će već on gradit te šoping centre.

    Omudina, ja se nadam da Kerum ne triba kokošarit i da neće bit toliko korupcije.
    Tj. triba vidit šta će bit. Ovi su dokazali da su lopovi, a ako misliš da je sdp neka stranka za pomoć, eno pogledaj Bandića koji namišta sve poslove u zagrebu hadezeu! Opet, ako se Kerum i pokaže pizda, ionako nisam imala glasat za koga boljega i sdp i hdz bi krali puno više, tako da mi je sasvim svejedno.

    avatar

    01.06.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • Lund

    Priznajem da ima logike u komentarima Danice Čvorović, slažem se s puno toga. Ali jebiga, ima jedna granica seljačije, čobanstva i kurčenja koja bi ipak trebala ljudima smetati. Meni je jako simpatičan bio onaj kandidat iz nekog sela kraj Imotskog ili di već, koji je ušao u drugi krug s parolom meni sve, vama ništa. Taj bar ima humora, ironije i kritičke žice, i žao mi je da nije bio kandidat npr. u Splitu :)

    avatar

    01.06.2009. (10:05)    -   -   -   -  

  • Lund

    Kaj se tiče dolaska....recimo da spremam jedno iznenađenje za nekih desetak dana.....hihi....:))

    avatar

    01.06.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Meni kad se netko pravi pametan ne smeta ni najmanje isto kao i kad se čovjek baca po podu. Žao mi ga je, eto mu tamo. Ne smeta me što je kerum čoban, što se kurči i što je bez kulture. Ja sebi svoju kulturu uzimam koliko mi treba i ne zvonim sa njom po gradu. Ne smetaju me ti koji je ne konzumiraju. Ko smo to mi? Intelektualci ala Ante Tomić šta nas je sdp tj. hdz kupija za dvi ipo kave i jedno pivo? Ovce koje čekaju da budu ostrižene? Šta smo to mi koji to komentiramo kao "čobanstvo"? Aktivni građani sa izraženom svijesti za pravdu i opće dobro .

    Što se tiće neizlaženja na izbore, to priznajem kao istinsko opravdanje za postojanje zajedničke svijesti jedino onima koji dižu revolucije. Revolucionari, ček, ček di ste?

    avatar

    01.06.2009. (10:11)    -   -   -   -  

  • Omudina

    Danice, budimo realni. Niko se na ovon svitu od rada nije obogatija. Niko. A kamoli od poštenoga rada. Ejjj, kako to lipo zvuči. Pošteni rad. Obogatit se...Od rada...Ma daj :-))

    avatar

    01.06.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • Nina...

    Znaš palo mi na pamet sad dok te čitan...ma da je samo bokun ćut ća bi sad Smoje reka???

    avatar

    01.06.2009. (10:15)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Meni ne smeta šta je Kerum bogat.
    Meni smeta šta ja u 5 misec kad iden u neuropedijatra onda me naruče u 11. Šta ne mogu operirat nogu nego u privatnika. ŠTa živin sa babon u stanu (a iman 32 godine radin od 18 i to više puta duplo radno vrijeme i usput sam završila vanredno fakultete) umisto da iman svoj mali stan od bar 45 kvadrata. A ovin tempon uštede love ću imat stan sa 75 godina. Nema veze, onda ću bar moć dovest tipa doma jer će mi bar dica dotle otić ča. A noga mi onda neće puno ni tribat! Služit ću se ustima bez dentijere! (nisam greza)

    Enivej, ako odsad bude pokra naše love upola manje nego dotični iz poglavarstva, onda je odma bolje.
    I nije isto zamračit pdv, zavaljat dužnike i plaćat malo radnicima
    kao što je napravit ogromne rupe u zakonu i uništit čitavo zdravstvo i školstvo i socijalu da bi lova mogla curit pizdama u novčanik, a usput da mi se još cereka ko budali.
    Iako, svaki bi lopov triba platit kazne, a u ovoj državi zakon vridi samo za male ljude.

    avatar

    01.06.2009. (10:18)    -   -   -   -  

  • Lund

    @Danica - gledaj, mene ne smeta ni najmanje Kerumov svjetonazor "nisam ja papak koji čita knjige ni koji se pravi da ih čita" (to je citat), ni njegovo kurčenje Maybachima, jahtama, i štajaznam čim, ni njegovo plaćanje svojim blagajnicama najmanje što može, ni sve to skupa, boli me ona stvar dok su to samo Kerumove karakteristike, njegova privatna obilježja svirepog kapitalista. Uostalom, nije on jedini.
    Ono što mene smeta je da to Splićane u tolikoj mjeri impresionira da ga biraju za gradonačelnika. Politika je malo više od "ovoliko ću uložit, a ovoliko ću dobit" ili "ovo ću jeftino kupit a onda skupo prodat".
    Meni se gade i SDP (iako sam "lijevo") i HDZ, vjeruj mi.
    Postoje mnogi koji misle da vodeća mjesta treba davat onima koji su se obogatili (pogledaj npr. Italiju i Berlusconija) jer će ih, s obzirom da već imaju para, bit nemoguće kupovat. Ali potencijalna koruptivnost je samo jedna od mogućih mana političara. Postoji i bezbroj drugih, a vjeruj, Kerum (i Berlusconi koji je ajde bar obrazovan) ih imaju napretek. Ne dolaziš od ničega do bogatstva ako nisi spreman gazit preko leševa.
    Ali evo...nadam se da griješim, da sam promašio ceo fudbal. Zbog Splita, kao purger koji ga obožava. Pozdrav svima :)

    avatar

    01.06.2009. (10:23)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Lund
    Danica uvik zna reć i pogodit srž, a ja kažen da je i meni žaj šta onaj tip sa smislom za humor nije bija kandidat u Splitu. Samo takav bi me moga natirat da glasan. Ukratko, nije se imalo za koga glasat, i skoro je pa sasvim svejedno ko je pobjedija...

    Lund
    Yeeeeees!!!!!!!!! :)))

    Omudina
    pa, jes lipo reka, čovik je uspija, a nisu ga uvatili :D

    Nina1989
    eeeeee...da ga je čut, pa da dušu izliči....:)

    Danica Cvorovic
    Ni meni ne smeta šta je Kerum bogat. Smeta mi šta je sve ošlo u kurac.

    avatar

    01.06.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Lund
    Kao purgeru koji obožaje Split, moran ti reć da i ja obožajen tebe :))))

    avatar

    01.06.2009. (10:28)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    "Ono što mene smeta je da to Splićane u tolikoj mjeri impresionira da ga biraju za gradonačelnika.
    Pametnije bi bilo da si postavio pitanje koliki je to horor s druge strane kad su Splićani izabrali Keruma?? I zašto te to smeta? Mene više smeta šta mi nikad ništa ne poduzimamo ka zadnje ovce, za razliku od francuza koji na svaki kurčev zakon izađu na ulice!

    "Politika je malo više od "ovoliko ću uložit, a ovoliko ću dobit" ili "ovo ću jeftino kupit a onda skupo prodat"."
    Ispravna politika se u nas svodi samo na to "Nemoj krast! Radi nešto, života ti!" Da je neki super ultraturbokul sveučilišni profesor poštenjačina kojim nesretnim slučajem pobijedija umisto keruma, kupija bi ga hadeze u roku keks. Pitanje samo za koliko novaca!

    avatar

    01.06.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • marchelina

    a ja još uvik virujen da ima judi koje se ne može kupit. Biće san imberlana :D

    avatar

    01.06.2009. (10:32)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Je, Marčelina i ja virujen. To su ti oni šta se nikad ne kandidiraju!
    Znaš li koga osin Ć. Senjanovića da svoju dušu nije proda za dvi kave?

    avatar

    01.06.2009. (10:38)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    E,svaka čast za koju mrvu se ovaj narod prodaje od stoljeća sedmog!!!
    Umjesto od dva dobra da izaberemo boljeg,mi od dva zla biramo manje!
    Što je to u nama tužno da ne vidimo dalje od prsta ispred nosa?

    avatar

    01.06.2009. (10:50)    -   -   -   -  

  • petras

    Svitu, triba poštovati volju naroda. Protiv čovika neman ništa ( veli Omudina duhovito:...nije ga uvatilo!).
    Ali imam protiv nekih stavova. Kad čovik nema izbora nego ugazit u govna, ipak bih ugazio u ona suva šta manje smrde i ne bi se baš ugušija, izdrža bih do slijedećih izbora. Ako bi ugazija u friška i velika možda bi se i ugušija. Digniti ruke od izlaska na izbore pa onda mudrovati, najlošija je odluka, jednaka onoj ostati isprid dreka i mudrovati ka Buridanov tovar. Pozdrav Splite-izdržat ćeš ti ovo, ka šta je stara Salona izdržala dolazak Slavena (Hrvata).

    avatar

    01.06.2009. (10:56)    -   -   -   -  

učitavam...