Komentari

saanjaa.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • sasvim svejedno

    Bilo je momenata kada sam doslovce blistala u punoj snazi svoga bića ili kako to ti bi možda rekla zračila pozitivnom energijom.Međutim redovno mi se dešavalo da time privučem nekoga tko je u suštini kreten da se tako blago izrazim opisujuči osobe koje bi se za mene ljepile a bile uglavnom koristoljubive, pokvarene ,nečasnih namjera,zlobne,zle.
    Pa sad te ja pitam da to ipak nije ono pravilo suprotnosti u pitanju ,da se dobro privlači loše i obratno?Jer bih prije rekla da bih trebala u sebe unjeti malo okrutnosti i sebičnosti pa da onda ću naletjeti na dobro,i nesebičnost ....tepko je tu više biti pametan a teško je i samoga sebe natjerati da budeš nasmijan ako za time zaista nemaš potrebu.Mislim da svi imamo faze u kojima možemo pa dajemo više i obrnuto.
    Evo ne spavam jer sam izgubila živce .Ušla sam u kupaonu poslije sina u ovo doba noći i zatekla komu od nereda ,ušla u kuhinju opet isto i kako je on noću budan sve mu to velim a on mi veli da mu je loše sa živcima ako mu prigovaram? Dođe mi da crknem i ne živim jer mi je već svega dosta.To ti je život i hebeš takav život.

    avatar

    01.06.2009. (02:26)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    draga moja valjda je za tebe bilo previše iskrenosti u mom komentaru ,da znam nije to za svakoga ,svejedno ,primi pozdrav i naravno ,svako ti dobro :-)

    avatar

    02.06.2009. (00:02)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Konačno ;-)))

    avatar

    02.06.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    je znam.:)))..zvijezde repatice rugalice smijalice...

    avatar

    03.06.2009. (01:25)    -   -   -   -  

  • Wall

    skoro da vjerujem da je Sasvim svejedno u pravu-dobro privlači loše, jer među njima je neprestana borba; ali, ima i ona, da se slični privlače. ipak je sreća nedostignut ideal, ali dvoje (u bitnom) sličnih, imaju više šansi da te komadiće sreće češće ulove...

    avatar

    03.06.2009. (08:12)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    ne nikako...dobro nikada ne privlači loše..kakva ravnoteža kakvi bakarači...ne nije istina

    avatar

    08.06.2009. (15:32)    -   -   -   -  

  • Kopec

    Hehe... Slažem se... Pesimizam sucks....

    Ajd....

    avatar

    24.07.2009. (15:12)    -   -   -   -  

  • Foto Natječaj

    ”Samo Ljubavi nikad nije dovoljno ni dati ni primiti, svemu ostalome čovjek se može prilagoditi...” oduševi me ova rečenica!
    Pozdrav, Bugenvilija :)))

    avatar

    26.10.2009. (00:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...