Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • .

    Ne znam hoćeš li moj komentar procijeniti negativnim i izbrisati ga, ali smatram da ti je ovaj članak potpuno pogrešan, premda iz pozitivnih namjera. Poduprao si tezu koju nameću neke političke elite, a to je da su svi političari (kanidati) isti. To je upravo ono protiv čega se treba boriti kako bi se stvari promijenile. Ta teza služi da bi močnici zadržali svoje pozicije i unaprijed diskreditirali svakoga tko pokuša nešto napraviti. Ne mislim samo na Vrgorac, već općenito. Poštujem tvoju volju pa ne želim otvarati diskusije i neću upućivati na razlike među kandidatima u Vrgorcu i njihovih uloga u problemima koji su nastali, ali vjerujem da ti je jasno o čemu pričam.
    Ideju smirivanja tenzija podržavam, ali ne na način da se svi proglašavaju istima. Argumenti kao što su dostojanstvo, razum i uvažavanje su mi puno draži.

    avatar

    29.05.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • prva vrgorčanka

    mislim da se lakše diše ovaj zadnji tjedan pred izbore. očito da su vođe obiju strana uložili napore,, ka smirivanju strasti,što zbilja podržavam. neka tako bude i nakon izbora. izađimo svi na izbore i dajmo glas po osobnom nahođenju.

    avatar

    30.05.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • vrgorac

    Kod Vrgorca napadnut novinar

    Muškarac se dovezao do dvojice novinara Nove TV koji su kod Vrgorca pratili izbore, te se počeo svađati sa njima, da bi u jednom trenutku šakom u glavu udario jednog od njih.


    Na graničnom prijelazu Orah pokraj Vrgorca danas oko 16 sati se dogodio incident u kojem je 49-godišnji V.M. fizički napao novinara Nove TV koji je bio zadužen za praćenje lokalnih izbora u tom mjestu.

    Naime, 49-godišnjak se svojim automobilom dovezao do dvojice novinara koji su se tu nalazili sa kombi vozilom, te se počeo svađati sa njima, da bi u jednom trenutku šakom u glavu udario jednog od njih.

    Policija zasad nema informacija je li novinar ozlijeđen, a pregledava se je li eventualno oštećena tehnika.

    Nasilni V.M. je uhićen i priveden, izvjestila je glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj

    avatar

    31.05.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Čuo sam za to. Još kad su novinari došli počela su dobacivanja lokalnih HDZ-ovaca ljudima iz Mićina tabora koji su razgovarali sa novinarima. A i zvonkin video zid je rasplamsao strasti. Ja još jednom pozivam da se smire strasti i da se zauzdaju pristaše, kako ovo pod okriljem noći ne bi eskaliralo.

    avatar

    31.05.2009. (18:12)    -   -   -   -  

  • prva vrgorčanka

    šta kažete na devastiranje spomenika kulture . bez obzira tko je obisija natpis na AVALU triba ga kaznit zbog provale .A Zvonu triba pustit neka pomoću video zida lijeći rane. Ako Zvonina opcija pobijedi prva stvar koju tribaju napravit je da nauće RORU da ne piša ispred svoje zgrade nego da to obavi u svom stanu

    avatar

    31.05.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Bogu hvala što je poslao kišu i ohladio lude glave!

    avatar

    31.05.2009. (21:11)    -   -   -   -  

  • makaranka

    Kakkvi su rezultati gore? se zna sta?

    avatar

    31.05.2009. (21:28)    -   -   -   -  

  • moja kozica

    Nadajmo se da je konačno gotovo i da se vraćamo u svakodnevnicu!

    avatar

    31.05.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @makaranka, prema podacima koje ja imam, za Matkovića je glasalo oko 2700 ljudi što iznosi 55% glasova, a za Pivca oko 2100 ili oko 45%.
    @moja kozica, tako je, jedva čekam.

    avatar

    01.06.2009. (00:56)    -   -   -   -  

  • nn

    Kako je bilo u samom gradu zna li ko?

    avatar

    01.06.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Nakon što sam lipo naznačio da možete komentirati samo u vezi sa smirivanjem tenzija, po stoti put ima pojedinaca koji to ne shvaćaju. Pa nema druge nego da takve okarakteriziram kao provokatore ili mentalno prikraćene pojedince. Dosadilo mi je više brisati vaše komentare pa molim da ih i ne pišete u koliko nemaju veze sa temom. @Vrgorac7, to se posebno odnosi na tebe.

    avatar

    01.06.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • ZNANAC

    KAD BI IZBORI NEŠTO MIJENJALI BILI BI ILEGALNI

    avatar

    03.06.2009. (16:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...