imas po obicaju odlicne, stvarno savrsene fotografije. divni su mi i opisi ovih delikatesa i bas su mi mouthwatering :). potraziti cu recepte. nisam znala da je gianduia iz torina..takodjer moja najomiljenija vrsta sladoleda. mmmmmmm.....sgroppino radim i sama ali bez prosecca, dobra ideja za promjenu :) uzivaj i dalje, jedva cekam novi post :)
30.05.2009. (12:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
imas po obicaju odlicne, stvarno savrsene fotografije. divni su mi i opisi ovih delikatesa i bas su mi mouthwatering :). potraziti cu recepte. nisam znala da je gianduia iz torina..takodjer moja najomiljenija vrsta sladoleda. mmmmmmm.....sgroppino radim i sama ali bez prosecca, dobra ideja za promjenu :)
uzivaj i dalje, jedva cekam novi post :)
30.05.2009. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Krasan ti je blog, baš sam ga ispreturala uzduž i poprijeko.
Sjajne slike, vrlo vrlo fino sve složeno sa ukusom i decentnošću. Cijenim posao :))
30.05.2009. (18:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
ja bih kad ulovis vremena recept za 8neki provjereni) za Bunet a u sunki sam uzivala a ona mast, hm to je bas fino? ;-)
09.06.2009. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...