Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • by_oo7

    LJUDI ĆE IZAĆI!!! I SIŠČANI VIŠE NEĆE SLOVITI KAO GRAĐANI BEZ OSMJEHA! SRETNO TI GRADONAČELNIČE!!

    avatar

    29.05.2009. (16:52)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    naravno da nisu svi isti,
    kak' moš bit u istom loncu s Bandićem !?
    simpatičan si i podnošljiv, al' koja vajda, bio je i Račan,
    pa niš od toga ....
    a ovi drugi su nepodnošljivi i odvratni ....
    ajd, sretno ....

    avatar

    29.05.2009. (17:16)    -   -   -   -  

  • nadimak

    Kada nemam za boljeg glasat ću za Vas kao što i jesam u prvom krugu iako realno mislim da nemate šanse protiv vojske desne provenijencije.
    Ako budete u prilici bilo bi jako dobro da se okružite stručnjacima u svojem poslu, a ne klimoglavcima i ulizicama jer oni se tako lako prilagođavaju novonastaloj situaciji. Mi koji smo kritični i slobodnomisleći, osuđeni smo da budemo predmetom vrijeđanja i nipodoštavanja. Bit će Vam jako teško, čak mislim nemoguće pobijediti i znate da je to Vaša politička eutanazija.

    avatar

    29.05.2009. (18:20)    -   -   -   -  

  • by_oo7

    NADIMAK!! Znao sam da si glasao za Davorka.I sad ću Davorku reći: NIJE BITNO SAD OSVOJIT IZBORE,VAŽNO JE OSVOJITI DRUGI MANDAT! SIGURAN SAM DA RAZUMIJEŠ ŠTO TI GOVORIM GRADONAČELNIĆE! VIŠE NAS JE,IDEMO IH POBIJEDITI!!!

    avatar

    29.05.2009. (19:26)    -   -   -   -  

  • bivši

    Davorko, puno sreće na predstojećim izborima, sa vjerom i nadom da ćeš u drugom krugu pobijediti!
    Valjda će građani ovoga grada konačno reći NE ljudima koji sustavno, već godinama ovaj grad, uništavaju, zbog kojih je ovaj grad poznat i čuven samo po ružnome, zbog kojih se mnogi srame reći da su iz Siska, ljudima koji niti prošle izbore nisu dobili, već su vlast uzurpirali na kaubojski način kako je samo njima poznato.
    SRETNO DAVORKO!

    avatar

    29.05.2009. (19:57)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    sretno

    avatar

    29.05.2009. (19:59)    -   -   -   -  

  • filharmonija

    jednostavno imam naviku da sa vlaka direktno odem na kompić, malo prošvrljam po internetu, a jedan od obaveznih blogova sisačkih je vaš.
    zadnjih sam dana sms-ala na stotine adresa mojih siščana i slažemo se u jednome, a to je
    da ste vi najšarmantniji političar, ali
    davorko moj dragi, čemu koketiranje sa proustaškom strankom ako ne samo zbog glasova.
    znači vama je potpuno svejedno tko glasa za vas,
    vas interesira jedino vlast pod svaku cijenu. vi hoćete i srpske i ekstremno hrvatske glasove radi čega.
    davorko, to nije vrijedno onoga što vi nama značite kao čovjek, a to je da se ne date poniziti.
    ja neću izaći na izbore, oprostite!

    avatar

    29.05.2009. (22:14)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    daj Davorko,plati si reklamu ne glumi blogera da bi se badave oglašavao

    avatar

    30.05.2009. (07:39)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Davorko svi ste vi Bandic. :wink

    Sacuvaj nas Boze bolesti, rata i politicara.

    avatar

    30.05.2009. (17:18)    -   -   -   -  

  • Kanak

    Nema tu milijarde u 4 godine. Vi bi morali znati, kao bivši gradonačelnik, da hladni pogon ljudske infrastrukture Grada ugrađene u vrtiće, osnovne škole, Centar za kulturu, gradska poduzeća, Muzej grada Siska i tome slično s pripadajućim fiksnim troškovima čine gotovo 70% svih proračunskih rashoda.
    Dio novca otpada na raznorazne udruge, sportske, mladih, socijalnu podršku građanstvu, financiranje promidžbe kroz turističku zajednicu i tome slično. Svega nekih 20% proračuna ostaje za nazovimo projekte, ako i ta procjena nije pomalo optimistična. Ako se ne uzimaju u obzir obnove objekata, opreme i infrastrukture, tada uistinu ostaje 20%, a znamo i Vi i ja da ne razgovaramo više o 20 % već o nekih 10-5 % proračunskih sredstava, pod uvjetom da nitko od cijenjenih lokalnih gospodarstvenika nije gricnuo proračun Grada s prihodovne strane neplativši komunalnu naknadu ili drugu obvezu. Ako nije uplaćena planirana komunalna naknada jednog od masnijih cijenjenih upravljača velikih poduzeća, tada se troši i na parničenje, a prihodovna strana se toliko mijenja da je potrebno izvršiti rebalans proračuna. Naime poznato je da neka fina gospoda duguju iznose koji se kreću u visini 20-25 % proračuna grada. Stoga Vas molim, umjesto kritike dosadašnjoj vlasti, iskoristite svoje veze i poznanstva i apelirajte, možete i javno putem NoveTV, Jurarnjeg, Večernjeg, Business.hr-a, INDEX-a i Sisakinfa, na ljude koji su Vam generacijski, provinijencijski i u svakom drugom pogledu bliski, da konačno počnu odgovorno izvršavati svoje obveze prema našem gradu i da počnu plaćati komunalnu naknadu kao mi ostali.

    avatar

    30.05.2009. (23:45)    -   -   -   -  

  • mucavac

    Kad pročitate vaš krivo napisani naslov shvatimo da je to tipfeler i nije neka frka.
    Kad vam taj isti naslov stoji na blogu pitamo se da li to itko čita osim vaših profića.
    Kad vaš tipfelerni naslov nakon nekoliko dana nitko ne ispravlja onda shvatimo da vi mucate i da se bojite te kao takav zovete ljude: ljljljuudi, vrijjeme je. To je loš naslov. Maknite ga.

    avatar

    31.05.2009. (08:27)    -   -   -   -  

  • nadimak

    Vi ste Davorko izgubili izbore, ali je pobijedila sisačka socijaldemokracija. Da je Vaša bahatost bila trunčicu manja ovih nepunih tristotinjak glasova bi bilo na Vašoj strani. Dakle, već nekoliko puta ste pokazali nesposobnost i bilo bi krajnje vrijeme da to priznate i politički korektno ustupite čelno mjesto SDP-a nekom mlađem i ambicioznijem.
    Sada će nastupiti vrijeme kada će s Vaše liste odlaziti kandidati na suprotnu stranu i odmah će promijeniti retoriku, a Vi ste ih politički promovirali. Vaša lijepa mirovina Vas čeka i neće Vam ništa nedostajati, ali od večeras Vi ste politički upokojeni. Marina Vam je očitala lekciju. Sjedite, evo Vam jedinica.

    avatar

    01.06.2009. (01:01)    -   -   -   -  

  • rosa u podne

    gosp.Vidović ako vas pobijedi tako loš Pintarić u neposrednim izborima trebate se zabrinuti kakvo mišljenje o vama imaju stanovnici Siska.

    avatar

    01.06.2009. (01:17)    -   -   -   -  

  • John Kerry

    Već drugi put gubite "osvojene" izbore i to od političkog diletanta i pikzibnera poput Pintarića. Nemojte se zavaravati da ovako tijesan rezultat znači išta drugo osim da ste protiv sebe imali katastrofalno slabog protukandidata.

    Davorko, vrijeme je da razmislite od prepuštanju SDP-a novoj ekipi. Možda i njie neka šteta, jer ne mislim da biste bili gradonačelnik kakav Sisku treba - ambiciozan, konkretan i prije svega posvećen Sisku. Nažalost, niti u kampanji, niti ranije, vi niste pokazali niti jednu od tih karakteristika. Kampanjom ste se počeli baviti tek koji mjesec prije izbora (šetnje po Šetnici i štandovi na placu više nisu dovoljni), a teme koje ste otvarali su bile dobrim dijelom čista demagogija.

    avatar

    01.06.2009. (08:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...