Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • HAŠK forever

    Dragi uredniče,

    neznam na kojoj si utakmici bio,ali mislim da nisi objektivan.Mlađi limači su igrali loše i jedni i drugi, tu je bilo malo od nogometa.Mogli su pobjediti jedni i drugi,ali je nula najrealnija.Starije limače HAŠKA i njihovog trenera su dodatno motivirali komentari i omalovažavanja roditelja Dubrave kako na vašem blogu tako i uokolo i to je osim što su igrali protiv vjerojatnog prvaka lige (čestitke!!!) sigurno bio dodatni motiv više za dokazivanje.Ono što je neshvatljivo je to da je poslije utakmice izostao sportski pozdrav od strane trenera i igrača Dubrave.Osobno bi mi bilo draže da prvak bude Dubrava, ali sportski je pozdraviti nakon utakmice bez obzira na rezultat.Mislim da uzroke jučerašnjeg remija treba tražiti u igri vaših klinaca,a najviše u treneru Paliću.Osobno ga poznam i mislim da je odličan trener te bih naglasio da ekipa koja ima Babića,Malkoča,Soldu,Palića i da dalje ne nabrajam sve mora odigrati puno,puno bolje.
    Bez obzira na sve jučer viđeno smatram da ste zaslužili biti prvacima i čestitam unaprijed.

    avatar

    29.05.2009. (15:09)    -   -   -   -  

  • dudu

    Pozdrav,
    da li itko zna što je sa najavljenim turnirima za ZAGIĆE ll (2001/02)?
    Gosp.Šaka je napomenuo da igraju u Jastrebarskom, no na njihovom sam blogu vidjela da Dubrava nije prijavljena. Spominjao se i turnir u Bjelovaru, 13-14.06., no ni tamo naši klinci nisu prijavljeni.Da li itko zna točne informacije?

    avatar

    29.05.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • DDD

    Za sada stoji informacija da zagići 00. godišta igraju na turnirima Vrapče i Kustošija, a zagići 01 u Bjelovaru, Jaski i Studenskom gradu. Već za koji dan dati ćemo i više detalja o ovim turnirima, a vjerojatno doznati i kakve planove ima trener Palić za svoje momčadi.
    Osobito mi je drago (a to i jest cilj bloga) razmjenjivati mišljenja sa drugim sudionicima utakmica, pa tako i naš čitatelj s HAŠK-a ima pravo na svoj stav. Međutim, omalovažavanja ikoje momčadi na ovim stranicama do sada nije bilo, dapače trudimo se uvijek vrlo pozitivno govoriti o svim klubovima (vidi arhivu) i poticati svoje navijače na sportsko i fair navijanje a isto tako i igrače. Da li je naš trener napravio spomenuti propust ili nije ne mogu tvrditi, ali poznavajući ga zaista mi je teško uopće pomisliti da je to moguće.
    I na kraju ne zaboravimo da pričamo o jedanaestogodišnjacima, a ne o okorjelim i iskusnim profesionalcima. Nismo li valjda toliko zabrijali da im ne možemo opravdati loš dan, loš horoskop ili jednostavno loše raspoloženje.

    avatar

    29.05.2009. (21:45)    -   -   -   -  

  • football

    što se tiče razmišljana roditelja s haška mislim da podcjenjivanja nije bilo niti je to cilj!!!
    zatim da se osvrnem na ovo da trener kao ni igrači nisu pružili ruku, mislim da su igrači dubrave bili vidno razočarani rezultatom utakmice te su bili u "šoku" pa iz toga razloga mislim da na kraju utakmice iz tog razloga nije došlo do rukovanja među igračima, trenerima...

    zagići 01/02 igraju na turnirima : Bjelovar - 13.-14.6
    Studentski grad - 20.-21.6.
    Jaska - 27.-28.6.

    avatar

    29.05.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • ponikve

    Samo vam mogu rec da niste imali suca protiv nas koji je izmislio penal i iskljucio naseg trenera bez razloga...A inace je sudac iz Dubrave i bivsi je igrac tog kluba...Nebi sigurno bili prvaci

    avatar

    30.05.2009. (18:01)    -   -   -   -  

  • nogomet

    daj pitajte trenera svog sve što mu je rekao i onda ćete vidjeti da je razlog za isključenjem trenera postojao jer mislim da nije u redu da se sucu prijeti i vrijeđa ga.
    a što se penala tiče niste realni, kontakt je bio i penal je bio čist.
    a taj sudac koji je sudio dubrava-ponikve je igrao kao zagić u dubravi i onda otišao iz dubrave u drugi klub, a od tada je prošlo jako puuuno godina...

    avatar

    01.06.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • ponikve

    hmm...ko zagic je igrao u dubrava...liga zagica postoji 7 godina..znaci ako me matematika ne vara taj sudac ima 14 godina...hahahah...mazite oci nekom drugom...taj sudac zna sve klince po imenima

    avatar

    05.06.2009. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...