Komentari

kecholand.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bura sa juga

    Kršim pravilo da kometiram ono što pročitam na blogovima iz prostog razloga što drugo ništa nebi radila do pisala po blogovima a mnogo ih čitam kao i ovaj i to poodavno.

    No sada se javljam povodom kom. Torca-solin1950 i to ne da se ne slažem sa njim zbog toga što kod njega-nje ne vidim da mu je isto želja da bude konačno mira na utakmicama već se javljam na onaj dio koji govori o ratu, i o tome da autor posta piše samo o ratu.

    Duže vrime čitam ovaj blog i moram reći Torci da nije u pravu na ovom blogu istina ima tuge ali ima i drugih lijepih životnih stvari kako lijepih tako i tragičnih nisi u pravu Torca.

    Kao i nisi u pravu što nisi pročitao post pažljivo i vidio bi da autor u biti ima bojazan da se nešto ne desi opet i opet ružno na toj utakmici. a ne kako si ga optužio da zbog takvih se to dešava, prijatelju u krivu si kada bi bilo, kako želi autor onda bi na utakmice dolazili kako ti je odgovorio kao normalni pristojni ljudi a ne u i pod pratnjom policije, a ti misliš da je time problem riješen, riješn bude kada uopče neće trebati policije na utakmicama.

    Nisi u pravu što pokušavš usprkos tome što autor skoro uopće ne piše o ratu kritiziraš ga tim ružnim riječima, divim mu se da ti nije odgovorio daleko oštrije no mislim da nije to njegov stil, dopada mi se kako ti je objasnio tvoj komentar o ratu nadam se ako se budeš potrudio pročitati ga pažljivo i ako ga budeš protumačio onako kako je napisan da budeš ostao posramljen jer ničim nisi bio izazvan , a o ratu naravno da i ja pričam i pričala budem dok sam živa, i ja sam bila na sprovodu gdje je u lijesu bila hrpica kostiju pokopana nakon tvoje punoljetnosti vojske (kako ti kažeš) i tu bi po tvome trebala stati priča , prijatelju malo morgen.........

    avatar

    29.05.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  • Decy

    mah-mah:)

    avatar

    01.06.2009. (22:00)    -   -   -   -  

  • in-ess

    ej evo da i ja tebe pozdravim,dok sam tu jer dolazim svaka 3 mjeseca..hh,a šta ćeš,nema se vremena,škola mi završila,matura slijedi i onda ću odletjeti u život,hehe,nadam se da neću brzo pasti..
    pozz,uživaj :)

    avatar

    04.06.2009. (03:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...