Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    ja ne volim i kad mi se u vodi ta tkanina ruzno rastegne. bljak.
    inace obicno nadjem svoje modele u surf shopovima....ala banana republic ili o'neill....cesto zavrsim u zelenom ili nesto s tonovima roza boje :D

    avatar

    27.05.2009. (20:00)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kupila sam prije dva tjedna - marine blue klasični bikini za sebe i crveni sportski Championsov za juniorku. I ja uvatila sniženje. Samo kod mene je problem - u gornjem djelu - mora biti broj manji od donjeg. Osim ako ne naletim na one koji se kupuju odvojeno...
    Još da mi je kupiti jedan azurno plavi i dosta za ovu sezonu...
    Pozdravček :)))

    avatar

    27.05.2009. (20:14)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    za divno čudo lani sam uspila naći jedan predivan preko Quelle kataloga i to za prihvatljivu cijenu, ima sve kvalitete koje tražim, elegantan, vizualno lijep, nije babski, fino krojen, strateški dizajniran, trajat će mi godinama ;0) prošaraj malo po tim katalozima, možda se štogoda i nađe.

    avatar

    27.05.2009. (20:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    Imaš Baretov intervju kod Stankovića na You tube-u u 6 dijelova...Moš gledati u nastavcima :)))

    avatar

    27.05.2009. (20:49)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Koka, kupaj se gola, nećeš imati tih problema, a ni ružnih crta od badića :)

    avatar

    27.05.2009. (21:37)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Moji badici su super, svi od istog proizvodjaca. Ovaj jedan badic imam sedam godina (!), cesto nosen i jos uvijek mi je super, jedino taj mi je sada mrvicu rastegnut za razliku od onda kada je bio nov. Jos uvijek ga mogu nositi, izgleda dobar. Ostala badica od tog proizvodjaca su mi jos kao nova, ali su i novija od ovog kojem sam prvo spomenula. Platila sam ih po 60 Eura. Mozda ove godine opet kupim jos jedan novi. Jeftinije od ovih vise ne kupujem!
    Drzim fige da ces jos nesto naci za sebe i na super snizenju! :o)

    avatar

    27.05.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Suosjećam:(

    avatar

    27.05.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Rješenje je brazilka pa straha od provirivanja dlačica nipošto nema! ;) A i vizualno je dojmljivija, pogotovo muškarcima koji nisu bushovci. :)) Što se tiče poprsja, ja sam jedna od obdarenih vlasnica :) i mogu reći da mi na mojim grudima najljepše izgleda gornji dio badića u obliku trokutića. Moj se veže oko vrata i na leđima te, uz pravilno podešavanje, ima ljepši efekt nego bilo koji push up. Inače kod badića ne volim da gornji dio izgleda kao klasični, košaričasti grudnjak, to mi je prvenstveno bapski. A i donji dijelovi u obliku klasičnih gaćica su mi ružni, najljepše je da se ili vežu sa strane ili da je jako stanjeno te da su plitko rezane.

    Ustvari, najbolje kaže Snoopyca, a to je i moj najčešći izbor na osamljenim plažama. Nema ljepšeg nego kad ti more miluje potpuno golo tijelo prepušteno njegovom mreškanju... ;)

    avatar

    27.05.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    fala bogu taj problem sam riješila i to sasvim neplanirano... do prije par godina sam nosila isključivo crne badiće ali otkad šopingiram sa mojom M - lupile me boje... ovaj je tirkizni, prošli je bio zlatni... pitam se što je slijedeće...

    avatar

    27.05.2009. (23:32)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    imaš ih još u marksu u avenue mallu.
    meni su benettonovi savršeni. izbor boja i modela golem, izbor gornjih i donjioh djelova za kombiniranje, traju i po dvije seztone (kod nas morskih koji se kupamo svakodnevno) i nisu skupi.

    avatar

    27.05.2009. (23:57)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Ja skoro svake prijestupne kupim badic jer jako rijetko nalazim odgovarajuci... Meni treba barem nekoliko dana da poharam bar pola grada da bi nasla nesto, ako nadjem nesto... *sigh* A jos i imas zavidni broj za svoje godine... :D *klanja se*
    Puno srece i uspijeha u lovu na savrsene badice!

    avatar

    28.05.2009. (00:42)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Nudistička plaža :D

    avatar

    28.05.2009. (02:02)    -   -   -   -  

  • podloga

    "najljepse je u moru biti gol, onda je s tebe lako papat sol " ;))) nema traka, nema kopcica, nema brige kako i gdje kupit badic. ili ako ces kupiti te minijaturne na trakice na pi frizuru ili ti ga na celavicu, to ti je jeftina varijanta 50 kn ;) sad salu na stranu jucer sam listala casopis stori i tamo je bio neki dodatak s puno kupacih pa baci oko, mada mislim da bi se tvom guzdi vise svidjale ove dvije varijante prije ;)

    avatar

    28.05.2009. (08:28)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    probaj Beneton; možeš birat odvojeno gornji i donji dio (a to ipak svima nama treba; zašto nam je često dupe duplo veće od gornjeg dijela!, ustvari odakle proizvođaču pravo da nama ženama nameće te neke "standarde". Hm...nabijaju mi komplekse....fuj. Ustvari oni su loši, a ne mi žene stvarnog tijela. Eto, zabijela sam u krivu stranu...

    Dakle immaju u Benetonu uvijek lijepe boje i modele, i ja već godinama uzimam samo njih i to u srpnju u Šibeniku, ili u lipnju u Rijeci, a ufatim i sniženje pa za manje od tisučaka donesem i 3-4 razne kombinacije i dvije sezone je mir po tom pitanju :)

    avatar

    28.05.2009. (08:40)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja bas volim te retro, na tockice, pojacani grudnjak i jos ako nisu gacice bapski izrezane super. Za bazen imam neke obicnije sportske jer tamo idem cesto i po sezoni ode jedan badic, a za plazu - kad sam krenula kupovati skuplje vidjela sam da se odlicno drze i par godina, nositi bi ih mogla vjecno da meni ne dosade. Volim uz badic kupiti i u kompletu onaj sosic/doguznjak za nataknuti preko kad se ide po sladoled. Pareo nikako ne volim, jer mi djeluje bas jako bapski i k tome ne volim stvari na vezanje, Ne ni znirance ne volim.

    avatar

    28.05.2009. (08:51)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ndaaa, žene svih brojeva imaju problema u potrazi za badićem.
    Ja najzadvoljnija sa jednim koji sam prije nekoliko godina kupila u Parizu, platila sam ga oko 70.- € , niti se rastegnuo niti je boja apšisala.
    Ide na more i ove godine.

    avatar

    28.05.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • Marijana

    Pogledaj u Benettonu!

    avatar

    28.05.2009. (10:02)    -   -   -   -  

  • turimti

    vidim ja da si zrela za FKK-a, nudizam...

    avatar

    28.05.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • Ispovijedi bolesnog uda

    Zadržat' ću se na ovoj raspravi o badićima.., zanimljivo je čitat' o "problemima" žena...
    Nemre si čovjek ni zamislit' što sve žena mora proć', prije odlaska na obalu.., nečeg...
    Samo vidiš mesinu u badiću... i gotovo...

    avatar

    28.05.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja neplanirano kupila 2 u skiniju prosle godine i stvarno su mi divni. i bit ce i za ovu godinu.
    inače preporučujem benetton.
    a i liscu dok se ne rasproda

    avatar

    28.05.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  • bugga

    Ja kupila u women secretu.

    avatar

    28.05.2009. (18:41)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Ja imam par relativno skupih (Valentino i sl.) iz dobrih vremena kad se imalo para :-) , a u zadnje vrijeme kupujem badiće u H&M-u i mogu ti reći da su sasvim ok. Također je moguće kupiti posebno gornji i posebno donji dio. Badići su peri-deri, zadovoljavaju sve uvjete koje si napisala (i u kojima se posve slažem s tobom, razlikujemo se samo u veličini), a budući da malo koštaju, nije mi bed kad se ofucaju.

    avatar

    28.05.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • iBloger

    Rudarka? xD

    avatar

    29.05.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  • Šima

    ja našla skroz odličan, proizvodi ga beti, prodaje se odvojeno gornji i donji dio, cijena cca 200 kunamoderni su, boje ok, dezeni i dizajn ok, ma skroz sam zadovoljna.

    avatar

    29.05.2009. (08:04)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Lijepi pozdrav.

    avatar

    29.05.2009. (08:50)    -   -   -   -  

učitavam...