Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Zora

    Upravo sam ustala, u pidžami sam, pijem kavicu i čitam što si napisao. Kad bih se trebala s tobom naći, to ne bi bilo tako često i ti mi za sat ili dva ne bi ispričao ovo sve o čemu pišeš. Ovo je za mene fantastičan način druženja i hvala Bogu što nam je dao ovu mogućnost.
    Work zaslužuje da se o njemu piše jer je to metoda koja stvarno prosvjećuje ljudski um a to je najvažnija stvar na svijetu. Ja sam svjedok toga jer sam tragalac sa stažom od tridesetak godina, i upravo me je Work doveo do cilja. (Još jedna dobra stvar, na blogu se ne vide godine!).
    Ja toplo svima (koji mi pričaju da imaju problema) preporučam da rade Work, a oni kad vide o čemu se radi ( ego odmah skuži opasnost) sa gnušanjem odbiju. I to me zabavlja. Mislila sam da ću postati planetarno popularna zbog Worka ali izgleda da neću. Nitko ne želi da ga dira "ni štapom preko interneta", što kaže moja kći.
    Ali vječnost je pred nama, ja sam tu spremna da svakome držim ogledalo. Uživam u sadašnjem trenutku jer dok se Work ne odradi nema ni iskustva sadašnjeg trenutka.To mogu sada reći. Prije sam mislila da sam ponekad u sadašnjem trenutku, ali to nije bilo "to".
    Tvoj blog vjerojatno neće biti planetarno popularan (barem za sada), ali koga to briga. Sve dok imaš što za reći i to želiš podijeliti s drugima, piši.

    avatar

    29.05.2009. (08:29)    -   -   -   -  

  • neazess

    Nikad ne možemo znati kakve posljedice i neka naša, naizgled beznačajna, akcija može imati - a što je tek sa značajnima... ;-)

    @Zora: Uživam u sadašnjem trenutku jer dok se Work ne odradi nema ni iskustva sadašnjeg trenutka
    Pretpostavljam da je Work ovdje simboličan naziv za rad na sebi za svakoga onakav kakav mu najbolje odgovara, a ne za baš specifično tu metodu. Jer, ljude doista i najčudnovatiji putevi mogu dovesti do istog cilja... ja bih se čak usudila otići toliko daleko i reći da svi putevi vode do njega (a nije Rim :-)).

    avatar

    29.05.2009. (21:02)    -   -   -   -  

  • Zora

    Slažem se. Neka svatko uzme što mu najviše odgovara. Work me podsjeća na kršćansku ispovijed, koja bi dala te rezultate kad bi svećenici znali ispovijedati, ali 90% njih to ne zna. Kad bi i našla svećenika, onda si ovisna o njemu. Kod Worka to nije tako, uvijek možeš naći nekoga tko će te "ispovijediti", a možeš to učiniti i sam. U raznim "duhovnim" grupama učitelji su ti, koji provociraju tvoj um i dovode te do spoznaje, a pomoću Worka si sam svoj učitelj ako to želiš. Work je metoda, pristupačna svakome u svakom trenutku.

    avatar

    29.05.2009. (23:21)    -   -   -   -  

  • Vivekananda

    Poštovani prijatelju,

    Jučer sam (ne znam kako) "slučajno" naletio na tvoj blog. Štivo mi je bilo zanimljivo, pa sam krenuo od početka, i eto me u travnju 2007. godine. Uglavnom, stavio bih poneki komentar na neki od tvojih postova, no možda si to "o(d)bradio" u mjesecima koji slijede, pa ću se strpiti dok ne pročitam sve. Sudim da brže čitam nego što ti pišeš da ćemo se uskoro sresti. Pozdrav

    avatar

    30.05.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Zora: "Ovo je za mene fantastičan način druženja"
    Slažem se. Iako nekim mojim prijatelje kad se nađemo svejedno moram sve to ispričati jer ne čitaju blog (iako znaju za njega). I takvi su u većini.

    "Još jedna dobra stvar, na blogu se ne vide godine!"
    :)

    "Mislila sam da ću postati planetarno popularna zbog Worka ali izgleda da neću. Nitko ne želi da ga dira "ni štapom preko interneta", što kaže moja kći."
    :D :D :D

    @Vivekanda: "slučajno" naletio na tvoj blog."
    Drago mi je da jesi. Nadam se da će ti barem nešto biti na neki način korisno...

    "Sudim da brže čitam nego što ti pišeš da ćemo se uskoro sresti. Pozdrav"
    Čini mi se dosta ambiciziono pročitati cijeli moj blog - ima tu skoro 220 postova...

    avatar

    30.05.2009. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...