Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Kukurikuku !

  Podržavam u potpunosti ...

  avatar

  27.05.2009. (17:26)    -   -   -   -  

 • Kukurikuku !

  ... studente i njihove zacrtane ciljeve. Mislim da sam na dresovima naših sportaša - Niko Kovač ... Ivano Balić ... ostali - pročitao nešto kao HEP, INA ... i slično. Javna (državna) poduzeća, što u 100%-tnom što u 50%-nom vlasništvu. Vjerojatno bi se i u džepovima pojedinih dužnosnika iz porodice HOO pronašao i po koji znak navedenih poduzeća.
  S obzirom na apsolutni monopol, zanima me koliko bi to HEP više "struje" trebao prodati ovim sponzorstvom.
  jaslice, vrtići, osnovne i srednje škole , fakulteti - ne sjećam se da sam na zgradama vidio znak kao što je INA, HEP, Pliva, CO ....
  Spominje li se na plenumima i ovo kao jedna od mogućnosti financiranja što jeftinijeg studiranja ?

  avatar

  27.05.2009. (17:41)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  Nesto mi kod tebe nije jasno.
  Zasto se stalno kitis tudjim perjem?
  U kontekstu postavljenog pitanja odjednom sve postaje jasno.

  avatar

  27.05.2009. (18:33)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @bocacciozg: Ne razumijem tvoje pitanje - kako se ja to "kitim tuđim perjem"?

  avatar

  28.05.2009. (13:11)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @zorane, koliko svi znamo ti niti si ti student pa se bunis niti imas ista s tim buntom a predstavljas se kao neki njihov glasnogovornik, ako ne pedvodnik a oni ideolog. Eto toliko o kicenju tudjim perjem. :wink

  Sto se tvog marksizma tice (koliko sam shvatio smatras se marksistom) mislim da imas svijetlu buducnost na Kubi u u Sjevernoj Koreji. Naravno, ukoliko te ne strpaju u logor ili ne umres od gladi odnosno od ekperimanata novovijekih dr. Mengelea. :)

  Uzdravlje.

  avatar

  28.05.2009. (15:38)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @bocacciozg: ma kakav "glasnogovornik", otkuda ti to? Naravno da mi ni u primisli nije da se tako predstavljama. Ja sam društveni aktivist i istovremeno analitačar, koji komentira što se tu zbiva - kao što su učinile stotine drugih. No s druge strane - nije ni da "nemam ništa s tim buntom" - kako sam puno puta istakao: svatko može doći i sudjelovati na plenumu. Ja sam dao određeni prilog.

  Nisam marksist od 1985., ali Marxa smatram vrlo značajnim i inspirativnim misliocem. Isto mislim recijmo i o Platonu, pa nisam platonist. Ja sam oštrist. :)

  avatar

  29.05.2009. (12:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...