Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • majas

    želim vam sretan put..i nek se ko hoče smije tvom pakovanju..vjeruj i ja bi isto tako...
    treba biti na sve spreman...

    avatar

    26.05.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sretno na putu i neka sve prođe savršeno! Pakiranje - od viška glava ne boli, od manjka - da! :))))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    26.05.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Planirate ici na more bez malenog? Kako cete uopce izdrzati i dan bez tog slatkog malog? :o)Planiramo i mi ovo ljeto ici u Bosnu i jako, jako se veselim. Bit ce i Vama predivno u Bosni. Uzivajte u Bosni i u Hrvatskoj, uzivajte u hrani i Vasim najdrazima! Odmorite se dobro i pazite se!!! :o)

    avatar

    26.05.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • Tina

    A gle, ako mozes nositi to sve sa sobom, zasto ne. Ti ces se osjecati smirenije.
    Zelim vam prekrasan odmor i razveseli nas sa kojom fotkom nakon povratka.
    Sretan put!

    avatar

    26.05.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    želim Vam dobar provod i sretan vam put :)

    avatar

    26.05.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    obavezno ponesi neku novu igracku za eda koju ces mu dati u avionu, ako se unervozi da ima cemu da se posveti. sretan vam put i lepo se provedite! :)

    avatar

    26.05.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    meni se ne cini da nosis puno stvari s obzirom da idete s malim djetetom (jedino mi je komicna krema za osip kojeg nikad nije imao:), samo 3 kofera, a dozvoljena su 4. je, ima i tamo ducana i apoteka, ali sve se drukcije zove pa bi se bezveze ludala trazeci ako slucajno zatreba. lipo se provedite! mogu samo zamislit kako se svi vesele Edi :)

    avatar

    27.05.2009. (01:52)    -   -   -   -  

  • Jaca

    @chicago chick - krema je za diaper rash, ne znam kakve su tamo pelene a ne mogu mu ponjeti zalihu za tri sedmice, pa me strah da se od kombinacije novih pelena i vrucine nesto pojavi. Nadam se da nece, ali spremna sam i za to :)
    Dozvoljeno nam je 6 kofera jer imamo 3 karte, ali 3 ce ipak biti dovoljna. Budem ja to sve zgurala.

    avatar

    27.05.2009. (04:21)    -   -   -   -  

  • makedo

    e vako...svratit cu se do Zadra 7.6. na povratku iz Zagreba, ako se bude moglo autocestom (citaj ako ne bude zatvorena zbog bure)...a onda cu probat doletit neki od sljedecih vikenda s kolegom. to je jedini nacin da dodjem jer nemam vise ni dana slobodnog ;) jos cemo se cuti. na mejl mi javi brojeve gdje te mogu naci, a ti moj imas :)

    avatar

    27.05.2009. (07:46)    -   -   -   -  

  • nena

    Ja imam troje djece, i uvijek spremim sve sirupe, kreme i flastere i nikad mi ne trebaju. Tako da se držim pravila: ako spremiš tablete za glavobolju, sigurno te neće boljeti glava (il te neće bilit, il ćeš uzet tabletu). I sve štima.

    avatar

    27.05.2009. (11:45)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Ništa se ne brini, draga Jasna, dobro Te razumijem. I sama bih se nekoć uvijek dobro pripremila, peljene, čepiće, malo mlijeka u prahu i cucle obavezno bih odavde ponijela, jer nikad se ne zna... (Kad sam prvu curu rodila, Tito se taman izdahnuo, i mnogo štošta toga je ljeta nestalo, čak cucle za malu jedva da sam tada našla...)
    Sretan Vam put i još ljepši boravak u domovini kod Vaših najdražih Vam želim. Uz srdačan pozdrav Vama (kao i dragoj Bosni) od mene.

    avatar

    28.05.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • orbica

    Jos par dana! :-D

    avatar

    31.05.2009. (08:42)    -   -   -   -  

  • M.H.S.

    Nadam se kako ste sad svi sretno u Bosni i da je Vam lijepo tamo, i da je malom Edi sve okay, i da možete vrijeme Vašeg odmora što ljepše provesti u krugu Vaših najdražih...
    Ostavljam srdačne pozdrave i jedan važan

    POZIV SVIM BLOGERIMA

    Ako ikako možeš, molim te da pomogneš i Ti na bilo koji način našoj hrabroj blogerici Ireni Beuk sumarKA u njenojj teškoj borbi protiv tumora. Bilo bi i lijepo da bi obavijestila sve svoje prijatelje i pozbnanike o njenoj sudbini. Unaprijed Ti već velika hvala!

    avatar

    14.06.2009. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...