Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • slatka kao grijeh

    hahaha jupy imam svoju vožnju!!!!!JUUUPY

    Al sutra je moja! Neću bit milostiv! - Šta mi se sviđa kad je muškarac odlučan!Bravo Junac to je stav!!!!!!

    Prvo spontano namigivanje!!! pa pljes pljes čovječe!! evo otvaram imaginanrni šampanjac i nazdravljam ti!!!

    avatar

    26.05.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • mademoiselle Ruska

    Ja sam bila gotovo 100% sigurna da je moj odgovor točan ipak. Ko da je jučer bilo da nam je profesor u osnovnoj objašnjavao da je sjeverni pol zapravo južni i obrnuto. :???

    I da, mislim da su ti detalji manje važni, ono što je zaista važno su pažnja i ljubav. Ne misliš li i ti tako? :* I ako nisi vidio, imaš komentar dolje. :P

    avatar

    26.05.2009. (20:10)    -   -   -   -  

  • Šima

    hahahahhaahah, odličan si! ove su slale, trudile se, a ti na kraju odabrao Raymondicu kao najbližu :-))) uz rezervaciju Slatke koja je malo dalje :-)))))
    Bitno je jedino da su krenula spontana namigivanja, dalje će sve teći lako.
    Sad će ona iz talijanskog namirisati to sponatano namigivanje i poželjeti te samo da te prirodoslovka ne uzme sebi! ma garant!

    avatar

    27.05.2009. (07:34)    -   -   -   -  

  • junac

    Ruska, naslov jednog posta je bio "Ljudi na južnoj polutci vise naopačke" pa sam pisao kak je na svim globusima sjeverni pol gore.

    avatar

    27.05.2009. (08:13)    -   -   -   -  

  • LaRamie

    uvijek kasno palim ;)
    ne sviđa mi se ta sa Talijanskog više. navijam za Prirodoslovku, bez obzira kaj je prema svima tak srdačna. namigavanje ju je sigurno oborilo s nogu.
    zabavite se na plovidbi!

    avatar

    27.05.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Nećeš biti milostiv... :P Sviđa mi se ta pomisao! :)
    Ali slažem s LaRamie, Prirodoslovka mi se čini bolja od Talijanke. Simpatičnija mi je, osim kaj je srdačna, za nju znamo i da postoji mogućnost da jede (mislim, ovdje jedeš ti, a ne ona, ali ak ste na istom mjestu, a ti jedeš, postoje šanse i da ona jede). Talijanka drži nos u knjigama i bilježnicama i nikoga ne doživljava. Mislim, preočito.
    Zatim, Prirodoslovka mora da je odlična u matematici - ili barem toliko dobra da ne mora jako često tražiti pomoć oko matematike, dok za Talijanku ne znamo, jel.
    A ti se bolje slažeš s ljudima koji kuže matematiku, zato se potencijalno bolje slažeš s Prirodoslovkom nego s Talijankom.
    Idem, dok još nisam počela veće gluposti pisati. xD

    Mali naklon. Pusa.

    avatar

    27.05.2009. (14:28)    -   -   -   -  

  • Ribac

    demit, propustio sam igru, taj tag-a-feed, sada feedowski nešto šteka, mamu mu njegovu, nije mi rekao da si ti pisao... no namigivanje, svaka ti čast, ja kad namigujem (što je nikad) podsjetim ljude kako treba otići na pregled glave, da nemaju možda epilepsiju...

    avatar

    27.05.2009. (17:17)    -   -   -   -  

  • gemini

    a ne, nakon onog incidenta sa googlarijama, takvo sto mi vise ne pada na pamet. makar si rekao da moze. zao mi je ako sam te svojim nesudjelovanjem razocarala, ali ionako sam presramezljiva za takve verzije scenarija iz bajke. cestitam sretnoj dobitnici - uzivajte ploveci!

    sjecam se da sam jednom prilikom barem mjesec dana bila zaludjena tipom koji mi je odzdravio kimnuvsi glavom (bez namigivanja). odmjereno, nonsalantno i mada naizgled preopcenito, zapravo nije, jer na neki nacin iskazuje potpuno uvazavanje osobe kojoj je upuceno.

    avatar

    27.05.2009. (17:32)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Ne bih tako odgovorila na pitanja jer moj je grudnjak nepristojan te se skriva. Junaccc

    avatar

    27.05.2009. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...