Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • 100ul

    O ovoj temi bi se dala napraviti znanstvena analiza, no ona je veoma opasna prvo zbog dežurnih pljuvača na ovom blogu, a onda i radi vladajućih jer su oni direktni porotagonisti i krivci za ovakvo stanje, te bi se čovjek izvrgnuo primitivnim napadima komentatora i po život opasnim postupcima vladajućih koji pri ostvarenju svojih ciljeva ne preži no od čega-do istrijebljenja,....

    avatar

    27.05.2009. (09:19)    -   -   -   -  

  • dežurni pljuvač

    Zašto ovakvi pametnjakovići nebi nešto osmislili i pokrenuli nekakvu proizvodnju i zaposlili 100-njak ljudi. To bi uveliko popravilo ove statističke podatke.
    To se jedni od onih koji su pola života bili na vlasti, nisu ništa dobroga napravili za ovaj napaćeni narod i sad tobože traži krivca u svima ostalima. Ostvarili su svoje ciljeve i sada iz duboke hladovine komentiraju na neprimjeren način današnju nezavidnu situaciju koju su većinom oni kreirali. (za 100ul i ostale)

    avatar

    27.05.2009. (09:46)    -   -   -   -  

  • Seljak

    Ja bih rado komentirao nešto pametno ali nemam vremena moram ići raditi da bih prehranio
    pametnjakoviće,dežurne pljuvače i umirovljenike!

    avatar

    27.05.2009. (12:31)    -   -   -   -  

  • župan

    Slažem se sa pljuvačem, najviše kritiziraju oni koji su doprinjeli ovakvoj situaciji.

    avatar

    27.05.2009. (13:35)    -   -   -   -  

  • bih čovjek

    Nažalost naši umirovljenici / penzioneri nemaju većinom ništa od nečega što su prije imali.... Radosno volim slušati njihove priče i pomoći im da se jednostavno druže kao osobe jer im je to najpotrebnije ... Najveća opaska koju su izgovarali da ova aktualna vlast ništa ne radi da se nikako ne povećaju ove penzije koje su ionako smanjene... Treba doći aktualni načelnik općine Čaušević među naše umirovljenike ... Jer je bizarno od načelnika i njegovih lešinara ( Zna se HDZ i SDA) da nešto pričaju u općinskom vijeću a umirovljenici ne znaju gdje kreču!!! Strašno.

    avatar

    27.05.2009. (18:42)    -   -   -   -  

  • bistrica gornja

    a najviše pljuju i nedaju nam naprid osnivači hdzeovskokrupljanskobistričke škole kako zajebat bližnjeg svog još malo pa će preći na međusobno jer neće imat koga drugog, bale se nedaju.

    avatar

    28.05.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  • tin

    bale će pokleknuti

    avatar

    29.05.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...