Komentari

brzkoshiba.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Razum

    Točno kak veliš "ko da me vragovi gone", al taj vrag nisi bil ti...sam sam sebi stvoril neki pritisak na startu da sam se čim prije moral maknut sa startne livade, da se rješim toga......kaj se tiće KT 4 i ja mislim da je bolja vrijanta bila kroz šumu ( bezveze penjanje po cesti i lakši dolazak na KT)

    avatar

    26.05.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • brzkoshiba

    Upravo tako. Možda bi to bilo dobro za nekog superbrzog, ko može opalit po cesti 3min/km, a uz to i bespotrebno je penjanje i spuštanje.

    avatar

    26.05.2009. (10:34)    -   -   -   -  

  • Ado

    ja sam napravio tak glupi burek na 5. da mi je jos zlo od njega cca. 7 min. od one uvale pored livade sam skrenuo prerano i prekrivo tak da sam otisao na susjedno brdo i tam poceo rostat. osto bi jos duze tamo vjerojatno, da se nisam odlucio ponovno vratit do livade i ponovo napast kontrolu. brijem da sam tu nabio dodani kilometar. totalna banana, bas me zanima kolko ce mi trebat da se ponovno uskladim s obzirom na brzinu...
    ps. al ti i razum ste krenuli brutalno jako ( i oni ostali ludi slovenci koji su poceli umirati vec nakon prve-to me fakat fascinira, kaj se tak zaljecu ak umiru), tek na 3 kontroli sam poceo prziti, valjda se nisam dobro zagrijo na pocetku...

    avatar

    26.05.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  • brzkoshiba

    Ma nebi ja, majke mi. Matija je kriv :-)

    avatar

    26.05.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • ivo tisljar

    Bacio sam malo pogled i u globalu bi ti mogao rec da se previse oslanjas na puteve. Premda je moj glavni uzor u orijentiranju bio Kent Olson koji je znao naci nemoguce obilaske (preko prece, naokolo brze), koje nitko drugi ne bi vidio, na ovako blagom terenu vece odstupanje od ravne crte moze opravdati samo vegetacija. Treca i trinaesta su najdrasticniji primjeri gdje si dosta izgubio nepotrebnim obilaskom, ali ima jos dosta manjih gresaka na istu temu.

    avatar

    27.05.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • brzkoshiba

    Ma da, prvo sam u početku htio izbjegavati nepotrebno penjanje, pošto je staza bila relativno duga, i to je definitivno bio pušing, jer se sve dalo trčat. A 13-tu, iskreno, sam vidio Štanfela i nekako me povuklo za njim. Kolko bi on tek onda išao? A puteve koristim jer na njima mogu brže pičiti, a i stignem pogledati malo unaprijed stazu. Penzionerski, ali sigurno :-)

    avatar

    27.05.2009. (09:45)    -   -   -   -  

  • ivo tisljar

    Trebao bi malo preispitati pristup. Penzionerski al sigurno ti nece donijeti napredak koji bi vjerujem htio napraviti, Ako si svjestan da ti stanovita tehnika steka, onda bi umjesto da ju izbjegavas trebao inzistirati bas na njoj dok ju ne savladas. Istina je da ces zbog toga preko nekoliko puta popusiti, ali jednom kada njome ovladas, ubirat ces plodove koji su ti sada nedostupni.

    avatar

    27.05.2009. (18:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...