Komentari

nsist.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • m

    ovi su filmichi i isječci iz dnevnika full tužni.. pogotovo onaj s Nove tv, ka da je prilog o netom preminulom papi s onom muzikom... smrc!

    smrc smrc smrc...

    nadajmo se da ce nam ispunit zahtjev! ali racunajmo i s tim da na jesen valja opet u akciju! tada valja da konacno pobijedimo birokraciju i neoliberalizam..

    a sta radimo do tada? koje su akcije?

    avatar

    25.05.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  • Gelipter

    http://www.youtube.com/watch?v=7my9mYOMNf0

    Daljnjih akcija će bit tj. ako ih ne bude onda nam za ku..c sve ovo! Ko ima bilo kakve ideje neka ih izloži pa makar priko komentara na blogu:)

    Za akciju se neće čekat jesen jer će nam opet sve bit na prišu.Triba počet odma!!!

    avatar

    25.05.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • duh jedinstva

    . . .* * *. . .
    ...kada se radi o nechem ovakvom!...o nechem ovako vazhnom!...tu trebamo biti motivirani bez prestanka i raditi na tome bez prestanka!...ako smo zaista motivirani!...tada nalazimo iz dana u dan nachine da radimo na tome!...jer uvidjamo vazhnost toga shto radimo!...i nachin se pronalazi u svakom razgovoru!...u svakom izlasku!...prilika da govorimo o tome podizhuchi svijest drugih koji onda takodjer motivirani i zapaljeni iskrom rade na tome!...promjena se prvo treba dogoditi u svijesti ljudi!...a onda se ta promjena manifestira i izvana!...kroz drushtvene promjene!...promjene na bolje!...na kojima se onda nadahnuto radi iz dana u dan!...u svakoj prilici!...i tako spontanom organizacijom dolazi do akcija i akcija!...big lowe:==)...
    . . .* * *. . .

    avatar

    25.05.2009. (19:50)    -   -   -   -  

  • Rozi

    sutra u 8 uri u Kocku dođi ^^

    avatar

    26.05.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...