Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • kornelija

    dobro je i rekao. pa mnajbolje će se probiti na tržište i opet postati popularna i revelantna ako joj sljedeci singl i album bude neki patnićčki i balada.. da bude album ko ray of light a pjesme ko the poer of goodfuck ups good-bye.. a ne revolver .. jebo te otac to nije ni napisala i prije nje je izvodi već neka druga pevaljka. stara baba m,adonna je totalno izgubila kompas, em jer nabildana ko tranđa, em je zategnuta ko michael jackson, em vise nema ni trunka kreativnosti da nemre pisat pjesme i kopira druge mlađe pjevače ..

    avatar

    23.05.2009. (15:39)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    OPROSTITE, ALI STA OVA DOTICNA KORNELIJA OVDIJE RADI? MISLIM... MOZDA JE BOLJE DA SLUSA MAJU SUPUT!!! ILI DA POSJETI KBC!! JER.. PJUVATI NEKOGA JE NAJ LAKSE!!! UOSTALOM.. AKO TI SE MADONNA NE SVIDJA I NE VOLIS NJENE PJESME.. POSJETI NECIJI DRUGI BLOG!! I, NARAVNO, MALO KULTURE U OPHODJENJE NIJE NA PRETEK! POZDRAV!

    avatar

    23.05.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • sticky_and_sweet.bloger.h

    slazem se MADONNA je umjetnica i ona ima pravo a ona da kopira brit to nebi rekao jjer brit nju kopira a ona je onim poljupcem kad je poljubila christinu i brit izvukla njih dvije iz zaborava zato kornelija ak ti se ona nesvidja nemoj vrijedjat a ovaj njezin brat on je uvjek bio neki papak!

    avatar

    23.05.2009. (22:47)    -   -   -   -  

  • haha

    @ sticky_and_sweet.bloger.h - daj molim te, ako je madonna nekog izvuka iz zaborava s tim poljubcem to je sebe samu, nakon katastrofe sa AL albumom

    avatar

    24.05.2009. (00:05)    -   -   -   -  

  • kornelija

    Da tako je "haha" a ova dva homoseksualca neka smire šupčiće nedojebane.. jebem ti kak sam se sam usudila dirati im njihovu svetu babu madonu?? ajte svi u pičku materinu, zasljepljeni ste sa babom.

    uglavnom, madonna nije više ono što je bila od AL albuma točnije dok nije cenzurirala samu sebe tj. video american life. od tada ona pada u vodu i gubi svaku važnost.

    također, ulizuje se mladim autorima i pjevačima tipa britney, justin, timberlake, pharell i ostali isprdci..

    ipak, sa prvom plastičnom operacijom (negdje kraj 2004) ona gubi svaki kredibilitet i postaje mješavina nabotoxirane ženke mačke i transtvestita.

    ajde da joj pjesme i spotovi valjaju, no to je ono najtužnije. ona nije imala dobru pjesmu i album od 2003. godine.

    confessions je bio album sa tri slušljive pjesme (jump, get together, like it or not) .. ostale pjesme su samo kopije i pjesme sa samoplovima, jeftina euro trash poskalica koje špostaju svakom normalnom iritantne nakon 5. slušanja.

    hard candy - kakva je ono naslovnica?? koji odvratni photoshop. scary shit .. baba-robot drugim riječima.. te noge .. uif baš se vidi da više nije ni u meno pauzi već u klimakteriju a možda ima i osteropouzui ko i druge babe .. jer noge sui joj fakat ko u starce..

    a ovo sa jesusom?? wtf??? koga ono može još šokirati?? čak i časne sestre okreću očima i smiju joj se na spomen njenog imena, a baba madonna je jedino još važna pederima i samo njima je "šokantna" hahaaaaaa

    ...

    najbolje se vidfi na koncertima kom je bitna. ----> PEDERIMA. i to starim pederima. čak je i mladim pederima nebitna.

    bas sam bila na beyoncinom koncertu i tamo u prvim redovima same MLADE CUTRE ...ko kod madone na početku karijere, a sada su joj samo stare tetke :-((( kako tužno...

    tako fakat moš znat da si na kraju karijere i da ti je karijeru u kurcu

    avatar

    24.05.2009. (01:06)    -   -   -   -  

  • XXX

    Dobro, možda Madonna i nije tako popularna među mladima, ali je zato uzor svim tim pjevačima koje mladi slušaju! Ona je bila među prvima koja je nešto tako veliko postigla! I pjesme joj možda nisu dobre kao prije, ali ne mogu biti iste kao prije! Prije je bilo sve drukčije, prije je bilo moderno ono što je Madonna pjevala, pa je tako i sad! Onima kojima se to ne sviđa (a ima ih) neka onda ne slušaju ni Madonnu ni nikog sličnog. A, Kornelija što se tiče Beyonce, vidjet ćemo kako će ona izgledat za 15 godina i tko će sve bit u publici!

    avatar

    24.05.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    NE VOLIM UOPCE DIRATI PO STVARIMA KOJE SMRDE(CITAJTE SLOBODNO KORNELIJA), ALI.. POOR IS THE MAN WHOOSE PLEASURE DEPEND ON THE PERMISSION OF ANOTHER... SO, KISS MY ASS-A PROBLEME KOJE IMAS LJECI U VRAPCU!!!

    avatar

    24.05.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • stella

    beyonce ne bi mogla napunit niti jedan stadion, a kamoli 50 kao madonna

    avatar

    24.05.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • kornelija_je_trandza

    Get a life Kornelija...

    avatar

    25.05.2009. (15:35)    -   -   -   -  

  • kornelija_je_trandza

    http://www.broadwayworld.com/photos/IM_A0011.JPG
    This is Kornelija

    avatar

    25.05.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • barbara

    LOL!!!!
    Nadasve krasna slika xD

    avatar

    26.05.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...