Koja ekskluzivna reportaza, pogotovo sa fotkama proizvodnje. najstariji aceto koji sam probala je imao 40 godina i sluzili su ga na malinama, doma imam bas tvoje firme bocicu staru 30 godina, kakav okus ima taj od 120 godina? Uz sto se servira?
23.05.2009. (17:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Koja ekskluzivna reportaza, pogotovo sa fotkama proizvodnje. najstariji aceto koji sam probala je imao 40 godina i sluzili su ga na malinama, doma imam bas tvoje firme bocicu staru 30 godina, kakav okus ima taj od 120 godina? Uz sto se servira?
23.05.2009. (17:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vali
Divno! Baš lijepo iskustvo!
24.05.2009. (09:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
divno divno....prelijepe slike!!!
27.05.2009. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Prekrasno! I reportaža i slike, bravo! :)))
30.05.2009. (13:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...