Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • hebatga

    Ma jest Sotona chudo bozje.
    Bi li ga mogo pozajmit da sredi ovu pticu u mene, dopizdila mi je budechi me svako jutro, ima neki hebeni cvrkut cuje se na gornjem katu ko da ti je pored uha.

    avatar

    23.05.2009. (06:05)    -   -   -   -  

  • borgman

    @heb...ma tebi kao opoveljenom grintavcu :-);-P smeta sve što te probudi prije vremena ;-D
    Sotona jednostavno "zna"... prirodni zakon.... "Mačka će pojesti pticu"
    To me uvijek vraća na onaj vic.
    Jako hladna zima i vrabac se skoro smrzne na dalekovodnoj žici, i padne na poljski put. Seljak provede kravu putem, i ona zabalega preko vrapca. Ovaj se zagrije u balezi, izviri glavom i počne pjevati. Naiđe susjedova mačka "Sotona" izvadi ga iz balege i pojede vrapčića. Iz toga idu tri pouke.
    - Nije ti neprijatelj svatko tko te posere!
    - Nije ti ni prijatelj svatko tko te izvadi iz govana.
    - i kada si već u govnima, NE CVRKUĆI!
    Ova tri zakona vrijede u ljudskim okvirima...vrlo dobro :-)))))
    @sagi ... zašto Batman (polupozitivac) treba ...otići?? (skrivena poruka je bila kako Batmanov šef treba otići!)

    avatar

    23.05.2009. (09:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    Najbolji izborni post koji sam pročitala :)))
    Kad malo bolje promislim i Zuzi je u izbornom danu "riješila" većinu svog podmlatka. I to se može slično protumačiti...

    Hebi ga, kod smo došli kad su nam mačke postale teme postova.
    Kad se sjetim naše Zuzi kako je s trbušinom do poda, suknula pored mene za pticom u travi, da se nisam ni snašla :)Koji fotić, koji mobitel koji bi to stigao snimiti...

    Što se Sotone tiće, izgleda da i za vlasnike mačaka vrijedi kao i za vlasnike pasa - kakav gazda takav mačak :)))))))

    avatar

    23.05.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ borg
    Ovaj ti je izvanredan. Bash za razmislit.

    avatar

    23.05.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, ak o'š najdem ti nekog hadeze mačka. Moram vidjet ima li hebrang neku macu. Takvo leglo bi bilo zlata vrijedno, a i sheksovo ne bi bilo za bacit...:)))))))))

    ...@ Borgman, imaš pravo, zeznul sam, mislio sam kao i ti, ispravit ću se...:)))))))

    ...@ Fanny, si vidla? Sve je u prirodi, nije dovoljno da izgledaš atraktivno i umilo cvrkućeš. Trebaš imat i oštrije panđe i duže očnjake. Kregar bi iz ovog posta mogao puno naučiti! Paralelu koju si insinuirala bum prešutil...:))))))))

    avatar

    23.05.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, obrati pažnju i na mali detalj vidljiv na prvoj fotki. Cvrkutavi kandidat je platio glavom u jagodama...:)

    avatar

    23.05.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    kakvo ime takav mačak:))) teško ime:PP

    avatar

    24.05.2009. (00:55)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Ja ne dam u kuchu ni machka, ni kuchka (kuchne machke mi idu na neku stvar akuchak bi poslije 3 dana postao iskljuchivo moja briga) i onda mala nagovori drugaricu zenu da joj kupimo pticu.
    Pitam ja kakva ptica, vele neka australska. Pitam koliko koshta vele 65 dolara. Ajd velim, neka vam.
    10-tak dana kasnije doznam da ptica dolazi zrakoplovom jer sam na rachnu od kartice vidi da je placheno negdje oko 300 zelembacha. Popizdim a one vele da sam pito koliko koshta ptica i da nisam pito za prijevoz. U 3 pm, ja mislio tu che pticu kupit negdje u butizi a ne da dolazi preko svijeta. Onda jedan dan mala kaze da joj je stigo e-mail da ptica stize na aerodrom. Opichim ja na aerodrom negdje u 11 uveche a hebena ptica stigne oko 3 ujutro. Nachucho se pored nekog skladishta ko pustinjak.
    Sutri dan vele da ptica hitno mora ne veterinarski pregled. Hajd, velim nosite je. Vrate se one i kazu da je sa pticom sve u redu, pitam ja koliko je koshtalo a zena pochne neshto brbljat kako su takve stvari skupe. Hebemti Iruda reci mi iznos i ne prichaj mi priche. Iznos nekih 250 doloricha. Pa jadna majko mogo sam u Konavlima kravu kupit.
    Kad putujemo neka prijateljica od male chuva pticu u nje doma za dolar na dan. Za ljeto che koshtat 100 dolara brat bratu.
    Ja sve to placham a hebena ptica svako jutro kvrche ko da je kondor i budi me svakih par minuta. Dok ja ne donesem iznamljenog Sotonu. Chekat chu ga na aerodromu s gushtom.

    avatar

    24.05.2009. (02:55)    -   -   -   -  

  • borgman

    e @heb kada ti imaš takva iskustva, nije ni čudo da Sotonu željno iščekuješ :-) Moja su iskustva sa pticama ipak malo bolja.:-) Najgore što mi se događalo je bježanje ispred poludjele ružoglave papige čiji se krik čuje četiri kata ispod i iznad stana.

    avatar

    24.05.2009. (09:10)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Limbolina, po ponašanju je sličniji pesu, čak reagira i na komandu sjedi...:)))))))

    ...@ Hebatga, gledaj to sa vedrije strane, beštiju uvijek možeš prodat za 65 zelembaća!...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ...@ Borgman, o'š nimfu kad te to tak veseli?...:)))))))))))))

    avatar

    24.05.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, čuh danas na CNN-u, čovjek se sprda sa "galon na 35milja". O čemu se točno radi? ...:)

    avatar

    24.05.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ sagi
    To ti je nash chudotvor Obama opet prosuo jednu od njegovih "yes we can", tj da che prisiliti autoprozivodjache da prave auta chija che prosjechna potroshnja (sve proizvedeno) biti najmanje 35 milja za galon ali kao i obichno postoji caka (koju vechina glupe rulja uopche ne kopcha) da che se to dogoditi 2016. Shto je (za one koji znaju najprostije zbrajanje) onda kad se on skoro ni teoreski neche nishta pitat jer che bit na kraju (mogucheg) drugog mandata.
    Da ti susretnesh ove koji su njegova "baza" ne bi se nichemu chudio, to je ista pamet ko Busheva "baza" samo shto su ovima nazalost plachali shkole. I bacili pare da nisu mogli gore. U zeninoj obitelji ima 4 Obamista (svi zavrshili faks a jedna i post-diplomski) i hebo me pas ako moja mladja kcher nema bolju moguchnost zakljuchivanja. To je sve poinfantilnilo u 3 pm, zaljubljeni u Obamu, Oprah, ekologiju, jadna ti mila majka da chujesh priche od chega se dugorochno zivi, od chega se pod hitno umire i kako chemo ochistiti atmosferu pa to je na nizoj razini nego u djechjem vrtichu. Dok je bio Bush bili protiv rata, sad kad ga vodi Obama meni govore da sam idiot koji ne razumije kako se mora ratovat sa istim argumentima ko prije oni iz Oklahome. Da im sutra Obama reche da me zakolju ne bi se nazivio. Od 2000-e meni su one Hitlerove parade i ludilo postale potpuno jasne samo shto sad postoji televizija pa ne moraju marshirat. Nego poslushno oru od zore do mraka a onda posjednu pred tv gdje se ovi pobrinu da im se pred spavanje ne bi shto u mozgu sluchajno razbistrilo. Hebote, ovo pomalo postaje zastrashujuche jer imam dojam da zivim na nekom odjelu psihijatrije gdje imaju dvije grupe ludjaka, jedna koja uopche nema mozga a druga kojom je totalno ispran.
    @ borg
    Je li i ta papiga odnekle doletjela zrakoplovom. Uzgojili je kanibali u kongoanskoj dzungli.

    avatar

    25.05.2009. (01:47)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    čista reinkarnacija..dakle:))+ zaljubljen u gazdu, ma šta zaljubljen..u zajedničkom misaonom procesu:PP

    avatar

    25.05.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, prosječna potrošnja svih proizvedenih?!?! Molim? Jel se tu računaju i kosilice za travu? Ovak nekaj blesavog već zbilja dugo nisam čuo. Potrošnja automobila je direktno povezana sa težinom. Fićo je imao nekih šestotinjak kilograma. Moj NSU je imao 720Kg A danas se autoindustrija kurči kak su smanjili težinu motora na 170Kg a novi "Fićo" ima skoro tonu, težak je preko 900Kg. Danas gotovo da i nema auta ispod tone. Mogu si mislit koliko su tek američki auti teški...:)
    ...@ Limbolina, oš reč da smo isti intelektualni nivo?...:)))))))))))))))))))))))))

    avatar

    25.05.2009. (21:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - nije čudo da si lud za Sotonom, svaka mu dala :)
    Ova naša sad opsesivno čuva preostalog mačića. Neki dan, spremalo se nevrijeme, pa navratio poznanik, šetao sa svojim zlatnim retriverom. Ušao u dvorište i svezao pesa za jabuku. Ova se sva izvinula k'o upitnik i mrčala na njega sa sigurne udaljenosti. Od te večeri je počela skrivat Goldy-ja. Zapremo podrumska vrata, ona uđe kroz otvoreni prozorčić. Jučer sam ga vukla iza ormara,sva sam se zgrebala...Luda ženska...hmmm znam, sad buš ti povukao paralelu :)
    Da, jučer nam priča susjed (radi u našem jedinom hotelu), cijela pobjednička gradsko-županijska postava (hsls, hss i hdz) se tako napila ovaj vikend, da su četveronoške ulazili u automobile.
    Blago nama dok nam takvi vode grad i županiju :)

    avatar

    25.05.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Hebatga - najbolje ti je imati akvarij s ribama, ali opskrbit' ga s kisikom i pročistačem. I dozom za sipanje hrane. Ukomponirat' sa osvjetljenjem i - uživaj. I moš otići na 6 mjeseci, bez tuđeg dadiljanja.
    A ova tvoja australska tica-kreštalica, to je žena tebi namjerno priuštila :)))

    avatar

    25.05.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Fanny, slažem se, ribice su uvijek tam gdi ih ostaviš i šute!!!!! Te prednosti ne možeš nadmašiti!...:)))))))))

    avatar

    25.05.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ sagi
    Ma nemash ti pojma shto chudotvorci mogu napravit. Na rijechima, naravno, jer im za blefirat debile vishe i ne treba. Obamamobil che imat 3 tone i troshit dva deca na 100 km. Ovaj vikend (u nas je praznik) nisam otishao na Cape cod samo da se spasim slushanja sranja jer sam proshli put ruchak u rodbine platio slushajuchi kako chemo odsad sami uzgajati hranu jer je Michelle Obama zasadila vrt u Bijeloj Kuchi. A ja ih pito mozemo li se svi najest i njenog vrta da se s nashima ne zahebvamo pa se uvrijedili.
    @fany
    Ribice velish. Mene prije nekih 6-7 godina natjerali da ogradim ribnjak na travnjaku i poslije 2-3 tjedna ribe spale na to da ili crknu, ili ih ja nahranim. Ove "ljubiteljice zivotinja" zaboravile na njih a nakotilo ih se negdje 84 i nekim chudom ne radja se ni jedna vishe ako neka stara ne crkne. Znaju koliko je optimalni broj koji moze zivjeti u ribnjaku, prvih par puta nisam vjerovao kad sam ih brojio pri chishchenju bazena. Shto me opet cheka ovih dana.

    avatar

    26.05.2009. (00:49)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Sagi, samo jedna ovako komparativna usporedba glede ovih CAFE (corporate average fuel efficiency) standarda.
    Nixon je krajem `73-e odluchio da proizvodjachi moraju praviti efikasnija auta i odredio da tadashnji Cafe standard mora biti primjenjen u `75-oj. I bio je.
    Obama u `09 odluchuje da che se novi standard primjeniti u `16-oj. Hebote napretka. Republikanski presjednik naredi uvodjenje necheg shto proizvodjachi ne vole u roku od nekih 1,5 godina a demokratu i "ljubitelju ekologije" treba 7 godina usprkos chinjenici da je tehnologija prozivodnje bar 3 puta brza i 3 puta laksha za adaptaciju. Dakle, tko zna chitat zna da laze i da mu je do ekologije koliko i do "lanjskog snjega" nego samo kenjari da odrzi status "naprednog" a za godinu-dvije nitko se neche ni sjechat shto je obecho.

    avatar

    26.05.2009. (05:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Hebatga - vidim, Michelle Obama inspirirala white&black populaciju, mogu si misliti kako uživaš u obiteljskim ručkovima :)
    Imam dvorišta k'o u priči i mjesta za omanji vrt. Kad u njemu sve urodi (prije toga računam kupnju sadnica i sjemena + zalijevanje), na placu kupim domaće paradajze od bakica za 2-3 kn. Jučer sam kupila mladog luka 5 kn/kg. Zelene salate - velika glavica za 3 kn. Pa za kog vraga da sadim, pljevim i zalijevam vrt. Za nas troje???
    Ovako se samo kosi trava i zalijeva cvijeće kišnicom...
    A što se tiće kućnih ljubimaca, ja znam da svaki od njih (ribe, ptice, psi, mačke) zapadnu mene, Pajo radi, a juniorka se divi prvih par dana. A ti Fanika leti - hrani i čisti za njima. A kad odlaziš od kuće - traži tko će se brinuti za njih. Naučila se pameti i - nema više ništa osim mačke, koja se da baš zagusti - najede kod susjeda :)

    @Sagi - tako je, samo ja sam imala u kugli, bez kisika i to samo jednu. Ljeti sam mijenjala vodu svaki dan. Bila je tako hiperaktivna (k'o gazdarica), da nam je iskočila iz kugle iza vitrine i krepala. Tada smo odustali od riba :)
    Btw, kmica mi se skroz zasr'o ove sezone, onak se u plot ne bi ni ja s bolidom zaletjela:)
    A one Brawnove nemrem očima gledat' :)))

    avatar

    26.05.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, kako stvari idu, amerima će se dogodit kao sa televizorima, desetljećima nemaju svoju tvornicu. Acura se naravno, ne računa pod američko. Tu, kog god znam da je kupio američki auto, kupio ga je samo jednom i nikad više. Obama može to obečat mirne savjesti, japanci u njegovom dvorištu su mu i onako već tu negdje po potrošnji. A glede hrane, vjerojatno se misli da fast food raste na nekakvom čarobnom gmo drvetu koje je moguće zasaditi usred travnjaka...:)))))))

    ...@ Fanny, kmica se zbilja zgubil. Što se Browna dotikavlje, to je nešto najbolje što se moglo dogodit u F1. Drago mi je zbog Browna jer to dokazuje da individualci još uvijek mogu prodrmati sustav, drago mi je zbog Buttona, jer je neopravdano bio osporavan zadnjih godina i drago mi je zbog Rubensa, koji je zaslužio da na kraju karijere vozi dobar auto. Navijam za njih bez rezerve...:)))))))

    avatar

    26.05.2009. (22:15)    -   -   -   -  

  • hebatga

    "amerima će se dogodit kao sa televizorima, desetljećima nemaju svoju tvornicu"
    Nemaju vishe tvornicu skoro od nicheg a ne samo televizora. Vech u `07-oj je sveukupna industrijska proizvodnja bila ekvivalent trgovinskog deficita, shto praktichki znachi da bi prodaja svega proizvedenog samo pokrila trgovinski deficit. Ali majstori se brinu da unishte i ovo shto je ostalo jer je zlatnozubima vechi profit u Kini a ako tko stane uz radnike onda se provede ko Blagojevic kojeg cheka 100 godina robije.
    Bio jedan moj pajdash u Dbk koji je uzimo kredite pa kad ih nije mogo vratit onda pocheo potpisivat mjenice dok nije fasovo bajbuk. A zeni govorio da che se sve sredit sljedeche sezone kad im gosti navale u restoran. Hebo ti mene ako ovi nisu isti takvi.

    avatar

    27.05.2009. (06:42)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Mačak se zove Sotona...LOL! Orginalno!

    avatar

    27.05.2009. (09:36)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - za Rubensa je i meni drago, da se pod kraj malo ovjenča kojim postoljem. Buttona još mogu prožvakati, ali onog malog Vettela nikako, naduveni, kuruzni Švabonja, bljak. Čokoladice su mi ipak draže, pa neka su i metar i žilet :)))

    avatar

    27.05.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Hebatga, e sad, svi bi htjeli biti švicarska. A jebiga, to se ipak ne može. Seljenje proizvodnje u Kinu je ipak zabijanje noža u leđa vlastitom narodu. U računalnoj branši, daleki istok zahvaljuje svoj uspjeh kopiranju, koje je puno jeftinije od razvoja. Praksa govori da je zapad ulupao mrtvu lovu u razvoj, od kojeg nisu imali ništa. Mislim naravno, na zapadne proizvodne kapacitete, pa time i na njihovo "svekoliko pučanstvo"...:)

    ...@ Para*, pa mačak je orginalan, takav mačji karakter još nisam imao...:))))))))))

    ...@ Fanny, kaj ti je? Pa Vettel je baš ok!?!...:)))) Ak je netko antipatičan, onda je to tata čokolada. Taj se ponaša ko da je kralj a nema više dobrog starog Rona Denisa koji ga je tak obrisal da je otpuzao u kut promatrajući svoje cipele...:))))))

    avatar

    27.05.2009. (22:58)    -   -   -   -  

učitavam...