Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Lijepo se provedi :-)).
    Ugledavši naslov, počela sam računati koji je ono mjesec i zar nemaš još i predavanja i rokove, jest da je vruće, ali ti je prerano za na more :-)).

    Kreme za sunčanje, uh. Koristim ih stalno jer sam bijela pa ako se ne mažem onda sam reš pečena :-)). Ali, moram i one neke kretenske "normalne" kreme sa zaštitnim SPF-om jer sam se već (!) opjegavila :-)). To mrzim, mislim mrzim neke specijalne kreme za lice koje su ne znam ni sama kaj, koštaju daleko više nego kaj vrijedi, meni je plava Nivea sasvim dovoljna, a neke kreme sa UV-A i UV-B (nemaju UV-C :-)) ) koje još imaju anti-age, anti-lift, anti-celilut ... shvatio si poantu :-)).

    avatar

    21.05.2009. (18:44)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    E muka mi je, tek sam se do pola spakirala, a ruksak mi je već težak za poludit... Još moram opeglat stvari neke, a ne da mi seeeee.... Volim putovat, obožavam hodat po terenu, ali tako mi se ne da pakirat....

    Vidimo se ujutro ;)

    avatar

    21.05.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ideš na Cetinu? Super, to je relativno blizu pa ako se dogodi neko čudo mogli bi se i nać :-)))

    Ja sam kupila najjeftiniju kremu za sunčanje u DM-a neki dan jer sam počela ić na more, pa nek se nađe dok ne pocrnim je l' te. Valjda ću je potrošit do tad, ili je sačuvat za dogodine :-)))) Sretno na terenskoj.

    avatar

    21.05.2009. (21:15)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Super mi je kako znaš iz pakiranja i vježbi na faksu napisat totalno zanimljiv tekst ;))).
    Teknologija je, znaš, uznapredovala pa ne moraš više kupovati ljepljive bljak kreme za sunce, ima i nekih poluvodica u spreju (ima i u dm-u, ona neka njihova jeftinija marka). Znam to zato što ni ja to ne podnosim. Npr. ruke su mi ko čvarci po zimi jer se užasavam namazat ruke a onda dirat nešto s njima, naročito tastaturu, pa zaključim da je najjednostavije ignorirat kremu...
    Baš me zanima kako će vam biti... ;).

    avatar

    24.05.2009. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...