Komentari

capljina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • django

    U nasem gradu u proizvodnji ne radi ni trista ljudi, konkretno u Lasti cak dvjestotinjak od prijeratnih vise od hiljadu, a Lasta je glavni sponzor.. da ne duljim.. zelim reci to da radnici ovaj i ko zna jos koji tjedan ne rade u Lasti, a vrlo vjerovatno ce se voditi da rade a da bi se namirili kosarkasi. TO JE UZAS I SRAMOTA RONE I OSTALIH PATULJAKA!!! Jer koja bi logika bila da im radnici rade prosli tjedan u dvije smjene, inace rade u jednoj, a sad sjede kuci?... i kao ima previse robe u hangaru.. ma dajte molim vas.. Supljag je ulazak u tu ligu jer sredstava nema, nema proizvodnje, sponzora.. Apeliram na gardonacelnika Vidica da tu situaciju popravi.. Jer dok nema macke misevi kolo vode!! Toliko!

    avatar

    19.05.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • momir

    bola jesi lud imaju pare dok ulaze i ligu 12

    avatar

    19.05.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • http://nkvitez.blogger.ba

    smao nemojte da bude ko u vitezu da je se igracima jos duzno para..sramota

    avatar

    19.05.2009. (23:37)    -   -   -   -  

  • django

    momire sjedi jedan!!!

    avatar

    20.05.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • čapljinac

    bravo uprava ! samo tako moghu napredovati talentirani dečki kojih hvala Bogu nikada nije nedostajalo u Čapljini. našem gradu treba košarka na najvišem nivou, a to se i vidjelo i iz posjećenosti iz predprošle sezone. zato hajdemo i uprava i navijači iznjeti ovu sezonu koja će biti dosta turbulentna ali nadam se i uspješna za naše košarkaše. NAPRIJED ČAPLJINA

    avatar

    21.05.2009. (19:09)    -   -   -   -  

  • Someone

    Tek toliko da se zna, Gradonačelnik je inzistirao da se igra premier liga i to je dobro za ovaj grad, jer trenutno nema niti jedan drugi klub osim hkk čapljina u Čapljini da se natječe u najvišem rangu Bosne iHercegovine, a da ne govorim koliko ce dobra donjeti mladim igračima koji će imati priliku gledati super utakmice i super igrače uživo.

    Pozdrav

    p.s. nemojte biti pesimisti

    avatar

    26.05.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...