Komentari

tsaic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ignorantia

    Vidio sam Prvu izlozbu u Vtci- i bas me odusevila. Dosta jaka simbolika u ovim Valovima a od makova mislim da bi ti bila donja ona prava lirska dok kod srednje jako 'udara' crvena boja a kompozicija je vec u napred prepoznatljiva. Po meni donja je prava, ali znas i sam koliko se radi i kad je jedna ona prava onda je posao napravljen.
    Ja mislim da se kod svega moze fulati i da makovi niti cvijece nisu izuzetak, jer takav je to medij.
    Pz

    avatar

    19.05.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • tsaic

    ...eto, drago mi da te izlozba odusevila! Svakako je ta koju spominjes prava... pozzz

    avatar

    19.05.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • ignorantia

    Svi tamo imaju nesto specificno i svoju sansu kako ja to vidim. Vt i okolina su pravi izvor za fotografije. Meni se najvise dopalo ono dokumentarno jer to posebno volim a to znaci Gazdek koji je ko nitko prikazao ocajnu prometno stanje na VPZ, zatim Iva (zaboravih prezime) koja je prikazala srednjoskolce koji vec generacijama hodaju po toj 'Vel. stanici'. Medju mirnim fotkama crkva je naravno dominirala i to bez dosade, zanimljivo, jer moglo je i dosadno ispasti ali nije. Tandem od dva fotografa je jedna novost i decki dobro rade. Sve u svemu nadajmo se jos skorije i jos bolje izlozbe. Pozdravi kolege/ice!
    P.s. ovo je moje vidjenje i tako sam dozivio ovu zaista dobru amatersku izlozbu. Da nema amatera tj. jubavi ne bi svita bilo!!!

    avatar

    20.05.2009. (08:58)    -   -   -   -  

  • tsaic

    ...pretpostavio sam da ti dokumentaristiske fotke budu najzanimljivije! Kaj se tandema dvojeice fotografa tice, to su vrhunski profesionalci iz Osijeka koji su izlagali kao gosti na izlozbi! Za detalje o njima vidi www.romulic.com
    Kaj se ljubavi tice - bez nje nas definitivno ne bi bilo, kak to vec pjesma i govori!

    avatar

    21.05.2009. (06:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...