Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • uskestaze

    Bravo Janjo, upravo si mi uzela slovo sa tipkovnice kad si napisala par riječi o onoj kulturološkoj, estetskoj i svakoj drugoj nagrdi kako na, tako i ispred te stare zgrade u kojoj je do nedavno bila Bartolova trgovina a sad će neka "turbo" uspješna poduzetnica otvorit najnoviju birtiju. Gdje su inspekcije, zaštitari kulture i starina i svi ostali koji po općinskim i županijskim uredima naše gradske zgrade samo prebacuju nogu s noge i čekaju pol jedanajst za marendu odnosno tri ure za proć doma. E sve njih bi trebalo ofarbat u žuto - ljubičasto i onda ih takve posadit unutar onih "vaza" od auto guma. I zvat foto Miru da ih slika i napravi velike plakate koji bi došli na mjesto ovih izbornih plakata po gradu, stupovima, zgradama i raznim drugim površinama. Pa bi svi mogli uživat u tim ljubičasto - žutim Van Gogh, napušenim kreacijama.

    avatar

    18.05.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • Ane

    Janjo, svaka čast, ovo je stvarno cirkus nad cirkusima, niš drugo! A i za hvalisanje o uređenju grada odlično si im napisala, u većini slučajeva -ruglo, bilo bi bolje da ništa ni ne diraju, jer poslije svakog farbanja, za godinu ili dvi fasade su gore nego prije, a o cestama neću ni pričat .

    avatar

    20.05.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • .

    O moja Janjo i moja Ane, džaba nama ovde trabunjat. Mi sve lipo velimo i vidimo da ne valja, al velik broj oni kaj su dali glas Begi i hadezeju veli drugčije. I ki je sad tuj lud? Mi il oni? Ja se ne morem prečudit, a oni glasadu!!! Ne znam više kaj da velim, samo znam da odosmo u BANANU!!!!

    avatar

    20.05.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • ogulin

    A ne preostaje nam ništa drugo nego opet izaći na izbore i opet dati svoj glas. I pokušati što više onih koji su ostali kod kuće i koji misle da je svejedno i da se i onako ništa ne može učiniti izvući na birališta.
    Drugi krug je dokaz da se može učiniti,a ovo što se oko nas i sa našim gradom događa bi svima trebao biti razlog da se MORA izaći na izbore i reći DOSTA uništavanju našeg grada.

    avatar

    20.05.2009. (23:55)    -   -   -   -  

  • fran

    Da, treba izaći na drugi krug i dati priznanje postojećoj vlasti za sve dobro, kojeg je stvarno puno, u ovom našem malom gorskom gradiću koji tek pod ovom vlašću izgleda i djeluje kao grad. I nedati priliku drugom da uživa na vlasti na rezultatima i nastojanjima u razvoju grada i okolice; nedati bolesnicima da sjednu i hvale se kako su oni zaslužni i da samo uživaju u hladovini!!!
    Ajte Bog!

    avatar

    21.05.2009. (07:21)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Franca draga, nemorem a da ti na ovo ne odgovorim, i da te pitam ništo jako važno.. Kaj je za tebe obnašanje vlasti ležanje u ladovini i uživancija?. Kaj tako, a zač se onda nebi borili i drugi za vlast i dobili je pa nek uživaju, za mene moja Franca obnašanje vlasti a i za drugi pošten svit bil bi težak i krvav posal. Ma izgleda meni da ti imaš prav, jer ovakov posal i ovakova vlast jedino kaj zna to je trošit naše kune i niš ne delat, samo se falit zaslugam i divanit kako su puno naredili a zapravo sidu u ladovini kako ti divaniš i trajbaju naše kune. Dobro si rekla!
    Moja Franca, blago vam ki mislite da je bit na vlasti uživancija, zato nam i je tako, mi služimo i plaćamo vaše uživancije! I tebi se zalomi da rečeš istinu !
    A ki je bolesan i od čega isto znamo, vidimo na televiziji da su nekoji izašli izvan tračnic i ki vergl divanu na sva pitanja isti odgovor !
    Ajde bok !

    avatar

    21.05.2009. (14:52)    -   -   -   -  

  • fran

    Janjo, za ladovinu o kojoj pišeš u mom komentaru se odnosi upravo na sve druge koji nisu na vlasti u Ogulinu. Oni da dođu na vlast bi samo radili to što ti pišeš. Kada to nemožeš razumiti okani se ćorava posla i zatvori blog. Treba malo i upregnuti moždane vijuge (tko ih ima dovoljno) da se nešto razumi. Ajde Bog!

    avatar

    22.05.2009. (07:07)    -   -   -   -  

  • domaći

    E moj(a) fran, franka, franca. Ti si stvarno zločesta. Naravno da te je Janjo razumjela. I ljepo ti je odgovorila na bit tvog komentara. Ignorirajući uvrede o bolesnicima koje si ti u komentaru prije napisala. U komentaru poslje si bila još bezobraznija predlažući zatvaranje bloga. Tipično za jednu demagogkinju starog vremena. Nije ni čudo, mislim si, kad su ti svi šefovi iskusni i provjereni kadar. Imala si od koga učiti. Hrvatska priča. Sijećam se, btw, jedne sličice iz svog života. Tamo negdje na prvim izborima, mislim, 1990-e, dok sam ljepio plakate HDZ-a s slikom prvog hrvatskog predsjednika, prilazi mi jedna gospođa i otvoreno kaže da skidam to đ..... s tog mjesta gdje sam ga naljepio. A u zadnjih 10-ak godina ta ista osoba ti je istaknuta ogulinska adezejovka. I zato više nisam član adezeja, i zato vas nevolim. Jer ste većina licemjeri kratke pameti. A znaj da narod to pamti. I zato vas narod ne voli. Bez obzira što ste od 10 dobili samo 2,5 glasa i pobjedili. A ti možeš koristiti ovaj i sve druge blogove za svoju adezejovsku propagandu ali nećeš uspijeti, jednako kako ni komunisti nisu uspjeli 50-ak godina izbaciti ljude iz crkve i upisati sve u SK, tako i ti i tvoji nećete moći još dugo. Čekao je ovaj narod dugo, može sačekati još koju godinu, a do tada slobodno uživajte u ladovini gradskog parka i kino dvorane dok će naša dica okapat krumpir i zelje da imaju kaj za pojist kad već nemaju kaj drugo za delat. Zbog vas i vašeg pametnog vođenja grada. TOČKA. Sad se možeš dalje hvalisat s velikim adezejovskim uspjesima.

    avatar

    22.05.2009. (08:38)    -   -   -   -  

  • Ive

    Ajd, bok, Janjo, lipo si nam sve to skomentirala, da ja nimam kaj reč. Al ti mogu ispričat dva nova vica. Najfriškija:

    avatar

    22.05.2009. (08:53)    -   -   -   -  

  • Ive

    E, j... ga, krivo sam stisnul, pa nisam metnil vice. Evo ih opet, vrlo su aktualni:

    Letjeli Sanader, Putin i Obama avionom. U jednom trenutku avion se pokvari i
    počne da pada. Naravno, pogađate, u avionu samo jedan padobran. Obama: "
    O ljudi, što sad da radimo?" Sanader: (k'o iz topa) ajd' da glasamo. Prihvate
    oni, obaviše glasanje i, naravno, Sanader pobjedi, uzme padobran i skoči.
    Putin već pomiren sa sudbinom upita Obamu: "Dobro, Sanader pobjedi,
    ali nikako mi nije jasno odakle mu 67 glasova."

    Došao Sanader u posjet 1.gardijskoj i upita jednog vojnika:-Vojniče, koliko je sati?
    - "2 i 15" - odgovori vojnik. "E, moj vojniče, ne kaže se tako.
    Trebao si reći: "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, sada je 2 i 15".
    Zatim upita slijedećeg vojnika: "Vojniče, koliko je sati? "Zahvaljujući vladi i HDZ-u, ja nemam sat".

    avatar

    22.05.2009. (08:54)    -   -   -   -  

  • ?

    Moja lipa France.Zahvaljujući dobrom vodstvu HDZ-a,danas imamo 1.700 ljudi bez posla. Bogme se imaju ćim pofalit.

    avatar

    22.05.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  • ogulin

    Nemojte tako...
    Kad vlast sve zasluge prisvaja sebi, imamo mi dosta toga za pokazati, što imamo ili ćemo vrlo skoro imati, pa im trebamo i zahvalti:
    - tenisku dvoranu
    - tržnicu
    - golubicu
    - park
    - novu zgradu knjižnice (uskoro)
    - novi stadion
    - nekoliko puta asfaltiranu Bolničku
    - nedovršenu kanalizaciju
    - uređene fasade
    - renovirano pa ponovo renovirano kino
    - saborskog zastupnika
    - autobusni kolodovr
    - Lidl
    - Bilu
    - Plodine
    - Konzum

    I što je prema tome par sitnica koje više nemamo:
    - DIP
    - Izgradnja
    - Ventilator
    - Sintal
    - "Zvijezda" (nju možemo staviti i u gornju listu zbog vrlog direktora i ona 2-3 dućana koja još nije uništio i prodao)

    Pa nisu nam nova radna ili zadržavanje starih radnih mjesta i zapošljavanje prioritet, valjda je važnije da imamo lijepe fasade no da imamo radna mjesta i da nam grad ima budućnost?

    Prema rezultatima izbora, očito jest.

    avatar

    22.05.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • domaći

    - tenisku dvoranu - jedinstvenu u hrvatskoj s jednim stupom u sredini 1/2 skuplju od planirane

    - tržnicu - jedinstvenu u hrvatskoj s puno više od jednog stupa u sredini - bila bi dobra kao kulisa za snimanje filma o srednjovjekovnim tržnicama

    - golubicu - jedinstvenu u hrvatskoj - posipanu meltom i prašinom od radova u kinu

    - park - što reći - jedinstven u hrvatskoj i šire

    - novu zgradu knjižnice (uskoro) - može proći samo ako Brcko uskoro ne proširi svoj novi stari grad

    - novi stadion - više koristi bi bilo da 11 kravica pase onu travu i daje mlijeko nego njih 11 trči za onim šupljim balunom

    - nekoliko puta asfaltiranu Bolničku - a tek kad krene reasvaltiranje dionice D2 Palme - Groblje Sv.jakov

    - nedovršenu kanalizaciju - ne smije se ni dovršiti - jer kad lupi kiša ili poplava letjet će svi šahtovi u nižim djelovima grada u vis. treba je mjestimično zaštopati da se ne primjeti

    - uređene fasade - relativno malo uređenih relativno nekvalitetno, relativno protekcionistički i preko veze istaknutim članovim i sličnim (analizirajte malo)

    - renovirano pa ponovo renovirano kino - pa moramo se kćerki od "oni pucadu na nas" nekako odužiti

    - saborskog zastupnika - nelka ostane u KA ili ZG bolje za nas

    - autobusni kolodovr - držati se podalje da vam komad gipsa s konstrukcijom ne zvizne po glavi ili da se ne nabodete na kakvu iglu

    - Lidl
    - Bilu
    - Plodine
    - Konzum - sve zajedno koliko dobro toliko i loše

    avatar

    22.05.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • Rodijak

    Bio tao jedan vladar u carskoj Rusiji, za posjeta cara izgradio fasade-Potemkin- nije li vas malo asociralo na Ogulin- izvana gladac, iznutra jadac

    avatar

    22.05.2009. (13:45)    -   -   -   -  

  • 123456

    Lijepo Janjo samo tako nastavi.

    avatar

    22.05.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...